Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.
Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti
Ahojte ...chcem sa opýtat urobia iui aj ked nezistovali priechodnost vajecnikov ? Dakujem 😇
@bobricek1979 dakujem, uz viem ako to je 😊
@guccigirls dnes ideme este len po prve k MUDr. Hermanovi o 10
Ahojte.Len sa chcem opýtať či niekto z Vás prešiel od MUDr. Toporcerovej k MUDr. Hermanovi a ako ste s ním spokojný? My sme prešli k nemu, čaká nás posledný KET a mám z toho zmiešané pocity.
@ema1412 mne nevysiel ket...:(
@katarina777777 Ako si spokojná s lekárom. Koľký v poradí si mala KET. Mňa čaká 2 KET v rámci 1 IVF, mala som 5 embryí.1-ET - vklad 2 embrya-nevyšiel a 1 KET vklad 2 embrya-nevyšiel.Ostalo mi jedno na vklad.
@sis123 nebars ze vraj to moze aj nemusi bit zbytocna strata penazi
@janinac24 a vyšlo iui,?
@adulka1989 žiaľ nie, potom nasledovala laparka a po nej IVF... až to bolo úspešné
Ako bude Gyncare ordinovať počas sviatkov vie niekto ?
@janinac24 vecsinou maju postup laparka iui a ivf ale tesi ma ze vyslo ivf stalo to asi dost do penazi vysiel hned prvy pokus?
@adulka1989 určite to nie je lacná záležitosť, ale každé jedno euro za to stálo... 2 roky sme sa s priateľom snažili o bábo, no neúspešne... našťastie nám vyšiel hneď prvý vklad a doma mám svoju 3-mesačnú princeznú
@janinac24 to je super gratulujem jasné že všetko za to stoji hovorí sa že za peniaze si zdravie nekúpia no keď ich nemáš alebo nezaplatis ani nevyzdravies či už operáciu treba alebo lieky nás čaká iui
Ahojte,som tu nová chcem sa opýtať ide niektorá z vas v januári na KET?Nam IVF nevyšlo neviem to rozchodit.
@viki233 Ahoj,ja idem na ET v januári.Nám tiež IVF nevyšlo.
@guccigirls ahoj vieš uz aj termín?
Ahpjte.ide tu.niektra po 5rokoch po surodenca?
@adulka1989 ja som bola v Ke (gyncare) nerobili mi laparku ale dali mi lieky clostilbegyt s hned ze ma objednaju na iui
Dievčatá máte niektorá skusenosti s injekciami FOSTIMON???
Mne povedali že v decembri mi to nestihnú urobiť,lebo pocas sviatkov lekári nerobia.Tak mam počkať ďalší cyklus a mam sa ozvať.Dostať by som ďalšiu mala na silvestra a to netuším či ordinuju.

@lejduska ja mám termín na 11:00.Chidíš k MUDr Balasovičovej alebo k MUDr Hermanovi?