Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.
Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti
@ema1412 ja som na tom rovnako tiež to zle znášam no bojujeme ďalej 🙂
ahojte pokial niektorá potrebuje gonal injekcie mam na predaj 3 neotvorené balenia, tiež som chodila do Gyncare už ich nepotrenujem som tehotná ak máte záujem píšte
@sis123 tak záleží od doktorky,, /doktora a diagnózy a čas ako dlho sa pokúšate u každého je to iné a kedy idete na iui
Ahojte,neviete niektorá z vas či gyncare v Košiciach bude ordinovat na silvestra?
@adulka1989 ked dostanem ms tak mam zavolat a hned ma objedna ...👍
@sis123 no áno robí sa to tak ale už si tam bola vobec niekedy je potrebná prvá návšteva
@adulka1989 ano asi 3x sme tam boli s manzelom ...Čiže spravili vysetrenia a že najlepsie bude iui..koli tomu ze niekedy mam ovu a niekedy zasa vobec
@sis123 a ako zistili ze nemáš niekedy ovulácie z krvi alebo folikumetrie
@adulka1989 z ultrazvuku...cize povedala ze ovulacia zrejme ani neprebehla
@sis123 to je divne viac smutné ja neviem co sa u mna deje 6. 12 tého som mala ms ďalšia ma prísť 3. 1tieho a dnes je 24. 12 a začala som krvácať po p. styku mate také skusenosti
@adulka1989 no ja sim nikdy po styku nekrvacala ale mala som mat ms 18.12 no a je 25 a nic ...neviem ci ovulacia moze mat vplyv na meskanie ms ... u teba nemoze ist o uhnezdenie ??netusim 😣
@sis123 neviem sama ale raz som to isté zažila a bola som po tom tehotná teraz mam tiez skôr hnedý vytok lenže som po laparoskopii tri mesiace tak sa obávam uvidím čo zajtra bude
@adulka1989 tak drzim palce velmi 😇😇
@sis123 ďakujem pekne no uvidíme
@jessina777 ahoj.ako so dopadla vtedy??aj ja 5rocne mrazaciky..uz by bolo na case surodenca😁😁 kolko si platila??ako dlho trvalo proces?vysetrenia???
ahojte baby, tento tyzden sme boli 1X v gyncare v KE na vstupnej konzultacii....doktor mi kazal volat ked dostanem ms, ze do tretieho dna od zacatia krvacania mam prist na vysetrenie, len nepovedal mi blizsie o ake vystrenie sa bude jednat aj napriek tomu ked som sa pytala...viete mi povedat tie ktore ste to uz absolvovali o co sa jedna ? lebo pocas ms som na ziadnom vysetreni doteraz nebola az na odber krvi...dakujem 🙂
@nikusska89 pôjde o ultrazvuk vaginálnou sondou, nemusíš mať obavy 🙂
@nikusska89 zoberú ti krv stery a mužovi zrejmé spermiogram ak nemal spravený
@tinkapistik @adulka1989 dakujem za odpoved 🙂...ja som sa len zlakla ze o co ide, lebo ked som sa jeho spytala tak odpoved som nedostala len zasrandoval a to bolo vsetko....
@nikusska89 tak to on je taký 🙂 ale nemusíš sa báť, je to odborník a nič zlé ti tam nehrozí 😉
@nikusska89 veru ako hovori nikusska nemusíš sa báť ja síce k nemu nechodím ale k doktorke
@tinkapistik pardón popletla som mená to tá nová verzia
@adulka1989 @tinkapistik ...dakujem baby, upokojili ste ma....lebo ako cloveka zaujima, co mu budu robit a ked som sa jeho spytala tak si zasrandoval ze odrezu mi ruky, nohy ze nemusim sa bat :D ako zasmiala som sa, lebo bol vtipny, ze dokaze odlahcit situaciu, ale postup a o ake konkretne vystrenie pojde, tak ma zaujima 🙂....a ked odsleduje tieto veci tak potom sa vyjadri, ze co sa da robit ci iui alebo rovno umele ? ci v akom casovom rozmedzi sa to uz zacne riesit ako myslim ze pojde sa "nato" ?
@nikusska89 postup je taký, že si ta odsleduje počas jedného cyklu, odoberie stery, hormonálny profil, mužovi kuknu na spermoše a na základe všetkých výsledkov zhodnotí vás stav a dá nejaké odporúčania, to si vás potom pozve na sedenie a vysvetli, že ako ste na tom... potom Vám povie odporúčania a na vzájomnej dohode sa postupuje ďalej..
@nikusska89 napíšem ti ip

@viki233 približne v polovici januára,záleží kedy dostanem menštruáciu lebo tento mesiac týždeň mešala.