icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

statocnaskzena
13. máj 2022

Ahojte Dámy. Tak už aj ja patrím do Reprofitu. Po 3 neúspešných IVF v Bratislave, tuto v Brne máme oveľa lepšie výsledky. Dve zamrazené zdravé embryá a o pár týždňov ma čaká FET. (Aj som napísala 3-stranovú humornú báseň o tom všetkom, len pozerám, že MK neumožňuje pripojiť prilohu.)
Kto má endometriózu, alebo vek 38+, odporúčam ísť rovno do Brna.
V BA, maximálne 1-2 trojdňové embryo, hneď vložené a nič. Teraz máme dve PGT otestované zdravé embryá a zamrazené.

silviaa
13. máj 2022

@statocnaskzena Drzim palce! Aj nam sa podarilo v Reprofite.

e1i
13. máj 2022

@statocnaskzena tiez cakam z reprofitu uz druhe babo. sme v polovici uz

pellka
Autor odpoveď zmazal
pellka
13. máj 2022

Ahojte najde sa tu niekto kto
Podstupil ivf v reprofite a ma pcos ? Mala
Som 2x ivf helios kosice a spln
Prve ivf 5 dnove 2 embrya zamrazene
2 pokus o ivf to iste 2 embrya
5 dnove zamrazene
ani jeden vklad nevysiel.
Je v reprofite ina stimulacia ? V com je to ine ? Mam pocit ze v helios ma proste prestimulovali dlhy protokol 18 vajicka 2 vhodne na vklad
V splne kratky protokol k jednemu vajecniku sa ani nedostali z druheho odobrali 8 vajicka 2 vhodne na vklad

statocnaskzena
13. máj 2022

@e1i drzim palce 🙂

statocnaskzena
13. máj 2022

@silviaa dakujem krasne 🙂

statocnaskzena
13. máj 2022

@pellka mne v reprofite narozdiel od BA dali double triggering. Teda nieken ovitrel ale aj decapeptyl. Taktiez sme mali MACS - vyseparovane zdrave spermie. Taktiez som si pichala hormony o dva dni dlhsie. V reprofite maju moznost online prvej konzultacie zadarmo. Mozno skus sa ich spytat ake maju skusenosti s PCOS.

e1i
13. máj 2022

@pellka ja som mala pco aj endometriozu a mm teratozoospermiu

pellka
13. máj 2022

@e1i a vyslo to?

pellka
13. máj 2022

@statocnaskzena uz som ju mala ale na stimulaciu som sa zase nepytala ale bolo mi povedane ze pacientky z pco tam Maju velmi casto a vela cize
Nic
Nove prenich. Nastimulovac spravne pacientku s pcos

e1i
13. máj 2022

@pellka jasne cakam druhe z jedneho ivf cyklu. Mala som kratky protokol, gonal 150j, orgalutran a ovitrelle. Zo 17 vajicok sme mali 12 zrelych a po pk 8 ostalo. Vysiel et a 3.ket

pellka
13. máj 2022

@e1i Gratulujem et som nemala nikdy sancu mat.. mozno by vysiel ET kto vie.. kazdopadne najprv chcem este era test nakolko 4 vklady nevysli s toho 1 darovane embryo.

A potom
Podstupim ivf..

statocnaskzena
16. máj 2022

Ahojte baby. Ked uz sa rozpravame aj o pocte vajok, stalo sa nejakej ze mala vela prazdnych? Ja som mala Gonal 250 davku, orgalutran, ovitrell, decapeptyl (takze double trigerring) Vajok 32, prazdnych 23. Oplodnili 9, embryi bolo 5. PGT-A ukazalo 2 zdrave embrya. Vek 38 a endometrioza.

mirkasan
20. máj 2022

Ahojte, nemáte prosím skúsenosť? Začala som s krátkym protokolom na 2 dc. 4dc som začala cítiť hrdlo. 5 dc cítila som sa na prd a od 6 dc už v pohode. Bola som u svojho dr a crp bolo 23. Teplotu som nemala. Dosť často mávam aj alergiu na chlad. A dr mi hovoril že pravdepodobne sa u mna znova prejavila a dotoho plus nejaká baktéria. Že nie som síce chorá ale ani úplne zdravá 🤦‍♂️
Môže to mat vplyv na pripadne folikuly? Do car idem až pondelok. Internista mi napísal že problém s narkouzou nevidí. Čo teraz robiť?

adusik81
3. aug 2022

Je teraz niekto reprofit Brno? Riesite aj intralipidove infuzie? Mate skúsenosti s darcovskymi vajickami? Dakujem

lola911
3. aug 2022

My máme, pozitivny test 🤩 toto bude druhè babetko z Brna 😃 ideme teraz do 7tt 🥰

statocnaskzena
3. aug 2022

@adusik81 Ahoj. Intralipidove infuzky sme zatial neriesili. Co sme riesili bol Era test spolu s EMA a Alice testom pred vkladom. No a dobre som spravila. Museli ma preliecit atb a o dva tyzdne mam kontrolnu biopsiu

statocnaskzena
3. aug 2022

@lola911 Gratulujem a moc drzim palce

adusik81
4. aug 2022

@statocnaskzena ahoj o co sa presne jedna? Co su to za testy?

adusik81
4. aug 2022

U ktorého dr ste v Brne v reprofite?

adusik81
4. aug 2022

@lola911 gratulujem

adusik81
4. aug 2022

@statocnaskzena a kto vam odporučil tie testy?

statocnaskzena
4. aug 2022

@adusik81 Ja som ziadala sama o to aby mi spravili vsetky mozne testy. Uz sme boli unaveni z nijakych vysledkov na svk. Emma a Alice skumaju ci je v maternici dost laktobacilov a ci tam nie je bakteria co tam nema byt. Era skuma ci nie je posunute implantacne okno, kedy je najvhodnejsi cas vkladu. Predtym som brala estrogen a progesteron na podporu sliznice a potom ambulatne ti vezmu vzorku. Je to take male stipnutue. Sme u pani doktorky Iriny.

parenisko
12. sep 2022

@pellka netreba sa vzdavat ♥️nam vysiel druhy pikus v brne potom po 6r otehotnela prirodzene.

sisa0011
10. okt 2022

Ahojte, potrebovala by som poradiť, práve som dostala papiere z Reprofitu a som z toho zmätená, jednu casť musím dat svojmu gynekologovi, pockať kým vyplni tie papriere a následne vsetky papiere poslať na Antolsku? a až následne poslať do poistovne? velmi pekne dakujem vopred za odpovede 🙂

opatrna38
10. okt 2022

@pellka mne v Brne po neúspechu v Ba pomohlo 1 Ivf u nich, 2 vklad Ket po nejakom prirodzene nastimulovanej ovulácii, minimum horm. Mám 1 vaječník a tuším som mala ok

nikuska84
11. okt 2022

@sisa0011 ano, presne ako pises 🙂 najprv svojmu gynekolog, potom tie dokumenty posles na antolsku (nezlakni sa ak to Petrenko neschvali, pre poistovnu je to OK). A potom ked dostanes spat papiere z antolskej, posli do poistovne a pockaj na schvalenie. Drzim palce, snad budes mat papiere cim skor spat 🙂

lia_na
5. nov 2022

Ahojte je tu niekto komu vkladali v Reprofite 2 embryjka?

ivado
5. nov 2022

@lia_na ahoj mne vkladali v gynfive 2 embrya