icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

ivado
16. júl 2021

@luciatt ahoj aj ja som k nej začala chodiť , teraz v utorok mám IVF . Aké máš s ňou skúsenosti ?

m__b
30. júl 2021

Ahojte, mam na predaj Orgalutran, exp 07/2022, tri balenia

danzika
10. aug 2021

@luciag2809 presne ...tak by to malo byť 👌

miskab
Autor odpoveď zmazal
ivado
10. aug 2021

@miskab ahoj robia to pri genetike , ale nepovedia to . Tiež sme to chceli vedieť .

luciatt
23. aug 2021

Ahojte. Skúsim sa spýtať. Dávali ste si zistiť pohlavie pred vkladom? Vraj sa to dá.

rk123
23. aug 2021

@luciatt da sa to zistit jedine ked si das spravit genetiku embryii, ale zistuju pohlavie len vtedy, ked je par prenasacom nejakej geneticke vady, ktora je viazana na pohlavie, inak nie

mimika1973
24. aug 2021

@luciatt to velmi podstatne nie je ak netreba, hlavne je zdravie babetka...pohlavie pri sone uplne staci...nech je aj ten suspens trosku ;)....co priroda da, musime zobrat...🙂

pellka
25. aug 2021

Ahojte kocky budem rada ak budu nejake reakcie … mala ste niektora darovane embryo v reprofite? Podarilo sa ?? Kto je naj koho si pytat?

miro100
26. aug 2021

@pellka ahoj my sme mali aj sa uhniezdilo HCG 1360 ale o týždeň nato som začala krvácať a HCG mi začalo klesať 😔😔 od začiatku máme dr Otevrela a veľká spokojnosť🙂
Teraz ma dovolenku ,takže máme chvíľu pauzu a potom uvidíme čo povie ako ďalej

pellka
26. aug 2021

@miro100 a kolko ste platili ak sa smiem spytat?

miro100
26. aug 2021

@pellka 1000eur tuším, plus lieky Estrofem a potom utrogestan ale to už nieje tak veľa oproti infekciám 😉

pellka
26. aug 2021

@miro100 len 1000? Za embryo ci za vajicka ?? Pozerala som cenu ze geneticky vysetrene embryo 46,500 ceskych co je tusim 1800?? Ci?

veronikapetra
26. aug 2021

Ahojte, nezostal nahodou niekomu Menopur 600? Dakujem

zadana19
26. aug 2021

@veronikapetra ahoj ja mam kludne píš správu

miro100
26. aug 2021

@pellka platili sme 28000czk kryoembryotransfer -1 darované embryo (1xXB/1)

milaja
26. aug 2021

Ahojte náhodou nezostal niekomu prolutex?

pellka
11. sep 2021

Kocky moje prosim vas o radu nikto iny okrem vas tu mi v tom neporadi rozmyslam nad online konzultaciou v reprofite v brne chcem sa pytat na darovane embrya kocky ktore s tymto mate skusenosti ak nevyjde 1-2-3 vklad vzdy si platite pri kazdom vklade plnu sumu? Niekde som citala konverzacie ze niektore centra davaju polovicne ceny ak nevyjde napriklad 2-3 vklad ako to Funguje v reprofite? Alebo popripade inde v centrach v cechach?
Inac mam za sebou 2x ivf posledne mi ostava ak by som sla do darovaneho tak to vlastne stratim moj posledny pokus na IVF alebo ak idem ako samoplatca tak sa to nerata a moj posledny pokus ostava ?

lenka2203
1. nov 2021

Ahojte, zostali mi 2 ambulky menopuru expirácia 12-21. Ak by sa niekomu hodili tak môžem poslať.

bebe133
7. nov 2021

Ahojte. Mala som v plane podstupit ivf ale dostala som covid. V nejakom clanku som sa docitala, ze je dobre ivf odlozit na tri mesiace lebo vzhladom na prekonanu chorobu by mohli byt vajicka menej kvalitne. Ma tu niekto s tym skusenost? Ze niekto dostal covid a doktor odporucil pockat?

pellka
10. nov 2021

Ahojte kocky co je s vamy ? Nejako to tu Vymrelo 😃😃😃🤪
Tak snad sa Niekto prihlasii nahodov niekto kto cestoval do reprofitu z UK Teraz pocas tejto nasej milovanej dalsej vlny? 😃

vianocka288
11. nov 2021

@pellka ahoj. Prave som na ceste z Brna-Reprofit (sice zo Slovenska). Nikde nikto od nas nic nechcel. Nikto nas nikde nezastavil. No boli sme radsej na testoch. Mali sme aj take potvrdenie z Reprofitu, ze kvoli zdrav.statostlivosti ideme do ČR.

juliet86
18. nov 2021

kocky prosim Vas tie.ktore ste isli po prvom uspesnom ivf v brne po par rokoch na druhe ivf v brne. ake vsetky vysetrenia ste museli absolvovat? tipujem ze spermiogram a hrormonalny profil urcite ale zaujima ma co este. napr prefuky bolo treba? pripadne co ine? dik vopred

domi772012
9. dec 2021

Ahojte, my sme mali absolvovať IVF v Reprofite v Brne, ale tesne pred začatím liečby, sme zistili, že som zázrakom otehotnela prirodzene, zostali mi všetky lieky, tak ak by mal niekto záujem kontaktujte ma (GONAL 450IU (11/2022), GONAL 900 IU (10/2022), OVITRELLE 250mg (10/2022), Orgalutran 0,25mg - k dispozícii 5 balení (08/2023))

ninah1486
9. feb 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja som homocystein v norme nemala

ninah1486
9. feb 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

...

beahavala
10. feb 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

tiez som s nim mala problem

lydia86
11. feb 2022

Ahoj dievčatá píšem to aj sem ostal mi orgalutran inj. exp. 31.07.2022 1ks cena 10€ - skladované v chladničke. Kupované v Brne ak by ste niektorá potrebovala.

eetynka
Odpoveď bola odstránená
ziggy44
14. apr 2022

@iva305 ahoj iva ja mam 15*75iu menopur teraz som skoncila so stimulkou...daj vediet