Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.
Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti
Baby a ešte jedna otázočka. Máte niektorá skúsenosť s liekom Visanne?
Ahojte baby, ostal mi Proxeed pre zeny 2bal., aj pre muzov 2bal. keby mala niektora zaujem .... plne balenia ... IP
@jania023 Ahoj a neprestane sa plod vyvijat? Myslim ze zmenim hormony a tym padom ostane plod postihnuty ak tam je....
@zuzanita123 ale nie neboj sa. Decapeptil je na blokaciu vajecnikov. Stava sa ze baby otehu aj tak a nic sa nestalo kedze to babo este viac menej nieje pripojene o maternicu.
Mne ho tiez dali aby mi stopli cinost vajecnikov lebo som sla na inseminaciu a zrazu mi na utz napocitali 10 folikulov😂
Tehu som neostala ale poznam baby co tehu ostali a v pohode ziaden problem nebol
@jania023 dakujem ti
ahoj 🙂 hledam slecnu, co se mnou lezela na pokoji v gyncare 9.11... zapomnela jsem se zeptat na kontakt 🙂 mozna je tady taky 🙂 Lucka
@jania023 Ahoj ako si sa citila po tej injekcii? Pamatas este? Mna pobolieva podbrusko, ale nic hrozne a mam dost bolave prsia. Zvlastne ci normalne?
@zuzanita123 v pohode nic extra ale kazda sme ina
Ahojte zienky, mozno ze taka blba otazka, no potrebujem to vediet. Chystam sa k doktorovi Hermanovi, zaujima ma co je uvedene na jeho peciatke na lekarskej sprave. Ci iba gynekolog alebo centrum asistovanej repdrodukcie. Pytam sa to kvoli praci. Dakujem.
@lejduska manzel tvrdi ze gynekologia...
@lejduska je tam centrum asistovanej reprodukcie, myslím
@zuzanita123 dakujem
@bobricek1979 uuf, dakujem
@bobricek1979
@zuzanita123
Teraz neviem 😃 snad zistím
@lejduska na pečiatke majú uvedené GynCare, centrum asistovanej reprodukcie, ale ja som mala vždy pečiatku z recepcie keď som brala papier do roboty a na pečiatke od Dr. Balasičovej je to uvedené tiež...
My ideme 27. na odbery k imunológovi a potom neviem kedy už budeme niečo robiť...
@lejduska ja idem taktiež v utorok dohodnúť postup pre ET
Chystá sa niekto v januári na ET/KET ?
@guccigirls v utorok? My sme na 10 tu no mame prist uz o 9 kvoli spermiogramu. Ty?

@zuzanita123 nic sa nestane aj kebyze si tehu kludne pichni