icon

Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.

jessina777
16. feb 2016

Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti

paja003
29. mar 2017

@lucyliu1312 aj my sme, držím prsty 😉

lucyliu1312
30. mar 2017

@paja003 @rebeca42 z dnešného dna som si odniesla jedine zmiešané pocity.... Najpr sme vyplnali dotazníky, take bežne otázky....vzali nás o 50 minút neskôr do ordinácie, ako sme boli objednaní. Dr. Toporcerová je dost rezervovaná, pri vstupe do ambulancie minimálny zaujem..... chytala ma za slovíčka.... manžel ma len chytal za ruku, aby som bola kludna....mozno je odborník, ale ľudská stránka jej chyba urcite.... robila mi ultrazvuk, stery, brali mi krv a mam sa objednať na Reprodukčnú imunologiu. O tyzden budu výsledky a ze budeme múdrejší, co dalej...tak snáď bude prístupnejšia a ja budem mat z nej lepší dojem.... este aj mm bol z nej nemilo prekvapený 😱....asi som mala iné očakávania podľa dostupných referencii z netu. Ale tak myslíme pozitívne a ideme dalej a čakáme 😉

rebeca42
30. mar 2017

@lucyliu1312 ahojky... citala som na to centrum aj negativne recenzie ze nemaju velmi laskavy pristup tak asi nieco na tom bude pravdy... ja by som mala ist k dr. Hermanovi a tiez mam z toho obavy aky bude mat pristup 😲robili vam aj spermiogram? A kam sa mas objednat na tu imunologiu v tom centre ci niekde inde? Aj ste nieco platili?

lucyliu1312
30. mar 2017

@rebeca42 áno, manžel bol aj na spermiogram a platil 20 EUR. Reprodukčnú imunologiu - v Gyncare maju zazmluvneneho Dr. Lestana, ale on ma aj ambulanciu v Prešove, kde chodím aj na alergologiu, čiže som sa objednala do Presova, síce až na 26.5., ale tak mne je to blizsie, ako ist do KE.... .... inak sme nic viac neplatili.

paja003
30. mar 2017

@rebeca42
@lucyliu1312 ahojte, aj ja som čítala negatívne názory, ale zas aj pozitívne. Žeby záležalo od nálady,ako sa vyspia? Ale koniec mája je dlhá doba do ďalších vyšetrení. Ozaj je to na psychiku. Držme si palce baby. A mm to ako zvládal? Ja myslím na toho môjho, bo ja sa už aj na hlavu postavím, mne už u lekára nič nevadí, ale chlap,čo ide k dr.len na preventívku a nič viac...chudatko moje

lucyliu1312
30. mar 2017

@paja003 @rebeca42 tak mm vyšetrenie zvládol v pohode. Jemu skor vadilo čakanie, trpezlivosť nie je jeho silná stránka a skor mu vadilo správanie doktorky. On nečítal žiadne referencie, ja som mu nespomínala nic, co som čítala a bol sklamaný z prístupu Dr.

malu23
2. apr 2017

ahoj 🙂 Ja jsem byla poprve v Gyncare a chystam se znovu, ja jsem zatim spokojena, pan dr. Herman se mi jevi jako odbornik,personal mily, navic.. po prvni navsteve se snad ani neda posuzovat 🙂 Vsem preji brzke otehotneni 🙂

lejduska
3. apr 2017

Ahojte, vsimla som si tuto stranku a rada si necham poradit ako to prebieha v KE, chystame sa tam no zatial nevieme kedy,najradsej by som isla cim skor...uz davno, no mame toho vela momentalne. Ale toho roku urcite chceme zacat tak verim, ze pozitivnych skusenosti bude cim viac. Vsetkym vam drzim prsty 🙂

rebeca42
5. apr 2017

@lucyliu1312
@paja003 Ahojte baby dnes ideme do gyncare...drzte palce ozvem sa 😉 🙂

matulikm
5. apr 2017

@rebeca42 držím palce😉...nás to tiež čaká

lucyliu1312
5. apr 2017

@rebeca42 držím palce 👍....

paja003
5. apr 2017

@rebeca42 držím držím držím 🙏

paja003
5. apr 2017

Baby, inak, mám taký problém...ako vám "ide" sex na povel? Lebo nám to nejak "nefunguje". Stále buď sme unavení alebo to nie je ono ☹

rebeca42
5. apr 2017

Tak mame to za sebou ale kedze som po stimulacii tak mi nemohol zobrat krv na HP nakolko by to skreslilo vysledok takze tam musime ist v druhom kole.

Inak dojem mam celkom super asi som rada ze som si vybrala Hermana aspon z prvej navstevy mam z neho super pocit bol mily a dokonca aj vtipny 🙂 ak som sa nieco opytala tak nemal problem vysvetlit...zarazilo ma ked mi po usg oznamil ze mam myom co moj doky akosi nevidel a vraj je tam uz dlhsie a to podotykam ze k svojmu chodim jak na klavir a za kazdym bolo vsetko ok. Tak neviem ci sa ho nepojdem opytat ci by nebolo na case navstivit ocne 😝

paja003
5. apr 2017

@rebeca42 takže tehu to nie je 😒 možno z toho si mala také citlivé bruško... musíme sa aj my už objednať. Ja som tento mesiac ovu buď prepásla alebo nebola vôbec, lebo ani nič necítim, žiadne pichanie vaječníkov, proste nič. A spomínala si Hermanovi aj výsledky z tkanivovej banky? A manžel ako to zvládol?

lemkarasto
5. apr 2017

Baby kolko ste doplacali za dlhy protokol? A ake lieky vam nasadila doc.Toporcerova?dik

rebeca42
5. apr 2017

@paja003 No je to mozne ze je to z toho...len som v soku ze to moj gyndos vobec nevidel...vsetky vysledky som mu tam nechala nevyjadroval sa velmi k nim najprv si chcu urobit svoje vysetrenia aj ci sa za ten cas nieco nezmenilo...muz to zvladol uzasne len tam sedel na stolicke a pocuval nas rozhovor 🙂 nedaval vzorku ze az na buduce a dali nam kelimok ze ju mozeme aj doniest ale lekar sa smial ze maju vela tv kanalov na vyber ze by bol spokojny aj tam 😂 co sa tyka ovu tak tie priznaky mavam aj ja ale testy boli vzdy negativne...ved uvidis ako to vase snazilkovanie dopadne drzim prsty 😉

paja003
5. apr 2017

@rebeca42 to utvrdzuje, že viac ľudí, viac chutí, tak aj viac lekárov, viac očí, viac vidia... už si domýšľam všetko možné, čo ak aj moja dr. niečo prehliadla? Kedy idete nabudúce? Veľmi veľmi Vám prajem, aby ste tam dlho chodiť nemuseli 😉
a naše snažilkovanie je tento mesiac o ničom, ani ovulácia, ani nič...

rebeca42
5. apr 2017

@paja003 mame tam ist ked dostanem dalsiu ms na 3dc a nesmiem nic brat ani lieky ani bylinkove caje aby neboli skreslene vysledky...vy ste sa uz objednali do tej tk. banky? Dakujem moja uvidime ci a ako rychlo sa nam postasti aj vam prajem rychle 🤰 🙂

paja003
5. apr 2017

@rebeca42 ešte nie,nemala som od pondelka vôbec čas zavolať tam a poobede,keď som skončila v práci by tam už isto nik nebol. Zároveň aj neviem sa rozhodnúť, či nás tam treba,keď sme sa posledný čas veľmi nesnažili, resp. vôbec 😒

rebeca42
5. apr 2017

@paja003 tak myslim si ze nie je na skodu dat si urobit vysetrenie aspon budete vediet na com ste a ci to nie je len o psychike...ja som mala velke obavy aj z toho centra vies ake som mala krce v bruchu len jak sme tam uz boli dali nam vyplnit dotazniky a moj muzicek si tam z niektorych veci zacal robit srandu tak ma to pomaly prechadzalo...bola tam otazka ze ako casto mate sex do tyzdna a on blby vytiahol diar vies jak som vybuchla smiechom 😂 no a potom som videla ze aj lekar je uplne v pohode tak ma tie krce presli 🙂

paja003
5. apr 2017

@rebeca42 ďakujem za povzbudenie, určite to už čoskoro rozbehneme, len musíme nájsť ten správny čas a hlavne nájsť si na to čas ⌚
Som rada,že to na 1x takto dopadlo, upokojilo to aj mňa, tak viem si predstaviť ako Teba. Tak držme si prsty 🤰

glopsa
5. apr 2017

@rebeca42 pri sebe sme sedeli

rebeca42
5. apr 2017

@glopsa fakt? Bola si tam s muzom? Sedeli ste na gauci ci oproti na stolickach?

glopsa
5. apr 2017

Nie vedla teba na stolicke

rebeca42
5. apr 2017

@glopsa tak to si ma asi s niekym mylis

glopsa
5. apr 2017

@rebeca42 sedela som pri recepcii a ruzovu mikinu som mala

glopsa
5. apr 2017

@rebeca42 dnes som tam bola od 9 a nol tam ten par co sa hadal