Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.
Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti
@jakubtomas mám jedno zvyšné balenie 😉
@zuzankaa88 ahoj tak uz mam ten skrining za sebou a som spokojna. Su tam mili ludia len maju vela toho,vela pacientiek, no mne hodina cakania nevadí
@mybaby1 ahoj uz mam zasebou ten prenatalny skrining a vsetko ok🙂 velmi som happy, a na 80% bude dievcatko ...tebe sa ako dari?
@lemkarasto a o ktorej si bola obj? Ja som az na 16:30 tak cakat vela dufam nebudem,
@lemkarasto super teším sa s tebou, je to super a držím palce nech je a všetko len a len dobre....v ktorom si týždni???mňa zajtra čakajú ďalšie testy,a možno sa aj my dozvieme pohlavie...tipujem u nás na chlapčeka uvidíme,Ajtra idem aj s manželom 👶👶👶
@zuzankaa88 ja som bola na 10:15, no volala mi recepcna v ten den nech pridem neskor na 10:50 a dnu sim bola asi do pol hodiny
@lemkarasto a ktory dr ti robil sono? Mlady ci starsi??? Dufam ze aj nam sa aspon jedno otoci tak aby bolo vidiet pohlavie 🙂 dik za chvilku info
@mybaby1 ja som v 14tyzdni 🙂 dakujem,dufam ze tak bude vsetko ok aj po porode 🙂 , tak ty uz si v nejakom 19 ze..drzim palce urcite vsetko bude ok,ja som citila ze dievcatko a aj tak je 🙂
@zuzankaa88 juhas mladší
@zuzankaa88 ty cakas 2jicky super 🙂
@lemkarasto ano ano dvojicky 🙂 jednovajecne
@lemkarasto ja končím 16tta začínam v piatok 17tt takže sme na Tom skoro rovnako,aký termín ti vyrátali???
@zuzankaa88 takto je dvojita radost 🙂
@mybaby1 na skriningu 29.1.2018 🙂
@lucyliu1312 presne tak ako pise lemkarasto, aj ked ti nieco hradi poistocna tak 1000 si priprav. Podla toho ake ukony ti budu robit v care, tam skoro za vsetko doplacas.
@lemkarasto tak super v januári máme svoje bábätká.. dnes kontrola dopadla super a vraj je to dievčatko ❤
@mybaby1 to tak este dokonca obe dievcatka ❤
@lemkarasto už si si stihla aj niečo nakúpiť pre bábätko?
@mybaby1 nie jaby som uz aj chcela len mi vsetci vravia ze to je este skoro
Ahojte.neviete kolko vydrzia zmrazene vajicka oplodnene?v novembri bude 5rokov ze máme zmrazene 😲uz by som mala ist vsak????
Kocky mam navyse celu neotvorenu krabicku progesteronu 200, ak ma niekto zaujem napíšte spravu
Ahojte baby prosím vás nemá niekto na predaj proxeed??
@evelain123 ahoj, pre ženy? Mám jednu zvyšnú krabicu...
@mimuskam a nevieš o niekom kto má aj pre mužov?
@lemkarasto to je super zelam vela zdravicka
Baby neviete ci gyncare zvykne mat otvorene medzi 27.12-5.1.2018? Chcela by som ist na Ket len neviem ci to bude mozne.
Nepotrebuje niekto progesteron 200? Mam cele nepouzite balenie

@danuska4444 prosím ťa, nevieš mi poradiť odkiaľ by som zohnala proxeed pre ženy? Súrne ho potrebujem. Ďakujem