Spermie pre ženy bez partnera
V prehladavaci som si zadala "PREDAM KVALITNE SPERMIE" a vysiel mi 1 inzerat. Vraj poskytnu spermie aj zenam bez partnera. Niektora z Vas to uz skusila?
Pojdem na diskoteku a tam si kupim velmi rychlo spermie😁
Co tak najst si partnera a dat dietatu normalneho otca a dopriat tomu babatku rodinu ako kupovat nejake spermie kriste
@vedecky Legislativa to riesi tak, ze tieto vajicka, spermie a embrya poskytuju pre neplodne pary, kde je to lekarsky potvrdene, kde niet inej moznosti. Potom sa kladie otazka moralky...to, co sa v jednom state povazuje za nemoralne, inde uplne bezne. Tak ako napr.v Holandsku mozes verejne fajcit marihuanu a na SK nie...tak ako v jednom state sa akceptuje alkohol do vysky 0,5%, v inom 0,0. Tak ako v jednom state sa akceptuje homosexualny manzelsky zvazok, v inom nie.
Podla teba je tento zakon nespravodlivy, pre ineho by bolo zvlastne nechat sa oplodnit cudzim materialom. Btw.kto by na tieto deti platil alimenty...? A preco by ich mal zivit stat...? Taketo otazky sa ti nenatlacaju...? Ako chces vysvetlit 15r dietatu, ze jeho matka si proste zmyslela darcovske spermie od neznameho, kupene ako 1kg masa, bez vztahu, bez emocii...? Ako to ma take dieta pochopit...?
@charlie1980 ako živí štát dieťa bez otca? Takisto ako to s otcom. Dá prídavky na dieťa a to je všetko.
Kúpila si kilo spermií... Tá žena túžila po dieťati tak veľmi, že bola schopná ísť do tohto aj sama. Ako vysvetlis, že sa postastilo na diskotéke? Ako vysvetlis, že otec odišiel k inej? Ako vysvetlis, že matka dieťa opustila, lebo ho vlastne nikdy nechcela?
Bohužiaľ svet nie je ideálny.
A ostatným, veľmi múdrym, že veď "spermií" je kopec. Je, ale pochybujem, že si chlap, pokiaľ nie je vo vzťahu nedá pozor. Či je to dnes bežne? Suchnut si na diskotéke možno hej, ale Suchnut si bez ochrany....?!
@charlie1980 Veď ona to nebude vysvetľovať - povie, že "tatíček zdrhol do Austrálie" 😉 😅
A celé toto je len o tom ,že sa zase niekto asi nudí.....
poznám ženy, ktoré sa vydali a kým sa dieta opýtalo prvú vetu, už bolo aj po rozvode... teda spoločensky ošetrené... tata už má inú rodinu napríklad a mama mu to tiež musí nejak vysvetlit... nikto nevie, čo bude riešit
@vedecky Moja, v prvom rade, by som navštívila psychológa. Nič v zlom, ale niečo s tebou nie je v poriadku. To ako sa vyjadruješ, ako si protirečíš 😔 musela som si prečítať celú konverzáciu a dospela som k záveru že asi s tebou niečo nie je v poriadku a nie že by som ťa chcela uraziť. A ak náhodou sa urazíš, tak iba preto lebo si pripustíš, že by som mohla mať pravdu.
A po druhé, prídeš mi ako nechutná feministka 🤐 🙄
Chcela by som vedieť, či ty si tak dokonalá ako dokonalého chlapa hľadáš!!!
@moni73 Preco by mal stat prispievat na deti, pre ktore sa ona rozhodla dobrovolne kvoli svojmu rozmaru...? Preco by vedome ! vytvorili zakony tak, ze v pripade takom, ze buduca matka pride napr.o zamestnanie, stat by musel poskytnut detom minimalne zivitne minimum. Plus pre matku napr.davky v hmotnej nudzi...preco by stat taketo robil ....? Lebo matka si zmyslela otehotniet od neznameho darcu....? Totiz....asi si celkom nepochopila rozdiel...ak nejaka zena otehotnie na diskoteke, ma pravo sudnou cestou priznania otcovstva, prip.ak by sama netusila, od koho by bola tehotna, potom by bol v RL "otec neznamy". Preco by stat mal vytvorit podmienky pre taketo rozmary zien este navyse, a to vedome....? Detske domovy su plne. Tie deti treba vzdelavat, zivit, satit. Odkial maju u buducej matky zaruku, ze bude cely zivot schopna uzivit dieta....? Navyse...slobodne matky maju narok na ulavy, co sa tyka stravy v skolke, skolskych pomocok atd...preco by toto mal stat dopustit z nejakych rozmarov, ked maju aj tak soc.pripadov uz akurat dost...?
Ale spomeniem ti priklad....zila som v cudzine, kde bolo darcovstvo vajicok zakazane. Kedze zena mala nekvalitne vajicka po dlhodobej liecbe a mala 40r, museli ist na oplodnenie do Nemecka. Darkyna mala 26r. Absolvovali niekolko oplodneni darcovskym programom. Podarilo sa uplne posledne zamrazene emryo. A narodilo sa dieta s DS. Bol to dost blizky znamy...rozplakal sa, v tej dobe som bola tiez tehotna. Ze keby vedel, ani do toho nejde. Vtedy si zacal klast moralne otazky, ze radsej to mali nechat tak.
Sama dobre vies, co vsetko moze zena prezivat pocas tehotenstva vplyvom hormonov...co ak by si v 20tt tato zena uvedomila, ze ved ani nevie, ako to dieta vlastne bude vyzerat. Co ak bude mat poporodnu depresiu...? Dieta odvrhne...? Netvrdim, ze sa to nemoze stat aj v beznych vztahoch, ale tu je riziko a pravdepodobnost podstatne vyssia.
@esperanzita Ano, suhlasim. Trebalo by to podrobnejsie vysetrit, preco takyto postoj...odbornym lekarom.
@charlie1980 Slobodné matky majú výhodu len po porode, dlhšie o pár týždnov poberajú materskú, inak absolútne nič.. ja si myslím, že všetky tieto prípady, ktoré možu nastať nie sú absolútne viazané na sposob oplodnenia... poznám jednu maminu, ktorá tak túžila po dieťati, že sa jej podarilo oplodnenie aj bez partnera / celý život nemala šťastie na chlapov/... dieťa miluje.... ani jedna z nás v skutočnosti nevie, do čoho ide pred oplodnením... to som sa ako matka naučila ja
@vedecky to nic nemeni na tom, ze u nas v centre pomozu s oplodnenim len paru - teda aj kasmoka ak jej to urobili u nas, musela prist aj s chlapom do centra a tamsa hrat na partnerov. okrem toho je tu pre chlapa urcite rizik - zena ho moze po rokoch udat ako otca a on bude musiet platit, ci to bolo "predam spermie", alebo nie, skratka ma vyzivovaciu povinnost aj voci takto splodenemu dietau.
@charlie1980 nemôžem nezareagovat. Dieťa sa mi nenarodilo zo vzťahu - bohužiaľ, nie všetkým sa to podari (@maaaria3 sa poznáme?). Bolo plánované a vytúžené. V rodnom liste nemá otec neznámy ale neuvedený. Neuvedený z môjho rozhodnutia. Na dcéru nemám absolútne žiadnu úľavu (neviem odkiaľ si to zobrala), v čase mojej nezamestnanosti-planovanej zo zdravotných dôvodov dieťaťa sa o to z čoho žijeme absolútne nikto nestaral. Ja som nás na ten čas zabezpečila dopredu.
Pochybujem, že domovy plnia matky, ktoré po dieťati túžili.
Zároveň uznávam, že to nie je štandardná situácia, ale.... A čo jej poviem, keď sa opýta? Už som povedala a v prípade potreby budem opakovať.
@vedecky ako sa hovorí "nikto Vám nemôže dať to, čo Vám my slubime" 😀 ...toľko ku kvalite materiálu
Inak si myslím, ze je príjemnejšie si nejaký "kvalitný matroš" vyhľadať, tovar vidím pekne odprezentovaný v rôznych situáciách a namiesto umelého oplodnenia si radšej urobíme pekný večer 🙂
Je vela slusnych a inteligentnych zien, ktore by boli vyborne mamicky - ale nemaju na to aby si nasli nejaky "matroš" na ulici ci v krcme. Ja mam plodneho partnera tak to urcite nepotrebujem. Ale bola som v kontakte s 1 hanblivou kamoskou ktora nema cas na hladanie, a pritom jej tikaju hodiny a pochvalovala si to. Kazdemu vyhovuje nieco ine 🙂
neotravuj tu s debilinami,zober to na tržnicu a predávaj 😉

Reprodukcne centra platia darcom za spermie, vajicka a embrya, a pytaju za to peniaze od prijimatelov. Ako toto riesi legislatura? A akym nespravodlivym zakonom je zakazane aby lekari oplodnovali zeny bez partnerov?