icon

Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.

jessina777
16. feb 2016

Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti

janinac24
4. dec 2016

@parvinka0001 veľmi pekne ďakujem

letu123
9. dec 2016

Dr. Herman sa presťahoval? Ako sa dá k nemu dostať MHD zo stanice ? Boli ste už niektorá v nových priestoroch?

jania023
9. dec 2016

@letu123 ja som bola maju tam krasne.Vystupis pri hypertesku ten pod furcou a oproti tescu cize na lavej strane cesty smerom akoby si pikracovala asi 150 metrov vyssie je vysoka modra budova Medirex tak tam su

tinkapistik
11. dec 2016

@letu123 zo stanice pôjdeš 27 busom (smer na sídlisko Ťahanovce) a vystupis na zastávke Tesco, Džungľa, potom prejdes na druhú stranu popod most a pôjdeš smerom hore k takej modro zelenej budove, sídlia úplne dole, to už uvidíš.. a je to tam pekne, moderné..držím palce😃

letu123
12. dec 2016

Ďakujem dievčatá, aj nový personál je tam? Teda okrem p. doktora 🙂 Držte sa 🙂

tinkapistik
12. dec 2016

@letu123 su tam nove sestricky a recepcne, najprv sa nahlasis na recepcii, ked prides a oni ti uz povedia, ze co a ako... ale nemusis sa bat, je to tam ok, lepsie ako v starom, hlavne to tam vyzera naozaj ako v lekarskom zariadeni 😉

tinkapistik
27. dec 2016

Ahojte, neviete ako ordinuje dr. pocas sviatkov?

jania023
27. dec 2016

@tinkapistik vraj az od 29 tam budu

tinkapistik
28. dec 2016

@jania023 dakujem, uz sa mi podarilo dovolat sa mu a je tam az od pondelka...☹ takze dalsi mesiac v....😒

kvetinka8690
29. dec 2016

ahojte...chcem sa vas opytat na postup aky je v gyncare. Chystame sa prvykrat do CAR a uvazujeme nad Gyncare. Moja gyn mi da vymenny listok a s tym sa objednam k nim na konzultaciu predpokladam. Da sa nejako zariadit aby som isla k Dr. Hermanovi?Alebo to určia oni alebo ako to je s vyberom lekara. Inak jeden a ten isty lekar sa vam venuje odkedy vstupite prvykrat do CAR alebo sa nejak menia?

tinkapistik
30. dec 2016

@kvetinka8690 ano s vymennim listkom sa objednas, treba zavolat na recepciu a oni ti vsetko vysvetlia, vyber lekara je na tebe, takze ked povies, ze chces hermana budes mat stale dr hermana a bude ta riesit stale len on... ja chodim k dr hermanovi a som zatial spokojna, venuje sa, je pozorny, da sa s nim dohodnut, poradit, sice tehu zatial nie sme, ale vsetko chce svoj cas😉

kvetinka8690
30. dec 2016

@tinkapistik keď sa budem objednať mam im hneď povedať že chcem herman a alebo až potom keď tam pôjdeme osobne?a samozrejme ďakujem za tvoju odpoved

jania023
30. dec 2016

@kvetinka8690 mozes si vybrat ku komu chces ist😉

tinkapistik
31. dec 2016

@kvetinka8690 nie je zac😉 ked sa budes objednavat povedz im rovno, ze chces k hermanovi, aby ta vedeli zaradit do jeho rozpisu, je tam stale dost zien, resp parov...

kvetinka8690
31. dec 2016

@tinkapistik vam ako dlho trvalo kým vás objednali?

kvetinka8690
31. dec 2016

@jania023 ty chodíš tiež k hermanovi?

jania023
31. dec 2016

@kvetinka8690 ano Hermi je jak vymeneni😜

tinkapistik
31. dec 2016

@kvetinka8690 no ja ku nemu chodim uz dlhsie, este mali ambulanciu na starom mieste a tam recepciu nemali, takze som volala priamo dr a povedal, ze ked dostanem ms mam volat a tak aj bolo, dostala som ms, volala a na 3dc som bola u neho na prvej konzultacii, potom ma hned objednal aj s mm v sterde cyklu a potom uz sme prisli len na vysledky...no a potom sa zacalo riesit co trebalo, ale vzdy bolo tak, ze ma hned dr objednal, pripadne, som sa objednavala sama ked dosla nova ms a z tehu nic nebolo... a takto to ide dokolecka dokola... 🙂

smejkosmejko
6. jan 2017

Ahojte,ak by mal niekto záujem o Proxeed plus (pre muža) a Proxeed women, tak nám zostali zvyšné balenia. Odporúčal nám to užívať dr. Herman. Bol problém to zohnať ma Slovensku,tak sme mali zdroj z Anglicka. Nám tieto výživové doplnky veľmi pomohli. Oproti prvému IVF ( keď sme Proxeed neužívali) sme mali obaja lepšie výsledky-väčší počet vajíčok a lepší spermiogram. Tak možno niekomu z vás tiež pomôžu.

karin415
6. jan 2017

Ahojte, tie ktore ste chodili k Hermanovi ked mal centrum sam a chodite k nemu aj teraz vidite zmenu? skôr mam na mysli ci sa to niektorej teraz aj podarilo. Zvazovali sme uz teraz Brno (uz sme boli v gyncare na ivf a nic) ale uvazujem ci este raz neskusit gyncare. celkom sa mi to po novom pozdava 🙂

smejkosmejko
8. jan 2017

@karin415 ahojky, napíšem veľmi stručne...chodili sme aj do starého centra,teraz sme boli v novom...a úspešne...4tt 🙂 takže odporúčam dr. Hermana...

letu123
10. jan 2017

@smejkosmejko Ahoj, ja by som mala záujem aj aj. Koľko toho máš a za akú cenu pls. Ďakujem

haannka
16. jan 2017

Ahojte. Kazdy pise o dr. Hermanovi...A chodi niekto aj k dr. Toporcerovej? Mam dilemu koho si vybrat. Ja som bola aj u jedneho aj u druheho a este v starych centrach a neboli sme uspesni. Ja sa chystam uz na svoje 6.ivf.
Koho odporucite? Dakujem.

jania023
16. jan 2017

@haannka ahoj bola somu oboch v starych centrach.
Bola som aj v novom u Hermana a musim povedat ze pristup super. uplne iny na aky som bola zvyknuta.Herman sa snazil ako vedel,zial nie od nejo zavisi ci sa podari alebo nie.
My idema v aprily na 9ivf😔

julina3
16. jan 2017

@haannka Po dlhej dobe som na MK, a asi tu zas dlho nebudem - moje hermančiatko mi už dôrazne dáva najavo, že v brušku stačilo.. Ale až to rozchodím a rozhodneme sa pre súrodenca, tak zase gyncare a Dr.Herman

haannka
16. jan 2017

@jania023 aj my by sme chceli marec april....ja mam uz jedneho syna (9) z 2.ivf v Martine Helios ale stale tuuuuzim po dalsom aj ked uz mam tohto roku na krku 40.

kvetinka8690
17. jan 2017

zienky dnes som dostala od gynekologa vymenny listok. Volala som do gyncare a sestricka mi povedala ze na 3.deň ked dostanem ms mame prist...manzelovi budu zrejme robit spermiogra. viete mi napisat co bude cakat mna???dakujem

hoky
18. jan 2017

@kvetinka8690 ultrazvuk a odber krvy

letu123
18. jan 2017

@kvetinka8690 - tak ako píše hoky a potom sa ten istý postup u teba zopakuje ešte v strede a na konci cyklu. Manžel tam už nemusí ísť. Následne, po poslednom odbere vám obom doktor dá termín, kedy prídete znova obaja, povie výsledky, čo zistil a navrhne ďalší postup. Držte sa.

kvetinka8690
18. jan 2017

@hoky
@letu123 ďakujem vám za odpoved.som v tom všetkom nováčik tak zrejme tu budem písať castejsie