Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.
Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti
Ktorý deň, sa prosím vás začína dlhý protokol?
@letu123 ahoj letu
@zuzulienkatobinka mam pre muza jedno balenie proxeed ak este chces
dobry den mam na predaj cele balenie Meriofert..akurat jednu vyuzitu ak bi niekto mal zaujem tak pošlem
mam jedno balenie proxeed man ak ma niekto zaujem
Ahojte dnes som bola v gyncare neviem uz co si mam mysliet o doktoroch ci ja som debil ci len oni ho zo mna robia ...isla som tam dnes s tym ze mam 3dc aj ked skor nemam lebo som mala pred troma dnami take slabunke krvacanie len jeden den potom uz len slabe spinenie a dnes akoze 3dc a uz nic...Dr. mi urobil usg a povedal mi ze to nie je ms ze o 2-3dni budem ovulovat ze ms tak o 2-3tyzdne pride.. bola som uplne v soku lebo poslednu ms som mala 3.4.ako mozem ovulovat po takej dobe? Povedal ze mam folikul 14cm s dozrievajucim vajickom takze nech pridem ked zacne ms na 3den normalne som sa mu tam skoro rozplakala ze to cele uz fakt nechapem.. ja uz na to prestavam mat nervy a asi sa vykaslem na cele to chodenie po lekaroch aj tak si kazdy ide svoje hej a co sa tyka toho myomu ktory videl pred mesiacom aj nieco uz teraz nevidel lebo ze mam velmi vysoko sliznicu a nevidi ten myom ale ze na ten sa mam teraz vykaslat lebo ze s tym sa da zit aj otehotniet...takze pravdepodobne ani ziaden myom nemam...
Je mozne ovulovat ked mi meska ms a mala som len spinenie?
@rebeca42 nemas nahodou endometriozu, cyklus ti moze uplne rozhodit a mrcha vynechat
@lemkarasto no to prave neviem myslim ze sa to da zistit len laparoskopiou a na tu ma nikto neposlal
@rebeca42 a nechcela by si skôr zmeniť dr. A ísť za doc.???Ako je pravda,že toho veľa nenahovoori,ale nám pomohla žiadne dlhé vyšetrenia a to nemám veľmi pravidelný cyklus a cykly som mala anovulacne....aj keď ešte nemáme vyhráte,nám sa podarilo na prvý ET a dnes som 7+0 a vôbec ma nesledovala toľko aj som sa bála či je to dobre 5 návštev v CAR a to keď som odchádzala z tej piatej už som si niesla domov piskotku v bruchu....
@rebeca42 ano len laparkou sa da zistit, ja ju mam tak viem co to obnasa
@mybaby1 myslis zmenit doktora v gyncare alebo ist do ineho centra? Este mi ani poriadne neurobil vysetrenia bola som tam len 2x len dnes ma dost sklamal svojimi reakciami a odpovedami na moje otazky stale isiel to svoje dookola hej a este nam povedal nech si zozenieme proxeed a ked sa nam podari zohnat tak nech ho berieme minimalne 3mesiace obaja..pojdem buduci tyzden za mojim nech mi urobi laparku....len je smutne ze to tych doktorov nenapadne ale musi im to clovek hovorit co maju robit...To je super ze sa vam to tak rychlo podarilo tak nech je vsetko v poriadku aby si mala pekne 🤰 🙂
@lemkarasto hej budem to musiet poriesit s mojim doktorom ved ani neviem ci mam priechodne vajcovody tak rovno aj to zistia
@rebeca42 tam v Gyncare....možno aspoň konzultáciu s Toporcerovou...odpovedala mi síce len na moje otázky ostatné z nej šlo ťažko,ale ako výsledok stojí zato no...ja som hneď chcela ísť k Toporcerovou. Mne sa akosi nepozdávali recenzie na Hermana ako človeka....ako lekára ho nepoznám no....my sme pri ňom nebolo😉...laparoskopia je vpohode mne odhalila nepriechodné vajcovod...preto sme riešili ivf a ako vidíš,zabralo to a už len sa modlím aby bolo všetko v poriadku...my sme boli stredu a prvýkrát už aj srdiečko bilo 💜💛💚💙❤👶
@mybaby1 Ja neviem ci sa to bude dat len tak vymenit v jednom centre lekara za lekara nemusi sa im to pacit a to by som na tom bola asi podobne ako som lebo by sa namna aj ta doktorka mohla pozerat inak neviem ci to vobec niekedy niekto takto riesil mozno ano...A ked zistia nepriechodnost neda sa to uz zpriechodnit? Noo je to krasny pocit 🙂 neboj urcite bude vsetko ok 😉 to je vase prve 👶 ?
Tiez chodim k docentke, a som tiez spokojna s nou,tiez toho nenahovorim vela 🙂 takze jej to nemam za zle
@lemkarasto hmm tak to bola asi zla volba u nas...ale vybrala som si ho na zaklade info ze je super odbornik...ked sme tam boli prvy krat zaposobil na mna velmi dobre dnes som uz ten pocit nemala 😒

@dzulie26 myslis jeden kus ci jeden balik cely?