Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Baby poradite mi kvoli čomu sa vybavuje ta vynimka? Dik
@marculik Ahoj, keď začnem so stimulkou, tak ten formulár predvyplním a pošlem emailom na doplnenie do Brna cez koordinátorku, nech tam dajú aj pečiatku. Plus ako tu už dievčence spomínali, treba priložiť aj protokol, takže diagnózu dám vyplniť im, aj keď myslím, že to mám aj na recepte od Mudr. Štelcla🙂
@marculik 🙂Aj mne sa viac páči Flynn😍, ale istá podoba tam je😉 Ja mám primárne Dr. Koukala, ale oni si asistujú, tak poznám aj Štelca a tie jeho úžasné úsmevy😉 Obaja sú kapacity a ešte úžasnejšie kapacity budú, keď sa mi podarí otehotniet na prvý šup🙂. Sa smejeme s manželom, že naše dieťa bude mať 3 otcov a pekné bude po Štelclovi, múdre po mojom mužovi, okuliare bude mať po Koukalovi a pohlavie po mne 😉 Áno, Štelcl, robil v Reprofite.
A tebe sa ako darí? Ja od pondelka začínam stimulovať a zároveň vybavovať do Brna všetky záležitosti ohľadne výnimky do Brna.
@janie7 Ja sa moc už na Štelca nepamatam,to som bola raz na konzultacii u neho a to bolo pred cca 5 rokmi,ale sa pamätam bol sympoš 🙂 ja zatial nijako ja riešim aj reprodukčnu imuno a konečne mam zlepšenie že by som mohla isť na vklad no na potvoru mi to meška ako inak,ja už vklad som začala rakto pred rokom a buď som mala zle vysledky zo steru z gyn.kontroly potom z imuno a potom konizacia stale niečo a keď už môžem konečne na vklad tak mi to meška 🙃
@marculik Ahoj, čiže ty si išla ku Štelclovi iba na prvú konzultáciu a potom si už mala niekoho iného? Ono všetci sú tam veľmi zlatí, na rozdiel od našich odutých ksichtov😒
Ja som išla na reprodukčno imunlogické ešte pred stimulkou, kvôli tomu, že sestra má protilátky proti embryu. U mňa sa naštastie nepotvrdili, akurát, že mám zvýšené cytokíny, tak uvidím čo mi na to Koukal so Štelclom povedia, lebo oni musia vyšetrenia takéheto typu len v urgentných prípadoch😉 Ale na druhej strane sa veľmi rada vyhnem intralipidovým infúziam🙂 No a o tých našich telách mi nemusíš nič rozprávať, mala som už začať stimulovať v júli, no moje telo sa rozhodlo, že žiadne také😉 Tak držím palce nech sa vkladu dočkáš čo najskôr.
@janie7 ja som najprv mala Štelca no bola som len na konzultacii ,potom som si zmyslela že si dam rok pauzu a keď som sa ozvala už v Reprofite nebol a teraz mam doktorku a som aj snou spokojna,veru neda sa porovnať s našimi doktormi,ja som 3 pokusy mala aj tu na Sk v Ba Iscare ako doktorka dala sa ,no prišla som si tam len ako čislo a ich zarobok ,tak dnes si začala so stimulkou tak držim palce 👍 nech ti to dobre dopadne
@milaja to moze byt uhniezdovanie! 😉
Baby viete poradiť kvalitnú Macu /prípadne značku/ ktorá vám aj pomohla?
@mimika1973 Ježiš to by bolo supis. Len že už ani prsia má nebolia

@zimik Dakujem.😊