SOFT Ivf
Ahojte dievcata... Ako prebieha tzv soft IVF?
Ja rozmyslam nad tym ze by to bol prvy IVF kt by som si dala urobit ak sa rozhodnem. Zijem v Irsku tak som rozmyslala ze na to pojdem bud do Ciech alebo na SK... Kolko krat ste cestovali na konzultaciu pred tym ako ste podstupili samotnu IVF?
Laparoskopiu som mala v Marci min roku a mam oba vaj prechodne. Taktiez nemam ziadne vyrastky atd.. Otehotnela som v Oct min roku ale bohuzial to skoncilo zamlcanym potratom. Hormonaly profil mavam v poriadku a ovulujem kazdy mesiac.
@butterfly333 ahoj dakujem velmi za podporu vazim si to a zaroven ti prajem aby sa ti tiez splnilo to co si prajes❤ ano dnes som mala vklad prebehlo to hladko embriologicka nam povedala ze sa rozdelilo malo 2 bunky a ze mam sa opytat pri zavadzani ze by mohlo mat uz aj 4 ale zabudla som snazila som sa spolupracovat aby to slo dobre a mala som v sebe aj diazepan ked som prisla domov tak som zaspala hned 2 hodky🙂 a ty si teraz v gin five?
@dolittle áno som v gyn five boli sme v októbri na iui koncom no v novembri potom na krv ťa negat. Mali sme ísť na ďalšie iui no nechali sme to tak zatiaľ. 5.3 idem na reprodukčnu imuno do blavy a potom keď budu výsledky podľa toho pôjdeme skúsiť to IVF.

@dolittle no moja ako dnes si mala ten vklad myslím na teba a držím mooooc palčeky