Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Ahojte, mam na predaj Orgalutran, exp 07/2022, tri balenia
@luciag2809 presne ...tak by to malo byť 👌
Ahojte. Skúsim sa spýtať. Dávali ste si zistiť pohlavie pred vkladom? Vraj sa to dá.
@luciatt to velmi podstatne nie je ak netreba, hlavne je zdravie babetka...pohlavie pri sone uplne staci...nech je aj ten suspens trosku ;)....co priroda da, musime zobrat...🙂
Ahojte kocky budem rada ak budu nejake reakcie … mala ste niektora darovane embryo v reprofite? Podarilo sa ?? Kto je naj koho si pytat?
Ahojte, nezostal nahodou niekomu Menopur 600? Dakujem
@veronikapetra ahoj ja mam kludne píš správu
Ahojte náhodou nezostal niekomu prolutex?
Kocky moje prosim vas o radu nikto iny okrem vas tu mi v tom neporadi rozmyslam nad online konzultaciou v reprofite v brne chcem sa pytat na darovane embrya kocky ktore s tymto mate skusenosti ak nevyjde 1-2-3 vklad vzdy si platite pri kazdom vklade plnu sumu? Niekde som citala konverzacie ze niektore centra davaju polovicne ceny ak nevyjde napriklad 2-3 vklad ako to Funguje v reprofite? Alebo popripade inde v centrach v cechach?
Inac mam za sebou 2x ivf posledne mi ostava ak by som sla do darovaneho tak to vlastne stratim moj posledny pokus na IVF alebo ak idem ako samoplatca tak sa to nerata a moj posledny pokus ostava ?
Ahojte, zostali mi 2 ambulky menopuru expirácia 12-21. Ak by sa niekomu hodili tak môžem poslať.
Ahojte. Mala som v plane podstupit ivf ale dostala som covid. V nejakom clanku som sa docitala, ze je dobre ivf odlozit na tri mesiace lebo vzhladom na prekonanu chorobu by mohli byt vajicka menej kvalitne. Ma tu niekto s tym skusenost? Ze niekto dostal covid a doktor odporucil pockat?
Ahojte kocky co je s vamy ? Nejako to tu Vymrelo 😃😃😃🤪
Tak snad sa Niekto prihlasii nahodov niekto kto cestoval do reprofitu z UK Teraz pocas tejto nasej milovanej dalsej vlny? 😃
@pellka ahoj. Prave som na ceste z Brna-Reprofit (sice zo Slovenska). Nikde nikto od nas nic nechcel. Nikto nas nikde nezastavil. No boli sme radsej na testoch. Mali sme aj take potvrdenie z Reprofitu, ze kvoli zdrav.statostlivosti ideme do ČR.
kocky prosim Vas tie.ktore ste isli po prvom uspesnom ivf v brne po par rokoch na druhe ivf v brne. ake vsetky vysetrenia ste museli absolvovat? tipujem ze spermiogram a hrormonalny profil urcite ale zaujima ma co este. napr prefuky bolo treba? pripadne co ine? dik vopred
Ahojte, my sme mali absolvovať IVF v Reprofite v Brne, ale tesne pred začatím liečby, sme zistili, že som zázrakom otehotnela prirodzene, zostali mi všetky lieky, tak ak by mal niekto záujem kontaktujte ma (GONAL 450IU (11/2022), GONAL 900 IU (10/2022), OVITRELLE 250mg (10/2022), Orgalutran 0,25mg - k dispozícii 5 balení (08/2023))
ja som homocystein v norme nemala
...
tiez som s nim mala problem
Ahoj dievčatá píšem to aj sem ostal mi orgalutran inj. exp. 31.07.2022 1ks cena 10€ - skladované v chladničke. Kupované v Brne ak by ste niektorá potrebovala.

@luciatt ahoj aj ja som k nej začala chodiť , teraz v utorok mám IVF . Aké máš s ňou skúsenosti ?