Slovenky a IVF v Reprofite, Brno. Skúsenosti?
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

•
6. jún 2013@speranza1 ano som na rizikovom....dr. skoro osivela ked som jej povedala že chodím do roboty a hned písala marodku 🙂
0
@stastenka42 mas moj obdiv.teda velka bojovnicka.strasne Ti prajem, aby Ti ta 13 priniesla stastie 🙂
@speranza1
to co to tu citam, co to vcera bolo hmmm, testni na 12 den bude alebo nebude, ved uvidis, ale ked to ustalo, moze to byt ok 😉 , posielam srdiecko x-) to leto by uz aj mohlo prist, bude lepsia nalada, toto cakacie obdobie je na prd 😃, ale bude dobre potom no nie. ja tiez nemam hematologiu a imunologiu urobenu, zabite ma 😃
to co to tu citam, co to vcera bolo hmmm, testni na 12 den bude alebo nebude, ved uvidis, ale ked to ustalo, moze to byt ok 😉 , posielam srdiecko x-) to leto by uz aj mohlo prist, bude lepsia nalada, toto cakacie obdobie je na prd 😃, ale bude dobre potom no nie. ja tiez nemam hematologiu a imunologiu urobenu, zabite ma 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli