Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@vycky kamarátka bola v narkóze a vzali jej 2 alebo 3 vajíčka, pre istotu sa treba a nimi dohodnúť a poraditt
@vycky Ahoj,ja som bola 2x nativny, mala som 2x po 1 vajicku,aj ked bohuzial nefunkcnom,takze ma caka uz IVF,ale velmi som sa bala,ale mozes byt uplne kludna, pokial ides na nativ a mas len 1-3 folikuly,robia to bez narkozy,aj ked musis pre istotu prist nalacno,ak by,ale bez predoperacneho vysetr.Aspon v Reprofite Brno to tak je.Neboli to!!! Naozaj.Len tak pichne sekundu niekde tam "hlboko"🙂 Neboj sa! Ale pri IVF mi uz koordinatorka pisala,ze ak pridem, tak s predoperacnymi vysetr.kvoli narkoze,aj ked je pradepodobne,ze ak budem mat zase len napr 2 folikuly po stimulacii,tak bude bez narkozy,naco ju zbytocne.
@princess59 ďakujem 😊
prosím, ako zistím mail priamo na doktora, vie niekto? konkrétne by som chcela mail mudr Kozumplika...dakujem
@pink_lady michael.kozumplik@reprofit.cz nech sa páči
Ahojte, chcela by som sa Vás spátať. Máme za sebou 3 IVF cykly bez úspechu. 1x na Slovenksu, neoplodnio sa nam nic. 2 x v Brne, 1 ET bez uspechu a teraz 3 x tiez v Brne,embrya sa prestali vyvíjat. Mala som kratky protokol 200 j puregon. 10 zrelych oocytov v M2. Ma význam ist do 4 cyklu? Je tu niektora, ktorej vyšiel 4 pokus? Dakujem. P.S vsetky vsetrenia uz mame za sebou.
@rosomaaack ja by som si oddChla a skusila to po case opat, si nastimulovana, mozno sa zadari aj prirodzene ...
@rosomaaack ahoj 😊 koľko máš rokov a aký máte problem?
@rosomaaack genetiku mate vyšetrenú s partnerom? DNA frqgmentaciu spermií?
Mali ste aj nejaký KET alebo ET?
@milakrasna ja mam 34. manzel 37. áno genetiku máme, DNA fragmentaciu tiez, ET sme mali iba jediny raz ale neuchytilo sa.
@rosomaaack a co vravia lekári na to ze sa tie embryjka nevyvyjaju? 🤔
A to co ste vložili ste dávali na PGT?
@rosomaaack vlastne asi ste nemali kadze to bol ET. Možno to naozaj chce len pauzu, oddych, dovolenku a podari sa prirodzene 😊 ak nie nerozmyslali ste nad darovanymi?
@milakrasna nevedia povedat ci je pricina v spermiach, alebo vo vajicku. Nie, nedali bol to čerstvy transfer. V septembri dame 4 pokus. S tym, že využijeme nejaku specialnu metodu, nejaky roztok v procese oplodnenia Ak to nevyjde, tak potom uz lekar povedal, že len darované. Zatial nad darovanými nerozmyšlame.
@rosomaaack niekedy je všetko OK a nedarí sa a zrazu bum prirodzene 🙏 drzim palčeky a nech sa to už podarí ✊✊
@milakrasna dakujem
@rosomaaack my sme v podobnej situacií. Máme 38 rokov. My sme mali už 8 transferovaných embryí a nič. Teraz nám navrhli darované vajíčka.
@vycky ako ste sa rozhodli? Idete do darovanych.? Nas čaká ešte v septembri jendo IVF a potom navrhuju darovne vajička. Ktorý je tvoj hlavný lekár? Prečo je to také náročne?!!!!!
mali ste niekto na 3. den len 4-5 bunkove embrya a dohnali to? pytali sme skorsi vklad ako na 5.den, ale ze ved embrya su pekne, ale teda podla tych ich papierov by mali byt uz 6-8 bunkove...Ten skosri vklad sme pytali preto lebo veduci lekar nam v den OPU povedal ze ak si aj zaksrtneme PK ze nemusi byt, ze podla vyvoja sa uvidi, ze niekedy ked su spomalene im je lepsie v maternici
@rosomaaack ideme do darovaných ale kým sa nájde darkyňa, tak ešte budeme skúšať natív. Naozaj neviem prečo je to také náročné, my sme vždy žili zdravo, nefajčiari, nedrogovali, nebrala som hormóny a napriek všetkému ide to takto😑. Len nevedia presne určiť či problém je s vajíčkami alebo so spermiami. Takže to asi bude tak, že polku darovaných vajíčok oplodnia partnerovými spermiami a polku darovanými spermiami. Náš lekár je Mudr. Kozumplík.
@pink_lady my sme mali na 3.deň aj 2x12. Mrazili potom len tie naj. Do správy som ti poslala detaily 😊
Zabudla som možno si mi hovorila... Idete robiť aj PGT?
@milakrasna nie nejdeme robit ziadnu diagnostiku
@vycky Drzim palce, aby vysiel nativ, ak nie nativ tak prirodzene.
@callisia
@milakrasna tak dve to krasne dotiahli, včera som mala vklad, na D4 lebo 2 z 3 povedali ze sa zastavili, jedno bolo CM...zvysne boli 6 a 7 bb...a dnes z jedneho pekna XB...😇
@pink_lady no výborne 🙏
Takže včera ti jedno 3dnove vložili a 1 máš ešte mrazacika?🥶 XB 6 dňové? Ci? 😊

Ahojte baby, neviete náhodou, či odber oocytu v natívnom cykle je v celkovej anestéze v Brne? Ak nie, tak to bolí? Ďakujem