icon

Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.

jessina777
16. feb 2016

Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti

mybaby1
26. máj 2017

@rebeca42 podľa toho aké sú tam zrasty....u nás dr. Povedala že otehotnieť veľmi ťažko prirodzene ale že príroda je nevyspytateľná....ale poznamenala,že už nie som najmladšia tak nech navštívime CAR a potom druhé môžeme skúšať prirodzene tak sme tam šli.... áno je to prvé tehotenstvo a dúfam,že sa dočkáme krásneho výsledku v podobe bábätká....ale v náručí 👶dlho sa snažíte???

mybaby1
26. máj 2017

@lemkarasto však samozrejme všetci sme nejaký....ale musím povedať,že všetko na čo som sa spýtala aj odpovedala to je zas pravda.. .v každom prípade jej vďačím za veľa 🙏🙏🙏👶👶👶

rebeca42
27. máj 2017

@mybaby1 Musim si tu laparku poriesit ja som ju uz mojmu Dr. spomenula v minulosti ale furt to odkladal a potom nas poslal do CAR kvôli nizkym hodnotam AMH...hej uz dlho sa snazime ale mi sa snazime o tretie babo mame uz dve dievcata...tie sme mali prirodzene..predtym by ma ani vo sne nenapadlo co vsetko musi zena podstupit ked chce babo a nejde to prirodzenou cestou...

rebeca42
27. máj 2017

@lemkarasto este ma napadlo s tou endometriozou nie su pri nej bolesti? Lebo ja bolesti nemam len obcas slabe pobolievanie pred ms a ovu

lemkarasto
27. máj 2017

@rebeca42 no su aspoň ja som mala neznesitelne

mybaby1
27. máj 2017

Dievčatá mala niektorá z vás po úspešnom ivf v papieroch napísanú dg.O20.0???nekrvacam ani mi nenariadili oddych na lôžku....vystrašilo ma to a pri kontrole povedala že je to ok a nemám ani hematóm nič....tak prečo mi to napísala???

lemkarasto
27. máj 2017

mybayby1 :Ta diagnoza znamena hroziaci potrat,tak? Kazde uspesne umele oplodnenie znamena rizikove tehotenstvo

mybaby1
28. máj 2017

@lemkarasto fúha áno presne,bola som v stredu na kontrole,vraj všetko je dobre v maternici žiaden hematóm,nekrvacam nemám viac menej žiadne problémy okrem toho že mi je zle,nevraciam ale stále mi ostane ťažko.... prvýkrát bolo bábätku srdiečko tak som sa tak veľmi preveľmi tešila a že vpohode o dva týždne príďte znova....lieky mám znižovať tak reku pozriem ako a začítala som sa našla diagnózu a skoro som odpadla nič mi nepovedala a zrazu bum tak som sa veľmi zľakla .... takže myslíš že to bude len tým že je to rizikové tehotenstvo????hádam by mi nič nezatajili 😐

lemkarasto
28. máj 2017

@mybaby1 sazomozrejme nic sa neboj to je bezny postup po umelom ze ta vypisu a beru ako rizikove..ja idem zajtra na koltrolny test hcg v krvi,tiez dúfam ze stupa,nemam ziadne priznaky az na to ze som dost precitlivela,revem snad pre vsetko ;)

mybaby1
28. máj 2017

@lemkarasto silno držím palce nech všetko dobre dopadne....a uvidíš krásne porastie,daj vedieť mňa čaká ďalší ultrazvuk v utorok tak sa aj opýtam lekárky že čo a ako s tou dg.....a že treba byť v kľude 😂😂😂

lemkarasto
28. máj 2017

@mybaby1 dakujem dufam ze ano ved vies,ze to nieje jednoduche takto cakat co bude....nervy na vlasku...tak jasne spytaj sa budes kludnejsia ked ti to potvrdi ze to nic neznamena

lemkarasto
28. máj 2017

@mybaby1 v ktorom tyzdni si?

mybaby1
28. máj 2017

@lemkarasto však to že ja sa veľmi bojím dúfam,že má aspoň troška upokojí.... 7+2 čiže 8tyzden ešte som len na začiatku 👶

mybaby1
28. máj 2017

@lemkarasto a verím ti to čakanie je na tomto všetkom najhoršie....takže ťa chápem 😍

mija80
29. máj 2017

@mybaby1 ahoj aj ja som mala po uspesnom IVF napisane rizikove tehotenstvo. Aj u mna bolo vsetko v poriadku. Doktori to asi tak pisu, lebo to nie je tehotenstvo prirodzenou cestou. Pri UO mas vyssie riziko potratu ako pri prirodzenom tehu. Nic sa neboj a prajem prijemne 🤰 do uspesneho konca 🙂 😉

lemkarasto
29. máj 2017

@mybaby1 no veru najhorsia, robila som test ciarka je silnejsia ako pred 4dnami, snad vysledky z krvy budu ok a o 2 tyzdne na utz sa snad srdiecko rozbucha 🙂, uz by som chcela byt aspon v 13 tyzdni

mybaby1
29. máj 2017

@mija80 jej ďakujem veľmi pekne za povzbudenie zajtra ma čaká ultrazvuk u dr.tak sa aj všetko opýtam,len som z toho ostala zaťažená lebo mi to nevysvetlila len napísala a doma šoky potom

mybaby1
29. máj 2017

@lemkarasto to ti verím aj ja by som to najradšej posunula vpred ale nejde to...nič neboj ani sa nenazdas a budeš v 13tt....ja som PN a beží to zatiaľ celkom len je pravda že prvý trimester by som chcela mať už za sebou....ešte ma čakajú 4t....ale dúfam,že všetko bude v poriadku

lemkarasto
29. máj 2017

@mybaby1 drzim palce,sme v tom narovnako,kazda by chcela mat ten 1trimester za sebou,treba len verit ze bude vsetko ok aj ked je to tazke aj hormony robia svoje. Tiez som PN na rizikovom len este na začiatku 5tt. 🙂

mybaby1
29. máj 2017

@lemkarasto môžme to spolu prežívať ja som na v polovičke 8tt....tak si teda držme palce 😊

maria394
29. máj 2017

@rebeca42 Myslím,že by si mala pouvažovať o zmene. Dôvera v lekára je veľmi dôležitá, a ak ju nemáš, skús hľadať iného- možno sa Ti podarí natrafiť na doktora, ktorý bude postupovať v liečbe podľa Tvojich požiadaviek. Nestrácaj čas a držím palce.

maria394
29. máj 2017

@rebeca42 V otázke myomu mal pravdu - vysoká sliznica znemožňuje vidieť myom. Daj sa vyšetriť po menštruácie, vtedy je nízka sliznica , obraz nie je rušený a myom vidno.

rebeca42
29. máj 2017

@maria394 Dakujem...no dufam ze takeho najdem ono ani nemusi postupovat podla mojich poziadaviek ved ja nechcem nikomu nic urcovat len ma stve ze sa problem neriesi a stale sa na nieco caka...co sa tyka toho myomu bola som aj mimo ms u mojho lekara pred dvoma tyzdnami ten ziadny myom nenasiel a Dr. v CAR mi tvrdil ze ten myom mam pred mesiacom prave ked som bola 3DC tak kto ma pravdu? 😔

katarina777777
29. máj 2017

@rebeca42 chces ten proxeed pre muza ?neviem ci si dostala postu...

lemkarasto
29. máj 2017

@mybaby1 oka 🙏😀👶

mybaby1
4. jún 2017

Kočky dajú vám v Gyncare foto po ultrazvuku???? Ďakujem

andrea841
4. jún 2017

@mybaby1 mne nedali

jania023
4. jún 2017

@mybaby1 nie nedavaju😔

mybaby1
4. jún 2017

@andrea841
@jania023 ďakujem vám baby,myslela som si...škoda ,lebo na ich ultrazvuku lepšie vidno a chcela som foto no nič budeme si musieť počkať 😐

petajan
8. jún 2017

Ženušky,nemá niektorá z vás merional?2ks potrebujem.Ďakujem