Som štvrtý deň po embryotransfere a nemám bolesti
ahojte,som 4.den po ET a nemam ziadne bolesti,ziadne spinenie.Mam dostat menstruaciu ale necitim sa nato, inokedy som to vedela vycitit.Ako ste boli vy na tom ?
Ale veď 4. deň po embryotransfere by si určite nemala dostať menzes, vklad sa plánuje minimálne 10 dní pred menzesom, aby sa stihlo embryo uhniezdiť.... Nerozumiem celkom otázke.
asi mi unika pointa otazky... preco by si mala mat po ET bolesti???
@miminka013 ked si 4 dni po ET preco by is mala dostat mensturaciu ? nechapem to...ake bolesti by si mala mat ..ako po OPU pochopim , ale po ET vacsinou bolesti nie su .. ked si 4 dni po Et tak vacsinou ti v centre vyratali kedy si mas robit test ...ten sa vacsinou robi cca 12 dni po Et ... tak naco by si to tak skoro mala robit? ked si nemala blastocyty , tie sa vacsinou skor uzniezduju..tak tie ti najneskor cca 6 az 7 dni po ET mozu a nemusia na teste nieco ukazat..nepomylila si sa a nechcela si napisat 14 dni po et? kedy ti v centre stanovili, ze si mas robit test?
pytam sa kvoli tomu ze vsade som citala ze po ET su bolesti a pocas menzesu iba troska spinia.Som velmi nervozna kedze som este nikdy niecim takymto neprechadzala.
@miminka013 ale aky menzes riesis ked si len 4 dni po et? tam sa to tak neberie a inak sa to pocita..ked si po ivf...pocitaj od vkladu 12 dni nie od zaciatku cyklu ..to je nerelevantne...kedy ti kazali testovat? ktoreho?predokladam ze okolo 4.2 ??
@miminka013 Po ET nie sú bolesti, teda štandardne nie. Môžu sa vyskytovať akurát jemné bolesti z Utrogestanu, napätie a citlivosť v prsiach, ale určite nie bolesti bruška, či nebodaj krvácanie. A prečo by si mala po ET dostať menzes 🙂??? Veď ET je práve preto, aby si ho nedostala a rástlo ti v brušku dieťatko...
@miminka013 ked budes tehotna nedostanes vobec menzes a nebudes spinit..to je ta najlepsia varianta..zadne spinenie nie je dobre..ako baby mohzu napr. na uzniezdovanie trochu spinit ..to je cca ten 5 den, ale nei je to pravidlo..cize bud trpezliva a nestresuj hlavne
@danielacool Dakujem toto som si potrebovala precitat,vela ludi mi o tom hovori ale asi iba malo tomu rozumeju.Super 😉
@miminka013 Držím palce! 🙂
@danielacool Ďakujem 🙂
ahoj@miminka, myslis ET od prveho dna OPU?
vela bab pise, ze mali bolesti brucha, prs, ale vela je aj takzch, ktore nemali vobec ziadne bolesti ani priznaky a predsa boli tehotne...je to velmi individualne...
ja som pri 1 IVF nemala ziadne bolesti, vobec nic.....asi az od cca 10dna sa mi do rana naliali prsia a nemohla som sa ich ani dotknut, mala som tocenie hlavy, citlivost na vone, pichanie v bruchu a tahanie okolo pupku... ale to uz som tusila, ze som tehotna...
2 x KET a ziadne bolesti, vobec nic...
2 IVF, uplne iny priebeh, od zaciatku bolesti brucha, bolesti v krizoch, citlive bradavky, palenie zahy asi do 6 dna, potom uz len nafuknute a plne brucho a neskutocne navaly hladu....
spinenie som nemala nikdy ziadne, vzdy az po vysadeni utrogestanu sa mi spustila menstruacia...
@miminka013 na 4. den som tiez nic necitila, a bolest alebo spinenie uz vobec nie. nesleduj sa tolko, testuj na 13.den a uvidis. prve priznaky tehu mozes mat az v 8.tt ako ja, dovtedy len trosku prsia, nic viac. ak uzivas hormony, menzes ani necakaj
ahojte ja som po ET na 4 den citila slabe bolesti v podbrusku a trosku spinila, ale nie stale. takto to trvalo az do 8 dna a zacala som spinit viac.neboleli ma ani prsia ako som to mavala vzdy pred menzesom.a na 10 den bum...a dostala som silny menzes :(
Ahojte . Som 8 deň po ET ,tri dni mám bolesti ako na ms , žiadne spinenie nič .. beriem progesteron 3x1 tabl. Test negatívny , je to moje druhé ivf , pri prvom si nepamätám pocity , niekto podobne na tom ?
Ahojte hlja som cerstvo 4 den po KET to je moje 3. Mam za sebou 4xIVF, 3XKET, 1XIUI a 1x potrat v 20tt. Pri kazdom som citila v zaciatkoch take pocity ak na ms ale ta nikdy nepridla az po vysadeni liekov. Pri uspesnom tehu som nemala zo zaciatku ziadne priznaky az tak okolo 8-10dna nafuknute brucho a trochu prsia a postupne sa pridali navaly tepla unava a palenie zahy. Ale to som cakala dvojicky takze to bolo intenzivnejsie. Snazim sa nepozorovat uz po tych skusenostiach. Test budem robit az den pred odberom krvi
Ahojte ja som 5 den po IVF.Vkladali mi ten pokladik v Sobotu a bol po 5.dňovej kultivacii.Vcera a dnes rano som citila v oblasti podbruska take ako kolisanie zlava doprava.Po vklade som citila take pichanie par krat a aj ostatne dni tiez rano.Vcera a dnes som mala take na nohavickach ako vlasocnice..neviem ako to opisat.Spinenie bolo uplne minimalne len take malinke slabohnede dnes a včera.Ani by som to sice nenazvala spinenim..citim sa fajn..vyhadzali sa mi vyrazky po tvari.Inak sa citim fajn.Jedine som placliva.Mam za sebou dlhy protokol-provera,gonal a decapeptyl a a nejaky medrol pred odberom vajicok a teraz progesteron.
@stanulka30 ahoj .. prepac vidim ze je to davno co si pisala. ale nepamatas si ako mam zmiernit nafuknute bolave brucho po IVF neskutocne ma boli .. ludia si myslia ze som tehotna ...
@cilimata ahoj a lekar ti nepovedal, ze po transfere treba prijimat zvysene tekutiny hlavne bielkoviny, aby sa predislo OHS? Ak nie zacni, inak mozes skoncit v nemocnici. Treba pit vela mlieka, proteinove napoje, izotonicke napoje, obycajna voda ti nepomoze. Kolkaty den si po transfere?
@cilimata tak potom v pohode, ten ta este caka zrejme a potom sa ti OHS moze naplno rozvinut, ked uz teraz mas nafuknute brucho. Ked dodrziavas ako pises, tak sa nie je coho bat. Jedine keby ti bolo zle a necikala by si, alebo velmi malo s ohladom na prijem tekutim, treba riesit s lekarom. drzim palce

@miminka013 ak si 4. deň po ET a užívaš Utrogestan, tak je veľmi nepravdepodobné, že by si mala dostať menzes ... predsa teraz čakáš či sa uhniezdilo alebo nie?