Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.
Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti
@danuska4444 prosim ta ako stare mozu byt predoperacne nevies
@danuska4444 rovnako som zacinala liecbu aj ja 🙂 Drz sa a odddychuj.
@parvinka0001 Ahoj max .3 týždne.
@kikus48
@parvinka0001
@danuska4444
baby,ja som pred 8 rokmi takto teraz mala vklad a bolo to pozitivne....tak baby,nech Vám to vyjde tiež..
@danuska4444 budeš testovat ak áno,v kolky den?
@dicinka1no ešte neviem . Možno až 10 deň skôr určite nie nechcem byť potom sklamaná ...
@danuska4444 drzim palce,je mozne ze budes testovat aj skor... 🙂 zena pozna,ze je nieco inak 🙂 aspon u mna to tak bolo,a na 6.den sice po ket,som testovala a bolo to tam.tak nam drzim palce
Baby ako dlho si budete pichat gonal?
@parvinka0001 Gonal sa picha max.14 dni...podla toho ako ti budu rast foliky...
@dicinka1 aha lebo ja mam na 9dni ja len ci este budem dokupovat ci ako
@parvinka0001 kupovala si z lekarne?a kde?tam niekde pri novom Gyncare je lekaren?
@dicinka1 u nas v Mi v ke som nezohnala nakolko som bola o tretej a uz nemali
@parvinka0001 aha..a v KE v ktorej lekarni si bola?
@dicinka1 v ziadnej ona volala ale do ktorej netusim...a mam pocit ze ti ho objednaju kde chces .ja som objednala v utorok vecer a na druhy den som to mala
Ahojte tak ja tiež oddnes beriem Estrimax a zajtra volam Hermanovi, aby ma objednal (mala som volať dnes 1 DC, ale je štatny sviatok tak som ho nechcela otravovať).
@mija80 drzim prsty 😊
Ďakujem veľmi pekne @parvinka0001
Dievcata,to nove centrum je este dalej od Narodnej dialnicnej?
@dasena .. Gyncare je oproti hypertescu budova sa vola Mediarex niejak tak zeleno modra budova
@piskotka236 ide o to,ze ak si date adresu do googlu a nasledne mapy,tak sa ocitnem rovno pred narodnou dialnicnou,preto ta otazka.je to este dalej od ich budovy?lebo co som sla po tej ceste je tam este nejaka fabrika ci co.inak asi zo stanice dost blby pristup...niekolko prestupov
Tak pozrela som si to ,na stranke gyncare maju zlu adresu.je to magnezitarska 2/c
Tusim ide 25 bus s Mlynskej pod mostom. Ta ti stoji tusim pri medirexe priamo.To je dalej od dialnicnej alebo so stanice ti ide 27 bus a vystupis pri hypertescu a prejdes popod most a ides smerom k tej budove. Tusim uz ju vidno od zastavky.
@piskotka236 dakujem,ten bus uz mam nastudovany,takze sa toho neobavam. 🙂
@dasena Ahoj no ako ,už si si urobila testik ?A ak sa smiem opýtať ako sa cítiš?
@danuska4444 este som nebola na vklad,v piatok idem na kontrolu a vtedy sa dozviem kedy bude ket.neboj budem informovat 🙂
@dasena Ups asi som si ťa z nejakou holku zmýlila ale aj tak držím prsty 😘
Ahojte kočky ,dnes mi už nedalo a urobila som si teh.test dnes je to 10 deň po ET.ale včera som mala slabšie spinenie hnedej farby ale iba raz aj to iba pri utretí na papieri .Dnes už nie ale aj tak sa bojím mali ste niektorá tiež taký to problém mám sa báť o mimi či nie??
A pridám aj foto testikou vidíte tam niečo?
@danuska4444 jasne ze je to vidiet...gratulujem ,to spinenie moze byt.len pekne papaj tbl a aj to spomen hermimu.setri sa oddychuj a uzivaj si tehu

Ahojte,som rada že ste odpísali potešilo;) Ja som mala PK.vklad až na 5 deň.Momentalne fičim na :Estrimax,Duphaston a Progesterón 200mg po 2 kapsule večer...A Ďakujem vám za podporu ste zlaté 😘