icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

mili78
6. máj 2021

@iva305 ja som to riesila vzdy tak, ze moj dr mi poslal fotky z UTZ na mail a ja som ich posielala do Brna

iva305
6. máj 2021

@nila1111 ďakujem 🙂

iva305
6. máj 2021

@mili78 ďakujem za odpoveď 🙂

iva305
6. máj 2021

@janie7 ďakujem 🙂

niky1402
6. máj 2021

zienky mala niektora ivf s darovanymi vajkami na poistovnu?

iva305
7. máj 2021

@mili78 už aj ja to tak budem riešiť. Bola som nakoniec v tom Brne a bola som veľmi sklamaná. Úplne zbytočné sme tam cestovali 3.5 hodiny a 3.5 hodiny naspäť. Dr.ani nevedela ake sono mi robí. Pri sone som jej musela vysvetľovať že robí zle vyšetrenie pretože ja som tu kvôli niečomu inému. Nakoniec sliznicu ani nie za sekundu zamerala. Moja dr. sa tomu venuje pedantne a premeria ju aj tri krát. Pozrie sa v akom je stave a zhodnoti to. Dr.v Brne ledva pozrela na monitor.

mili78
7. máj 2021

@iva305 no jasne, ved to je uplna blbost tolke km robit kvoli minutovej zalezitosti. Ja som to takto praktizovala aj s Dr. Koudelkom aj s Dr. Otrvřelom a nikdy nebol problem

nila1111
8. máj 2021

@iva305 preto zenam velmi nedoverujem , ibaze by si ju poznala a vedela si o nej ze je dobra. To bolo v RG ? Ja som tam sla stale len ku svojmu lekarovi.

nila1111
8. máj 2021

@niky1402 srandujes ? Nie v zlom , ale u nas su snahy odporcov ivf aby sa ivf zakazalo, alebo aby sa minimalne spoplatnilo ... program s DV je pekne financne narocny... a proces s darkoynou by ti nas stat neuhradil ani nahodou :( asi sa to berie ako kozmeticka operacia, nic nevyhnutne k zivotu :( Mozno ked ludstvo bude vymierat , tak snad ;)

niky1402
8. máj 2021

@nila1111 vobec nesrandujem 🙂))) vela kociek tak islo a idem tak aj ja 🙂 ak to mas v ramci 3 pokusov a mas na to dg, tak zaplatia ako pri stimulke vlastnymi 🙂)) mozno niekomu pomoze 🙂 maju to aj car v cennikoch

niky1402
8. máj 2021

@nila1111 este som nasla aj iscare... vela treba doplatit ale podiela da

nila1111
8. máj 2021

@niky1402 uf, tak to som nevedela, tak teda drzim pálceky 😉

niky1402
8. máj 2021

@nila1111 dakujem krasne 🙏🏻

luciatt
Autor odpoveď zmazal
luciatt
13. máj 2021

Ahojte. Máte skúsenosti s doktorkou Patriciou Nižnik myslím že sa volá.

luciatt
17. máj 2021

@iva305 Ktorá Dr. to bola prosím ťa.

leticia22
Autor odpoveď zmazal
rk123
14. jún 2021

@leticia22 my sme cakali skoro mesiac na vysledky

gombicka
Autor odpoveď zmazal
vianocka288
15. jún 2021

@leticia22 ked sme boli v Gynfive tak cca 2-3 tyzdne. A v Brne Reprofit sme to mali o 6 dní.

leticia22
Autor odpoveď zmazal
leticia22
Autor odpoveď zmazal
leticia22
Autor odpoveď zmazal
nyotta
16. jún 2021

@leticia22 Neriešila som konkrétne toto, ale všeobecne sa mrazí od štádia expandovanej blastocysty. Čiže si určite zavolaj do centra a ries to osobne, čo a v akej kvalite chceš mrazit. Ak ty povieš nech mrazia čo chceš ty, tak by ti mohli vyhovieť.

janie7
16. jún 2021

@leticia22 Ahoj, čo sa týka PGD, ty môžeš poslať všetky odobraté bunky blastocýst na PGD, ale samozrejme je predpoklad, že tie morfologicky kvalitnejšie budú aj geneticky v poriadku, aj keď aj Bčkové môžu milo prekvapiť. Tie čo sa neposielajú na PGD zamrazia, na horšie časy😉

katkach711
17. jún 2021

Ahojte, zostalo mi jedno neotvorene balenie Gonal F a dve balenia Orgalutran, ak by mal niekto zaujem blizsie info sprava 🙂

leticia22
Autor odpoveď zmazal
leticia22
Autor odpoveď zmazal
leticia22
Autor odpoveď zmazal
janie7
8. júl 2021

Ahojte dievčence, cestujú niektoré z Vás bud. týždeň do Brna? Neviete aké doklady treba na prechod cez hranice, keďže sa to vkuse mení?😉 Vopred vďaka.