icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

tena
23. aug 2020

@iva305 ahoj aku kliniku myslis?Ja mam skusenosti s reprofitom Brno a fungovalo vsetko,sledovala som vývoj embria a dávajú info 1.,3.5.den a je jedno aky den to vyjde.Cize by to malo vo vsetkom tak fungovat?🙂

iva305
23. aug 2020

@tena ďakujem pekne za info. Do RF chodíme a dnes je 3tí den kultivacie a nevedela som či mám očakávať nejake výsledky. Ešte raz ďakujem 😊

tena
23. aug 2020

@iva305 drzim palce🙂

tena
23. aug 2020

@iva305 a vzdy az po 11.h je u nich aktualizované ,aj ma na to upozornovali

iva305
23. aug 2020

@tena ďakujem krásne 😊 už je to naše 5te IVF tak snáď...😕

mimika1973
23. aug 2020

@pink_lady ahoj, ako?

tena
23. aug 2020

@iva305 je to pre kazdu z nas veľmi psychicky narocne.Ci 1.x,ci 5. Drzim palce,vyjde ti to tento x!!!🙏🏽👍😉🤗

pink_lady
23. aug 2020

@mimika1973 zatial nijak, cakame na vysetrenia repro - imuno

milakrasna
24. aug 2020

@pink_lady prvý vklad nevyšiel? ☹️

pink_lady
24. aug 2020

@milakrasna veru nie ...co už.ale centrum by som nemenila ani meniť nebudem, sme tam veľmi spokojní s oristupom aj všetkým 🙂

milakrasna
24. aug 2020

@pink_lady ved ja nič nehovorim na centrum 😁 ja tam chodím tiež,teda do RF Brno. Centrum predsa nemôže za jeden neuspesny vklad 🤷‍♀️ určite si treba vyšetriť hemato a repro.imuno aspoň pre pokoj v duši. My sme aj geneticky vysetrili embryjka a robili mi ERA test. Držím palce nech sa ďalší pokus podarí ✊✊ koľko máte zmrazených ešte?

pink_lady
24. aug 2020

@milakrasna len jedno máme...preto nechcem "plytvat" materiálom,tak vklad az po vyšetreniach...ja mám poruchu imunity takže možno tam bude pes zakopaný

milakrasna
24. aug 2020

@pink_lady a co ti zistili? Ja mam protilatky na embryo a beriem kortikoidy už 2 mesiace.

pink_lady
24. aug 2020

@milakrasna z reprodukicneho hladiska neviem, ako to je, to este len ideme zistovat, ale v minulosti ked som mala testy na imunitu u alergo-imuno tak mi vysla porucha imunity bunkovej a specifickej a ked som to povedala v Brne tak ze urcite to mam nechat dosetrit aj z repro hladiska

lenka2203
24. aug 2020

Ahojte, ak by niekto potrebova, darujem Orgalutran expiracia 10/2020, skladovany v tme v komore (takze podla odporucani do 25 stupnov urcite). Mozno este niekomu posluzi?

mimika1973
24. aug 2020

@pink_lady to ma mrzi, ale hlavu hore! ;) Mate este mrazacika vsak? niekedy ET nevyjde, ale prave Ket byva uspesny, ja mam chlapceka druheho z Ket tiez, XB 🙂 uz ma 3 roky! ;))

pink_lady
24. aug 2020

@mimika1973 ďakujem ❤️ uvidíme ako bude, osud Asi neovplyvnime ale chcem urobiť všetko v mojich silach pre splnenie sna 😊casu uz moc nemam, chcela som druhé porodiť do 40tky ale tak na to mam teraz posledný 🌒 otehotnieť 😁

bebe133
25. aug 2020

Je tu niekto komu nevyslo vela ivf a rozhodli sa napriklad pre darcovske vajicka alebo spermie? Dakujem

nikaaa1982
25. aug 2020

@bebe133 ja som už po 9. stimulkách, ak bude sliznica, pojdem na vklad, ale ak by opäť nevyšiel, tak už som definitívne rozhodnutá pre DV.

vycky
25. aug 2020

@bebe133 my sme sa rozhodli odísť z Reprofitu do Iscare

bebe133
26. aug 2020

@vycky do iscare v ba?

nila1111
29. aug 2020

O iscare v Ba som tu nic dobre nepocula...
ale asi aj ja skusim pre coronu domace CAR... :(

rada2002
30. aug 2020

@bebe133 ja som to podstúpila. Darovane vajíčka a spermie partnera

milakrasna
31. aug 2020

@nila1111 prečo pre koronu? Ved cestovať do CZ sa da a aj bude dat pokiaľ sa veľmi nezhorsi situácia. Plošné zatváranie hraníc sa už konať nebude... Na Slovensku je to strata času 🤷‍♀️ kontroly môžeš absolvovať na sk u svojho gynekológa a v CZ odbery a KET. A keby aj predsa dali vychodne Čechy na červeny zoznam tak max absolvujes 10d karantenu doma. Embryjka sa dajú aj prevážať, sú firmy ktoré to robia. My sme cez koronu predvázali do CZ.

cilimata
31. aug 2020

@milakrasna koľko vás stál prevoz ?? a koľko embrijok ste prevážali ?

milakrasna
31. aug 2020

@cilimata 240€ za spermie. Mozem ti poslať kontakt na firmu keď budeš chcieť.

cilimata
31. aug 2020

@milakrasna jj ďakujem

tena
31. aug 2020

Ahojte,nebojte sa toho.Ak zatvoria hranice ako pred tym,my sme mali potvrdenie o liečbe z kliniky a stacilo a pustili nas.Preberalo sa to tu v mesiacoch maj-jun?Nepamatam presne🙂Ale nebojte sa

nila1111
1. sep 2020

@tena tak ja sa bojim ze tam nieco chytim...

milakrasna
2. sep 2020

@nila1111 to isté sa ti môže stať hocikde na Slovensku 🙈