Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@tena dakujeme krasne za info 🙂
Ďakujeme pekne 😘
Drietoma -hraničný priechod.
Super, ja sa chystám budúci týždeň cez Drietomu🙏
Ale je uplne jedno ktory priechod 🙂ved vsade platia rovnaké pravidla🙂Drzim palce
Žienky, keď Vám posielali recept na Ovitrelle mailom, nemali ste problém v lekárni? Mne ho nechcú nikde vydať, lebo že potrebujú originál, ja to mám len ako pdf z centra.
@renimac ja som raz mala problém s progesteronom. Chodila som furt do tej istej lekárni (Dr max v centrále), nikdy problém nebol, ved vlastná úhrada a zrazu bum, lekárnička mi to odmietla vydať. Po veľkej skriepke s nou aj s pani vedúcou mi ho nakoniec vydali, bo už tam bola za mnou rada a ja som ziapala, že som tehotná a potratim kvôli nim. Potom mi to predpisovala už gynekologicka, aj tak si progestenalle človek hradí sám. Kedy si ho potrebuješ pichnúť?
Ano sa ospravedlnujem,urcite len tie velke hraničné priechody,ale je potrebne si overit ktory.Presli sme s nasim tlačovom teraz spät v pohode hranice,len skontrolujú ranný cas a doklady
devcata, ktore tam idete na IVF, na UZV pred stimulaciou idete tam? mne napisali ze mozem aj svojmu doktorovi, ale ja k nemu nechcem
@pink_lady ja tam idem sa sono pred KETom, tiež idem radšej tam ako ku svojmu doktorovi (aj keď je super predsa len v centre sa v tejto problematike vyznajú viac)
Ahojte mam na Vás otázočku. Aké papiere zasielate do poisťovne, na schválenie? Žiadosť o udelenie suhlasu, čestne prehlásenie k žiadosti o uhradu výkonu IVF, vypočet predpokladanych nakladov, žiadosť o uhradu vykonu IVF, zdravotnu dokumentaciu? Ako dlho ste cakali na schvalenie od poistovne? Zasielali ste na Panonsku cestu? Dakujem..
@pink_lady aj ja som sa nakoniec rozhodla pre KET ísť radšej k nim na ultrazvuk...lepšie sa tomu podľa mňa rozumejú...🙂
@rosomaaack áno toto všetko tam posli. Okrem ziadosti o preplatenie nákladov -1 str. To sa posiela až po liečbe.
Ja som bola osobne na podatelni na Mamateyovej ulici v Petržalke.
@rosomaaack a od Petrenka máš potvrdenie?
@milakrasna ano. samozrejme negativne 🙂
@renimac cast:podbrusko-chyt si brusko ako by si sa sla štipnut poriadne a do toho “tuku”🙂)) trosku vytlač roztok opatrne z ihly,nech pichás uz len tekutinu nie vzduch najprv. pichni tak v uhle 45-90stupnov (šikmo)píšu to aj v návode.A nic neboli.potri pred aj po vpichu dezinfekcnym tamponikom conzollin a pod.
Je tu prosim niektorá z vas,ktora bola na nativny cyklus, s punkciou folikulu a viac krat?Ze to nevyslo kvoli vajíčku?Neodradilo vas to?Alebo ste sli potom na IVF rovno???Dakujem

@tena A cez ktorý prechod ste išli?