icon

Som po kryoembryotransfére

lili153
28. okt 2011

ja som KETe asi 10 den zatial som mrchu nedostala ale bolieva ma brucho a navyse som si robila test a ukazal mi negativny vysledok takze neviem ☹

nedarisa
17. sep 2013

@lili153 ahoj viem ze si Toto pisala dost davno,ale chcela som sa spytat ci sa to nakoniec podarilo.Ja som momentalne 5dni po ket a netrpezlivo cakam na vysledok.a aj by som sa chcela z niekym porozpravat.vdaka

dorotka66
17. sep 2013

@nedarisa ahoj sme na tom rovnako, ja som mala KET v piatok 13. teho 🙂

nedarisa
17. sep 2013

@dorotka66 kam chodis a ako sa citis?

dorotka66
17. sep 2013

@nedarisa chodím do splnu a už 5 deň mám nechutnú mykózu, takže dnes mi vysadili utrogestan a idem na injekcie. verím, že mi to pomôže. inak nemám žiadne mimoriadne pocity, som len podráždenejšia z tých hormónov 😉 a ty ako?

nedarisa
17. sep 2013

@dorotka66 tak to ti drzim place len nech vsetko dobre dopadne.Ja chodim do gynfiv.mala som pobolievanie v podbrusku velmi ma boleli prsia,ale teraz uz to je lepsie-Len dufam,ze to dobre dopadne ked uz ma nic neboli.kolky si mala pokus?

dorotka66
17. sep 2013

@nedarisa no 1 KET a 2x IVF a ty ? vklad si mala tiež 13.teho? ja teraz všetko kompenzuje jedlom 🙂 takže ak ma aj niečo pichne neviem z čoho to je 😀

nedarisa
17. sep 2013

@dorotka66 🙂 🙂 🙂 tak aspon ze ti jedlo pomaha.my 2ket.IVF som bola tehu, ale malickemu sa prestalo chciet, tak teraz uz to musi na 100%aj ti robili testy ci sa uhniezdilo?velmi by som chcela vediet ci je malicke tam kde ma byt.kolko to vlozilo embryi?

nedarisa
17. sep 2013

@nedarisa vklad som mala 12teho

dorotka66
18. sep 2013

@nedarisa no vkladali mi 2 embrya (8 bunkové) jedno bolo 6 bunkové, ale neriskovali sme uchytenie 3 😀 to by som nezvládla. ale žiaľ, mám pocit, že nič sa nedeje. dnes som bola na injekcii namiesto utrogestanu a už sa to lepší. (zápal), ale inak žiadna zmena. V nedeľu plánujem test, ty kedy?

dorotka66
18. sep 2013

@nedarisa jaj prepáč, včera som bola asi mimo, oprava ja som mala 1x IVF a 2x KET takže sme na tom rovnako, len ja som ešte nikdy nebola tehotná.....

nedarisa
18. sep 2013

@dorotka66 Ja som mala 4 a 3 bunkove myslim a mala som aj 6 bunkove ale to povedali,ze nieje vobec vhodne, tak teraz nechapem, ze preco.neviem vobec ci budem testovat mozno v sobotu.a je ti uz lepsie?

lili153
autor
18. sep 2013

@nedarisa mne sa to bohuzial nepodarilo.mrchu som sice nedostala ale vysledok bol negativny.dnes mam doma uz 2-rocneho adoptovaneho chlapceka a som šťastná.

nedarisa
18. sep 2013

@lili153 to mi je luto, ale si mamina a dala si rodinu niekomu kto to potrebobal a velmi.ta zato obdivujem.muselo to byt asi tazke, Myslim ta adopcia

lili153
autor
19. sep 2013

@nedarisa No nebolo to ľahké stálo to zato.Mali sme šťastie že sme stretli veľa dobrých a ústretových ľudí. A určite si ešte jedno dieťatko chceme adoptovať. Dúfam že vy budete mať šťastie a vinde vám to.Držím vám palčeky.