Som po KET
Ahojte kočky dúfam ze sa tu nájde nejaká snazilka 😁😁. Som 6 deň po ket a nevydržala som to a urobila si tehu test vyšiel pozitívny keďže som neverila tak som si urobila ešte jeden a tiež pozitívny nieje to ani duch ale zasa nieje to ani silná čiarka ale je dosť viditeľná myslíte že by som sa mohla tešiť alebo je to ešte veľmi skoro na ket som bola 3 krát ale predtim mi neukázalo vôbec nič. Ja viem ze treba ešte vydržať ale nedá sa som nedockava ci to predsa len konečne nevyšlo. Na krv mam ísť až budúci týždeň tak snáď do vtedy vydržím 😂😂. A budem rada ak spoznám nejaké iné dievčatá co prežívajú to isté. Ďakujem za odpovede prajem krásny dnik 😉😉 mam zlí foťák ale prikladám foto

Pridaj sa do skupiny IVF - skusenosti, rady, uspechy 🙂
A ak si nepichla ovitrelle,vyzera to super 🙂
Na 6 den super..ja mam ket tento piatok 😀
Ja som mala 7 deň večer po vklade rovnakú čiarku a je z toho krásna slečna tak držím palce ❤
@sneiky ahoj , presne to iste , som 6 deň po KET , mám presne takú istú druhu čiarku 🙂
@bibiana1986 ahoj tak to je super ja som dnes už 11 deň a čiarka už riadne silná tak už čakám len na tu krv 😁😁 neviem sa dočkať.... Hlavne dúfam ze to bude v poriadku 😉😉
@sneiky držím ti palce , ja už teraz opäť v strese či bude silnieť … bože kým neporodim neuverim😅😅
@bibiana1986 to ja tak isto 😂😂 už aj toto je pre mňa obrovský úspech z ktorého sa nesmierne teším ale ešte strašne ďaleka cesta na nás čaká ale dúfam ze úspešná 💓💓💓🙏🙏🙏
Zdravím dievčatá. Zapájam sa aj ja. Chcem sa spýtať nemala daktora problémy s imunitou. Mám vysoké embryotoxicke cytokiny. Nasadili mi kortikoidy medrol a vôbec mi nezabral naopak mám ešte vyššie hodnoty. Išla som do tretieho vkladu s tým že mám vysádzať medrol postupne a nasadili mi infúzie intralipidov a fraxiparin. Mal niekto podobnú skúsenosť ? Bojím sa či to vôbec zaberie. Dnes som siedmy deň po ket a bojím sa testovať bo sa bojím ďalšieho sklamania. Pobolieva ma len trochu brucho a krize. A samozrejme prsia ale to z hormónov. Tak veľmi sa bojím že to nezabralo a moje telo stále bojuje proti embryu. A neviem či je na to dačo ako tu mrchu imunitu obísť.
@luciakovacova1986 ahoj 😉😉 veľmi rada by som ti poradila alebo nejak pomohla ale s týmto nemám žiadnu skúsenosť keďže u mňa bolo všetko v poriadku co sa týka imunity. V každom prípade ti držím prsteky nech sa to podarí a aj ti sa tešíš z tehulkovania.