Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@pink_lady tak držím palce 😊 budeš testovať doma? ✊
@milakrasna dakujem...ano...nejak snad tie dva tyzdne vydrzim 🙂
@pink_lady tie 2 týždne sú najdlhšie 😁 ja som chodila na krv aj skôr 11 alebo 12 dní po KET
@kebybolokeby ahojky. ja som u Franka a som velmi spokojna. za kazdnym mne odpovie este v ten isty den. aj celkovo. potom je dobry doktor otevrel a strakova
@milakrasna je ešte crinone aktuálny?
@03235136 ahoj. Už nie 🤭
@callisia a z Ketu mas malinke teda? 🙂
@pink_lady a co ti vlozili na D4 to bola morula este, CM? ci B blasto?
@mimika1973 ano, tak ako na D4 ma byť - CM
@mimika1973 áno, nedávno mal mesiac 😊
ahojte prosim o radu do ziadosti o preplatenie do poistovni pisali ste summu aj z liekmi?
@milaja ahoj. Ja som to ešte neposlala,čakám až po KET. Keď bude lekárska sprava. Dam tam celu sumu aj kopiu faktúry a bloku za lieky a lekársku spravu 😉
@milaja ahoj, ja som napisala sumu uplne komplet so vsetkym, kazdy jeden Utrogestan, Clexane, vsetky doklady a blocky a oni uz si z toho vyberu, co preplatia ;) mala som potom v rozhodnuti tusim pripojeny zoznam, co spadalo do naroku na preplatenie a co nie.
@luciag2809 ďakujem krásne. A tak cca za mesiac dajú vedieť že?
@milaja nam prislo vyjadrenie az takmer o 3 mesiace, taku maju na to aj lehotu 🙂
@pink_lady ahoj. Ako si dopadla? 😊
Ahojte, zostal mi Orgalutran (2x expiracia bubuci rok, plus darujem jeden expiracia 10/2020) a Menopur 3 ampulky. Ak by niekto potreboval, tak odpredam (osobny odber SC,ZA,BA)
@luciag2809 dakujem
@mima000 ahoj prosím ta vieš mi povedať ako teraz prebieha ket... Myslím kedy sa chodí na vklad ci sa niečo užíva niejake hormóny ci musím prísť v cykle na kontrolu ku nim a koľko to teraz stojí cca. Vôbec nemám teraz prehľad. Ďakujem
@leontinka27 ahoj, no ja som ket neplatila pretoze som nemala et kvoli ohss, takze som to este mala v cene.. Isla som v native takze 12.den cyklu som mala kontrolu u svojho gynekologa, podla velkosti folikulov som hned vecer musela pichnut ovitrele a o 2 dni zacala zavadzat utrogestan, ten beriem stale.. Vklad som mala tyzden po prvej kontrole. Ak pojdes na ket s liekmi tak davaju estrofem na rast sliznice a taktiez utrogestan, ovitrele sa vtedy nepicha.
@mima000 aha super ďakujem... Určite to bude s estrofenom.... Po skoro 5 rokoch už ani neviem co to obnasa. Takže vklad bude cca 15 deň cyklu...
@leontinka27 kazda mame ten vklad v iny den.. Podla kontrol ti povedia viac 😉
@mima000 ďakujem 😆
@mima000 a vyšlo to?
@leontinka27 zatial vyslo 😉, som v 6 tyzdni tak cesta este dlha..
@mima000 jej gratulujem 😉 my máme skoro 5 ročnú dcéru po 7 neúspechoch a teraz pôjdeme po mrazacika....tak držím palce aby ste to dobojovali do úspešného konca
@leontinka27
Dakujem ti velmi, aj ja vam drzi silno palce 😉😉
Ahojte dievčatá. Chcem sa vás opýtať či máte skúsenost s ich portálom kde si sledujte vývoj embryi. Pridávajú tam výsledky aj cez víkend? Máme ich v geri inkubatore. Ďakujem

@milakrasna vcera vlozili 1 stvordnove a dnes - 5. den zmrazili jedno XB ...nahodili turbo 😂