Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.
Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti
@dicinka1 Ahoj nie práve že majú citlivosť 10 mIU.Mam testy :TopTest a Pepino ale dnes pôjdem do lekárne kúpiť iné potom pridám foto ;)
@danuska4444 dufam,ze to vyslo.cakame na vysledok... 😉
@danuska4444 Pepino su tiež fajn..no na dr.Max testy mas 100% istotu..
@danuska4444
@dasena baby,silno Vám držím palce..ja idem zajtra k dokymu a začínam byt nervozna..zase všetko od znovu..lieky,kontroly,odber..vklad...velmi sa teším..🙂
@danuska4444 no vidíš...super..gratulujem ti :-* už nech sa len babetko udrži na 9 mesiacov...fakt nadherneee testiky...super
@danuska4444 kraaaasa,super,tesim sa s tebou...krasne palice 😉
@danuska4444 jeej gratulujem 😊a tisko zavidim testik
@parvinka0001 a ty ako pokračuješ?
ahojte dievcata... ktore ste uz boli v novom centre ,prosim vas okrem dr.Hermana je tam nejaky novy personal? myslim novy doktor adt. dakujem
@danuska4444 neboj nic,tych 9m ti zbehne rychlo,este ti bude luto za bruskom 😉 kym som ja prvy krat oteh.,preslo 7 rokov....
@dicinka1 ahoj bola som dnes na ultrazvuku ze kolko folikov a co dalej ....a v pondelok odber
Ahojte baby ako je to u Hermana keď idem v piatok na krv výsledky sa dozviem hneď?Či treba čakať? Ja len kvôli manželovi lebo len sa chce vypýtať z práce.A čo potom idem už k svojmu gynekológovi?Lebo ja som momentálne na PN už 3 týždne ale pri svojej obvodnej ale 27 .má už chce vypísať . Gynekológ by mi mohol dať už PN že som na rizikovom ? Lebo ak som tehu.tak do práce určite nechcem ísť mám ťažkú namahavu prácu.....
@danuska4444 mne gynekolog dal pn,ked som bola tehu po IVF...Co sa tyka tej krvi,neviem ako je to teraz no predtym som rano do 9-tej chodila na krv a o 13-tej som volala kolko bolo hcg..
@parvinka0001 parada,ty to už budeš mat čoskoro za sebou,a už len čakat na bublinky...
@danuska4444
@parvinka0001
@dasena baby,vy ste si same pichali Gonal?o kolkej hodine?
@dicinka1 uz mam az strach co bude dalej.....mne prve 5inj pichala bud sestra alebo svokra ...ale od pondelka som pichala uz aj cetrotide a nemal mi kto tak som sa sama odhodlala a nic to nieje ...takze od pondelka uz len sama 😊ja mam pisane od 19.00-21.00 vzdy v rovnaky cas
@dicinka1 Ja som si musela sama aj keď som sa veľmi bála u môjho gynekológa na mňa pozerali jak na debila že čo to mám za injekcie ani nevedeli z tým perom narábať ale pichli mi to po 2 dňoch už som ich asi otravovala tak som si to racej pichala sama .4 sestričkach na poliklinike v PO som ich prosila či mi nepichnu a každá má odbyla s tým že to nie sú obyčajne injekcie že si ma nezoberú na svedomie ak by sa mi niečo stalo .Bolo mi do plaču 1 Ivf ja bojko z injekcii ale dala som to tie gonal sú nič! ale horšie to bolo pre mňa s tým Fostimonom juj taaka dlhá ihla ..Pol hodiny trvalo kým som si pichla 🙂) A pichala som si ich vždy ráno o 10 . obidve naraz ...
Ps: pri prvej injekcii som sa tak bála že moje krsniatko mi spievalo po tel.pesnicky 😁 no čo už ale pomohlo 😘
@danuska4444 ja tak isto gonal nic ale ta druha des a hroza 😁
Dievcata,chcem sa opytat,parkovanie je tam bezproblemove?
@dasena ano uplne v pohode
...je tam sice vzdy dost aut ale nikdy nebol problem zaparkovat
Babyy je to tam ! Už som urobila aj ten ClearBlue Juuj tomu testiku verím viac 🙂 Juj mám chuť to povedať každému aj doma ale manžel ešte nechce aby to niekto vedel :( Bojí sa aby sme to nezariekli a o to neprišli .Vy ste to rodičom kedy oznámili?Pridávam foto 👶😍

@danuska4444 ano je tam slabo vidiet druhu ciarku..skus test dr.max tie si fakt kvalitne a dost citlive...tie co mas su asi 20-tkove ci?