Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.
Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti
Dr. Herman sa presťahoval? Ako sa dá k nemu dostať MHD zo stanice ? Boli ste už niektorá v nových priestoroch?
@letu123 zo stanice pôjdeš 27 busom (smer na sídlisko Ťahanovce) a vystupis na zastávke Tesco, Džungľa, potom prejdes na druhú stranu popod most a pôjdeš smerom hore k takej modro zelenej budove, sídlia úplne dole, to už uvidíš.. a je to tam pekne, moderné..držím palce😃
Ďakujem dievčatá, aj nový personál je tam? Teda okrem p. doktora 🙂 Držte sa 🙂
@letu123 su tam nove sestricky a recepcne, najprv sa nahlasis na recepcii, ked prides a oni ti uz povedia, ze co a ako... ale nemusis sa bat, je to tam ok, lepsie ako v starom, hlavne to tam vyzera naozaj ako v lekarskom zariadeni 😉
Ahojte, neviete ako ordinuje dr. pocas sviatkov?
@tinkapistik vraj az od 29 tam budu
@jania023 dakujem, uz sa mi podarilo dovolat sa mu a je tam az od pondelka...☹ takze dalsi mesiac v....😒
ahojte...chcem sa vas opytat na postup aky je v gyncare. Chystame sa prvykrat do CAR a uvazujeme nad Gyncare. Moja gyn mi da vymenny listok a s tym sa objednam k nim na konzultaciu predpokladam. Da sa nejako zariadit aby som isla k Dr. Hermanovi?Alebo to určia oni alebo ako to je s vyberom lekara. Inak jeden a ten isty lekar sa vam venuje odkedy vstupite prvykrat do CAR alebo sa nejak menia?
@kvetinka8690 ano s vymennim listkom sa objednas, treba zavolat na recepciu a oni ti vsetko vysvetlia, vyber lekara je na tebe, takze ked povies, ze chces hermana budes mat stale dr hermana a bude ta riesit stale len on... ja chodim k dr hermanovi a som zatial spokojna, venuje sa, je pozorny, da sa s nim dohodnut, poradit, sice tehu zatial nie sme, ale vsetko chce svoj cas😉
@tinkapistik keď sa budem objednať mam im hneď povedať že chcem herman a alebo až potom keď tam pôjdeme osobne?a samozrejme ďakujem za tvoju odpoved
@kvetinka8690 mozes si vybrat ku komu chces ist😉
@kvetinka8690 nie je zac😉 ked sa budes objednavat povedz im rovno, ze chces k hermanovi, aby ta vedeli zaradit do jeho rozpisu, je tam stale dost zien, resp parov...
@tinkapistik vam ako dlho trvalo kým vás objednali?
@jania023 ty chodíš tiež k hermanovi?
@kvetinka8690 ano Hermi je jak vymeneni😜
@kvetinka8690 no ja ku nemu chodim uz dlhsie, este mali ambulanciu na starom mieste a tam recepciu nemali, takze som volala priamo dr a povedal, ze ked dostanem ms mam volat a tak aj bolo, dostala som ms, volala a na 3dc som bola u neho na prvej konzultacii, potom ma hned objednal aj s mm v sterde cyklu a potom uz sme prisli len na vysledky...no a potom sa zacalo riesit co trebalo, ale vzdy bolo tak, ze ma hned dr objednal, pripadne, som sa objednavala sama ked dosla nova ms a z tehu nic nebolo... a takto to ide dokolecka dokola... 🙂
Ahojte,ak by mal niekto záujem o Proxeed plus (pre muža) a Proxeed women, tak nám zostali zvyšné balenia. Odporúčal nám to užívať dr. Herman. Bol problém to zohnať ma Slovensku,tak sme mali zdroj z Anglicka. Nám tieto výživové doplnky veľmi pomohli. Oproti prvému IVF ( keď sme Proxeed neužívali) sme mali obaja lepšie výsledky-väčší počet vajíčok a lepší spermiogram. Tak možno niekomu z vás tiež pomôžu.
Ahojte, tie ktore ste chodili k Hermanovi ked mal centrum sam a chodite k nemu aj teraz vidite zmenu? skôr mam na mysli ci sa to niektorej teraz aj podarilo. Zvazovali sme uz teraz Brno (uz sme boli v gyncare na ivf a nic) ale uvazujem ci este raz neskusit gyncare. celkom sa mi to po novom pozdava 🙂
@karin415 ahojky, napíšem veľmi stručne...chodili sme aj do starého centra,teraz sme boli v novom...a úspešne...4tt 🙂 takže odporúčam dr. Hermana...
@smejkosmejko Ahoj, ja by som mala záujem aj aj. Koľko toho máš a za akú cenu pls. Ďakujem
Ahojte. Kazdy pise o dr. Hermanovi...A chodi niekto aj k dr. Toporcerovej? Mam dilemu koho si vybrat. Ja som bola aj u jedneho aj u druheho a este v starych centrach a neboli sme uspesni. Ja sa chystam uz na svoje 6.ivf.
Koho odporucite? Dakujem.
zienky dnes som dostala od gynekologa vymenny listok. Volala som do gyncare a sestricka mi povedala ze na 3.deň ked dostanem ms mame prist...manzelovi budu zrejme robit spermiogra. viete mi napisat co bude cakat mna???dakujem
@kvetinka8690 ultrazvuk a odber krvy
@kvetinka8690 - tak ako píše hoky a potom sa ten istý postup u teba zopakuje ešte v strede a na konci cyklu. Manžel tam už nemusí ísť. Následne, po poslednom odbere vám obom doktor dá termín, kedy prídete znova obaja, povie výsledky, čo zistil a navrhne ďalší postup. Držte sa.

@parvinka0001 veľmi pekne ďakujem