Spermie pre ženy bez partnera
V prehladavaci som si zadala "PREDAM KVALITNE SPERMIE" a vysiel mi 1 inzerat. Vraj poskytnu spermie aj zenam bez partnera. Niektora z Vas to uz skusila?
@sardinka336 ja by som chcela vidiet toho debila co sa na taketo nieco da dobrovolne a slovo alimenty mu nic nehovori... teda zatial 😀
Nie je to taky blby napad. Na mieste toho chlapa suhlasim. Ale dam si to papierovo osetrit, ze nikdy nebude ziadat tato dama vyzivne...chce dieta bez chlapa, tak nech ho ma. Ale nech si ho vychovava a cvaka tiez za svoje.
@lubkavargova1 bohuzial (alebo bohuvdaka 😀 ) u nas sa to pravne osterit neda 😝
Mozno mu tie alimenty nevadia. A mozno vyciti ktorej zene ide skutocne o dieta, o rodinu alebo o peniaze. Nemyslim ze prijmu kazdu zlatokopku. Poznam bezdetne zeny po 35, tazke moletky, ktore napriklad robia v Rakusku odkial dostanu 180e mesacne na kazde dieta, peniaze maju, zarobit si vedia ale svojim vyzorom si nevedia nabalit slusneho chlapa. Ostava im nieco ine? Hodiny tikaju. My mame ine biologicke hodiny ako chlapi.
@vedecky To, ze dostanu 180eur je akoze argument pre teba ? 😀 Ved ked s tym dietatom bude sediet doma, tak dostane akurat tych 180EUR a to staci na zivobytie ? 😀 Ty asi ani nemozes byt zena, lebo ziadna normalna sa nenecha oplodnit od anonymneho darcu s vedomim, ze ostane sama. A ked uz, tak mozno 1% posahanych ako ty.
@charlie1980 Urazky, urazky. To naozaj nemate na viac? Iba nizke urazkY? Nie kazda zena zije zo socialky, su take co si vedia na seba zarobit, asi viac ako sa niektorym sniva. Samozrejme ked ste odkazane na socialku, zijete od davky po davku to nie je pre vas. To je pre take zeny ktore tazko makaju a nemaju cas chodit po krcmach ale chcu rodinu. Asi sa o tu rodinu vedia aj postarat. Ale zda sa ze niektore ucastnicky tejto diskusie to nedokazu :(
@esther03 a preco nie? Spisem zmluvu pred notarom a hotovo. Ked je taka hrdinka, ze nechce chlapa a vydumuje jak ciganske deti ta naj sa stara sama...
@vedecky Preco urazky....? Takych uspesnych zienok je dost, ale takym sa aj chlapi hrnu do naruce 😀 Ak ten zvysok 1% je orientovanych cisto na material, potom bude mat zrejme problem s medziludskymi vztahmi, no potom to treba riesit s odbornikom 😀 Ale vies co....? Uz sa aj ochladilo...postav sa na trh a zacni predavat ten kvalitny material. Nezabudaj, ze je vhodny iba po dobu skvapalnenia 😀
@vedecky no je to sice zaujimave, ale u nas dost neprakticke. To je take ako "kupim si dieta". Alebo chcem dieta ale bez sexu.
@lubkavargova1 tiez si myslim, ze sa to neda ... ked nic ine, mohlo by od otca sudit neskor alimenty aj to dieta. jednoducho otec je zodpovedny a hotovo.
@vedecky ty tu ideš niekomu kazat o sociálke??? ved sam sa spravaš ako socka....ponukaš na nete spermie ty kks...no uz je len zarobkova činnost hodná zakladnej školy...ani tej nie.
Tie čo zarabaju ,,ťažké lóve,, su fakt neni odkazane na nejakého spermomana z konika...tie ani nevedia ze ty existuješ. Ved chod do reprodukčáku ked ťa v gulách tlačí....fakt uz ludia nevedia na čom by zarobili.
@sardinka336 Joj, som si cvrkla 😀
@vedecky kedze mas partnera, tak akoze na co to riesis? A za druhe ked uz by to bola nejaka suoer extra neciem aka zena, ktora zaraba brutalne prachy a nema cas nahanat chlapa, tak akoze kedy sa chce starat o dieta? Niekedy staci k dietatu minuta... a neverim, ze toto nie je reklama a ze ty si realna osoba...
@ukulela ale aj matka je zodpovedna ze co si kupila. Po urcitej dobe by som uz "reklamacie" neprijimala....ale to je take papierovo hrdinstvo
@lubkavargova1 ja neviem preco nie 😀 Ale z hladiska zakona je takato zmluva neplatna...
@esther03 ja viem....ale dala by spm to takej "hrdinke" to vyzrat 🙂 Joooooj milujem take feministky ako zakladatel/ka
@lubkavargova1 no tu skor ide o to, ze si chce niekto vrznut zadara 😀
@vedecky Tu mas link, kde pravidelne mozes odovzdavat svoj material. V Spanielsku je to povolene, aj pre lesbicke pary, pre nezosobasene pary...myslim, ze dopyt bude velky, ked je ten material taky kvalitny, hm...?
@esther03 haaaat nema sancu 🙂

jasne....kazda tu tuzi byt slobodna matka na SK...Fakt chcem vidiet tu zufalku čo je v takej krize...