Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
zienky mala niektora ivf s darovanymi vajkami na poistovnu?
@mili78 už aj ja to tak budem riešiť. Bola som nakoniec v tom Brne a bola som veľmi sklamaná. Úplne zbytočné sme tam cestovali 3.5 hodiny a 3.5 hodiny naspäť. Dr.ani nevedela ake sono mi robí. Pri sone som jej musela vysvetľovať že robí zle vyšetrenie pretože ja som tu kvôli niečomu inému. Nakoniec sliznicu ani nie za sekundu zamerala. Moja dr. sa tomu venuje pedantne a premeria ju aj tri krát. Pozrie sa v akom je stave a zhodnoti to. Dr.v Brne ledva pozrela na monitor.
@niky1402 srandujes ? Nie v zlom , ale u nas su snahy odporcov ivf aby sa ivf zakazalo, alebo aby sa minimalne spoplatnilo ... program s DV je pekne financne narocny... a proces s darkoynou by ti nas stat neuhradil ani nahodou :( asi sa to berie ako kozmeticka operacia, nic nevyhnutne k zivotu :( Mozno ked ludstvo bude vymierat , tak snad ;)
Ahojte. Máte skúsenosti s doktorkou Patriciou Nižnik myslím že sa volá.
@leticia22 ked sme boli v Gynfive tak cca 2-3 tyzdne. A v Brne Reprofit sme to mali o 6 dní.
Ahojte, zostalo mi jedno neotvorene balenie Gonal F a dve balenia Orgalutran, ak by mal niekto zaujem blizsie info sprava 🙂
Ahojte dievčence, cestujú niektoré z Vás bud. týždeň do Brna? Neviete aké doklady treba na prechod cez hranice, keďže sa to vkuse mení?😉 Vopred vďaka.

@iva305 ja som to riesila vzdy tak, ze moj dr mi poslal fotky z UTZ na mail a ja som ich posielala do Brna