Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.
Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti
@parvinka0001 a čo všetko ste si dali?zaplatili?aj ICSI?a este nieco?
@dicinka1 iba Isci vravela ze nic viac netreba
@parvinka0001 ale predlzenu kultivaciu ste davali tiež nie?
@dicinka1 nie
@parvinka0001 ok,dakujem za odpoved....silno držím palce...
@dicinka1 vravela ze netreba pri tolkych vajicok ...dakujem
Babyyyy pomoooc začala som krvácať znicoho nič bolesť na menštruáciu a krvácanie bozee až sa klepem nebola to kvapka ale trocha viac krvy a boli má brucho ako pri menštruácii.volala som do KE dr.vralel že to nevadí že mám na ďalej brať lieky ak by som mala do zajtra silne krvácanie tak mu mám zajtra zavolať bojím sa mali ste niektorá ten problém čo mám robiť dávam si každý večer Progesterón po2.mam si dať aj teraz? Možno pomôže či ? Pomoooc
@danuska4444 je to cista krv?a kolko toho?pozri,radsej ak do vecera sa to nezmierni zbehni na pohotovost.skontroluju babo ,teba a nieco ti pichnu.uvidis,len sa ukludni,lahni a oddychuj
@danuska4444 zbehni na pohotovosť budeš kľudnejšia. Aj ja som krvácala v 7 tt a som si poležala týždeň mala som len hematom chvalabohu.
Baby kedy sa vlastne plati za isci a mrazenie? ked mi volali o vajicka povedali ze az po vklade
Baby ležím v nemocnici nedalo mi išla som za gynekológom ten tam nebol ale sestrička mi dala papier do nemocnice tu samozrejme má automaticky nechali že nechápu dr.ako mohol povedať že kľud.robyli mi ultrazvuk a že ok že je tam niečo vidieť uf až mi odľahlo bála som sa lebo to bola cisto červená krv a zrazeniny krvi zatiaľ kľudne ležím na izbe pichli mi inj.na zastavenie krvácania potom vám dám vedieť ako som natom držať mi palce 😘
@parvinka0001 to vsetko budes po vklade platit.ako ti povedali ked ti volali o vajka
@dasena dakujem a to nevadi ze az ked bude Ket
@parvinka0001 nie nevadi
@parvinka0001 kedy mas ket?ja som bola dnes,vkladali sme dve krasne expandovane blastocysty,takze som taka natesena a davam do toho nadeje
@dasena netusim asi buduci mesiac... Este stale mi je velmi zle po Opu ...neverim ze bude vklad zajtra alebo sobotu ....
@dasena a drzim prsty nech to vyjde 😊
@parvinka0001 podobne aj tebe,veeeela pi a vela bielkovin 😉
Zdravim vas kočky 🙂 pripajam sa tiež ku vám ak môžem,No aj mi sme teraz začali navštevovať Gyncare a dufam že to bude úspešné 🙂 Môžem poprosiť info o postupe?Bola som tam zatiaľ len na konzultaciu a teraz mam volať az ked dostanem menstruaciu.
ahoojte baby 🙂 uz Gyngare ma novu stranku na nete ... http://gyncare.sk/o-nas/
Ahojte nemá náhodou niekto zvyšný Estrimax? Píšte mi do IP. dík
@dasena ahoj prosim ta nemali st problem ze vkladali dve? Ja tiez chcem hned 2
@parvinka0001 nie nebol problem,aj pred rokmi robil vklady po dve,pretoze aj mrazenie bolo do paru.az teraz niekedy doslo k tomu,ze uz aj mrazi po jednom,ale ked som hovorila,ze chcem dve,nenamietal.
@parvinka0001 ozaj,ako sa citis?uz je ti lepsie?
@dasena no uz omnoho lepsie brucho sice nafuknute ale uz len cakam na ms ...a snad bude ket ...ty ako? Videla som testik veeeelmi pekny 😊
@parvinka0001 dakujem,nooo len aby tak aj silnel.dufam,ze to vyjde...kolko si mala vajok,a kolko mas oplodnene a zamrazene?
dievčatá mne vkladali 2embryjka expandovana blastocysta výborná kvalita a nevyšlo to ☹

@dicinka1 pocitali sme zo sumoi do 900€....ale len za vajicka to je 640 a 100mrazenie aj to este spravili cenu 😕