icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

zufalka
24. feb 2011

@mircalla doporučujem Venezuelu 😉 nadherná krajina 🙂

zufalka
24. feb 2011

@mircalla ja som dnes 7 den po,ale test biely ako sneh,ani stopy po nejakej čiarke 😒

mircalla
24. feb 2011

@zufalka joj, dufam, ze to je skoro...ved to je skoro

gabinkaa
24. feb 2011

@zufalka asi ano, ja som bola v GF v Ba, boli sme u Dr. Harbuláka, pri prvých stretnutiach I. IVF bol úplne iný ako pri druhom, nemôžem sa zbaviť pocitu, že im išlo iba o peniaze, včera som sa pýtala, že ako sa robí úhrada v RF, bola som prekvapená, že sa všetko vyrovnáva až po skončení, v Ba som musela zaplatiť hneď a keď nemali pripravenú zmluvu a zaplatila som iba lieky, tak mi hneď volali, že som to nezaplatila ako keby som tam nemala ísť na kontroly, takže úplne iný prístup ku všetkému

lianka7
24. feb 2011

@zufalka presne tak,je to este veeelmi skoro

lianka7
24. feb 2011

@gabinkaa takze sa na zaciatku nic neplati????

gabinkaa
24. feb 2011

@lianka7 nie, vraj až po skončení, tak mi povedali keď som sa pýtala

lianka7
24. feb 2011

@gabinkaa fiiiha,to som prekvapena...

gabinkaa
24. feb 2011

@lianka7 to som bola aj ja, ale milo prekvapená

rebeka33
24. feb 2011

@gabikasz do kelu fakt ste do toho išli naplno. Veľmi ma to mrzí. ☹ ☹ ☹ dúfam,že to nevzdáš a RF vymyslia nejaký zázračný postup. 😵
@ninockasvk neboj v aktuálnom spermiograme sú spermia už 2,5mesiaca staré. My sme šli preto v auguste na dovču aby koncom októbra boli oddýchnuté spermie od mora. 😀 A fakt ich bolo 2x toľko.
čo ostatné stimulantky , neozývajú sa , nemám z toho dobrý pocit. 😒

rebeka33
24. feb 2011

Ešte som zabudla. Keďže spolupracujem z labákom v ktorom robia triple, tak som tam dnes volala, lebo som nemala presné výsledky a doki nerobila, tak,že protekčne vypýtam. Boli taký zlatý,že mi všetko vysvetlili podrobne o tom fetoproteíne a dnes mi ten test zadara zopakovali a výsledok som mala za pol hodinu. A hodnota klesla na polovicu. Takže je veľký predpoklad,že také hrozné číslo spôsobil ten odchádzajúci súrodenec. Ale ten prístup ľudí v labáku mi zdvihol náladu, že ešte existujú ľudia, ktorí ti len tak nezištne chcú pomôcť. 😵

zufalka
24. feb 2011

@gabinkaa presne!!! Aj ja som chodila k Harbulákovi 😒 Tam to tak aj funguje :najprv zaplat a potom čím skor sa ta zbavia! Ja som sa dokonca až neskor dozvedela,že napr. cyklus,v ktorom nepríde k ET sa neráta ,mne zarátali aj taky kde som akože nemala vajko,lebo medzi tým "prasklo" !Musela som odtial odíst,psychicky ma úplne dirazili,hlavne vetou: čo by ste ešte chceli?! Možte byt rada že s vami niečo robíme! : Potom som nakoniec na konovi našla Reprofit
@lianka7 naozaj sa tam platí až po transfere,ked máš bublinky v brušku 😉 Ja som tiež nechápala,ale naozaj si tam najdôležitejšia ty a nie peniaze.Je to o dôvere.Proste ti veria

tinna13
25. feb 2011

@gabinkaa,@lianka7
@zufalka baby v RF sa plati az po transfere. Ja som mala prvu konzultaciu tiez u doktora Sterlca. Naozaj je velmi zlaty, a snazil sa nam dat co najlacnejsiu stimulku, kedze sme samoplatcovia. A hned nas aj upozornil, ze aj ked to je najlacnejsie tak to neznamena ze menej kvalitne.
dnes idem na krv a poobede mu chcem poslat dakovny email.

@zufalka 7 den je este skoro. Mne vysla slaba ciarka az 8 den z ranneho mocu, mamatest citlivost 10.
drzim ti palce aby si si ju tam nasla.

Co sa tyka RF lepsie ste sa ani nemohli rozhodnut 🙂 🙂 🙂
budem vam drzat palce aby ste boli coskoro vetky tehotne a posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

gerdusha
25. feb 2011

@rebeka33 ,

no super!

martini
25. feb 2011

@mircalla Ja som ešte netestovala. Keď stihnem kúpiť test, tak snáď v nedeľu, na 10. deň. A tina1 a falin ako dopadli? som to nejak nepostrehla, ale stále figurujú v čakateľkách a už by mohli vedieť výsledok. Či nám nedali vedieť?

mircalla
25. feb 2011

@rebeka33 ja jsem ti to rikala🙂

mircalla
25. feb 2011

@rebeka33 ja jsem ti to rikala🙂

ninockaskv
25. feb 2011

@mircalla .. doteraz nemal, vzdy mal na 120% .. spominal smog, posledne 2 tyzdne chodili po barme.. po vidieku aj po mestach.. tak asi tie mesta boli take zaspinene.. este je v takej rozsafnej nalade, tak na seba nedava moc pozor, ale si myslim, ze po brne sa do toho pusti, zacne cvicit a stravovat sa... zase je v tomto zlaty, ked vidi, ze aspon toto moze spravit 😉

ja mam dnes v plane poslednu kavu, chcem potom chviliu precistovat.. to zase bude boj 😠

mircalla
25. feb 2011

@ninockaskv ja myslim, ze ak ma dakto dobry SPG, toto mu moc neublizi....skor problem by bol u niekoho zo zlym

martini
25. feb 2011

@ninockaskv Určite to bude v jeho prípade OK.

ninockaskv
25. feb 2011

@mircalla .. veru precestovane krajiny 🙂 ja len taka klasika, europa, ked tak severna afrika.. ale moj chlap chce ist najblizsei do Japonska, Tokio .. ma tam krstnu.. ze ci idem s nim, no ked som si predstavila to plne metro a oni ze tam seriozne ludi zatlacaju na zastavkach dovnutra.. tak ma skoro prekotilo.. nie nie, nehrozi mi to 🙂

@martini no to teda dufam, pre jeho osobne dobro.. 😉

@rebeka33 to fakt? xixixi tak toto neviem, ci sa mi podari zaplanovat
a super .. tie testy.. asi to bude tym druhym drobcom

@zufalka, to nemyslis vazne, ze sa takto spravali? ja teda mam s GF svoje skusenosti, ale toto je vrchol ... a je to skoro, este pockaj 🙂

@gabikasz ... joj, mrzi ma to, tak som na vas myslela ☹

martini
25. feb 2011

@ninockaskv Tokio? ty už nestíhaš, veď už budeš tehotná 🙂
@gabikasz Kurnikšopa! ale ešte nie je všetkým dňom koniec...
@rebeka33 super, že sa to nejakým spôsobom vysvetlilo.

ninockaskv
25. feb 2011

@martini jaaaj, zabudla som 😀 dufam, ze takto o rok ma nebude niekto zatlacat do metra a nebudem mysliet na to, ako som si na konovi pisala, ze do tokia nemozem, lebo budem tehu 😒

gabinkaa
25. feb 2011

@zufalka to je strašné, teraz je vidieť, že zarábajú na cudzom nešťastí a dosť to aj zvádzajú na vek, šance sa znižujú, tak Dr. Štelcl povedal že vek vyšší, netreba čakať, radšej sa do toho rýchlejšie pustiť s menšími dávkami hormónov, tak som súhlasila

naduska
25. feb 2011

ahojte babenky 😀 chcem sa opytat hlavne tie ktore uz otehotneli ,aku morfologiu pri SPG mali v Repraku .teraz som bola 2x v repraku a zase nic .Transferovane vzdy 2blastocyty.:{ ☹ dik

mircalla
25. feb 2011

@naduska je miluto, dlho som to hladala, ale myslim, ze to ostalo v tehu knizke a ta ostala v nemocke po porode

martuska00
25. feb 2011

@tina1 ako

lianka7
25. feb 2011

@tinna13 skvele spraaavy,super! 🙂

ninockaskv
25. feb 2011

baby ja bezim na spining, konecne odidem za svetla, prajem vsetkym krasny vikend.. 😉

falin
25. feb 2011

ahojte babulky,
bola som odcestovana, tak som sa nehlasila

Nemam dobre spravy, test na 11. den a aj dnes opakovany na 14. den - oba negativne 😖 😖 😖 . Nasa krasna blastocysta to vzdala ☹ ☹ ☹

@zufalka - este je skoro testovat, drzim palce, aby si mala krajsie testiky ako ja

@gabikasz - velmi ma to mrzi ☹

@naduska - je mi to luto. Pozerala som moju zpravu z RF a pri morfologii mam 0. Ty si tam mala co napisane?

@rebeka33 - necitala som viac dozadu iba tuto stranku. Jedno babulko to vzdalo? To mi je luto, drzkaj sa a verim ze druhe bude oki. Je fajn ze si narazila na takych ochotnych ludi v labaku. Drz sa.

@tinna13 - blahozelam. Mas vysledky krvicky?

Zdravim vas vsetky, pekny vecer

tinna13
26. feb 2011

@falin ahoj, tak to ma mrzi, ze to nevyslo ☹ . Dufam, ze sa ku mne rychlo niektora pridate. na krv som bola v piatok a vysledok snad bude v pondelok, dam vediet. mas este mrazacikov?