icon

SOFT Ivf

meredith83
9. sep 2018

Ahojte dievcata... Ako prebieha tzv soft IVF?
Ja rozmyslam nad tym ze by to bol prvy IVF kt by som si dala urobit ak sa rozhodnem. Zijem v Irsku tak som rozmyslala ze na to pojdem bud do Ciech alebo na SK... Kolko krat ste cestovali na konzultaciu pred tym ako ste podstupili samotnu IVF?
Laparoskopiu som mala v Marci min roku a mam oba vaj prechodne. Taktiez nemam ziadne vyrastky atd.. Otehotnela som v Oct min roku ale bohuzial to skoncilo zamlcanym potratom. Hormonaly profil mavam v poriadku a ovulujem kazdy mesiac.

Strana
z3
butterfly333
30. jan 2019

@dolittle no moja ako dnes si mala ten vklad myslím na teba a držím mooooc palčeky

dolittle
30. jan 2019

@skvarocka to je svinstvo co daktory robia s tymi nestastnymi zenami jak keby sme mali tlaciaren na peniaze a to nehovorim o zatazi tela liekmi a hormonmi sak co trba zmykat peniaze dokal sa da aj my ked nam toto nevyjde tak berieme uver a skusime este raz to brno

dolittle
30. jan 2019

@butterfly333 ahoj dakujem velmi za podporu vazim si to a zaroven ti prajem aby sa ti tiez splnilo to co si prajes❤ ano dnes som mala vklad prebehlo to hladko embriologicka nam povedala ze sa rozdelilo malo 2 bunky a ze mam sa opytat pri zavadzani ze by mohlo mat uz aj 4 ale zabudla som snazila som sa spolupracovat aby to slo dobre a mala som v sebe aj diazepan ked som prisla domov tak som zaspala hned 2 hodky🙂 a ty si teraz v gin five?

butterfly333
30. jan 2019

@dolittle áno som v gyn five boli sme v októbri na iui koncom no v novembri potom na krv ťa negat. Mali sme ísť na ďalšie iui no nechali sme to tak zatiaľ. 5.3 idem na reprodukčnu imuno do blavy a potom keď budu výsledky podľa toho pôjdeme skúsiť to IVF.

skvarocka
30. jan 2019

@dolittle veď práve u nás v uk to stojí od 5000-11000 takze vedia čo robia aby sa nahrabali. Takze preto ak pôjdeme tak asi to Brno alebo sk

mulm
29. máj 2022

@maja231 ahoj kolko dni si stimulovala

mulm
2. jún 2022

@zoja82 ahoj vysliel vam vdety soft

mulm
4. jún 2022

@dolittle ahoj kolko dni si pichala bemfol a podarilo sa

Strana
z3