Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.
Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti
@katarina777777 ďakujem si zlatá, už sa mi podarilo zohnať🙏
Držíte injekcie v chladničke?
Meriofert
Baby gyncare je otvoreny aj cez vikend?
Kde si pichate pregnyl?
Ok, ďakujem 😉, takže nemusím ísť na pohotovosť...
Baby progesteton nemate niekto na posunutie??
@lemkarasto mne zostali 2 blistre (z jedného chýbajú 3 kapsuly)
Ahojte, tak od júla začneme aj my so stimulácia.....prosím radu 🙊.... cetrotide skladovať v chladničke? Dakujeeeem 😘
@lucyliu1312 ja ho nemam v chladnicke ale v skrinke.
@jania023 Dakujem 😉.... tak ho idem vybrať 🤦♀️....
@janinac24 ahoj a ako sa dohodneme? Uz v pondelok by som potrebovala
@lemkarasto pozerám, že si tiež z KVP... ja som na PN, takže som doma, môžeš sa zastaviť kedykoľvek... napíšem Ti číslo do správy a dohodneme sa
@janinac24 super,ja som tiez pn, zajtra po 15 mam vychadzku tak moze byt?zajtra ti zavolam kam prist dakujem pekne zatiaľ
@lemkarasto samozrejme... nie je začo 😉
@janinac24 prepac nemozem dnes, pride mi navsteva.potom zajtra sa ozvem
@lemkarasto v pohode
Dievčatá idem si k Vám pre radu, odporúčanie, skúsenosti 😱.... je to moje 1 IVF a od Dr mi nebolo nic vysvetlené aký je postup, co budem doplácať a podobne. Mam predpísaný gonal a cetrotide - začínam v júli so stimulaciou. Aký je další postup a za co všetko sa dopláca. Mne by úkony mala hradiť poisťovňa, preto viem len o predĺženej kultuvacii, co urcite chcem. Dakujem za každú radu a info 😉😘. Peknú nedelu všetkým 💆☀️☀️🏊🏻
Lucyliu.Mna to vsetko dokopy vyslo cca 1000eur,a tiez mi hradila poistovna, za lieky, injekcie budes tiez doplacat nehradi poistovna celu sumu. Najdrahsie bolo oplodnenie vajicok tusim 600e za sest a z toho mne zostalo len jedno na transfer, ziadne mrazaciky.drzim palce

@petajan aky 75 alebo 150?jednu 150 by som mala