icon

Spoliehame sa na Helios v Martine

lizza3
26. júl 2016

Ahojte babenky videla som tu podobné skupiny ale sú už neaktívne tak zakladám novú. S priateľom sa snažíme už rok a pol o dieťatko ale neúspešne. Vyskúšali sme toho už veľa ale stále bez výsledku. Vo štvrtok nás čaká druhá návšteva v Heliose v Martine. Budem rada ak sa tu nájde niektorá z Vás, čo tiež momentálne navštevuje Martin a podelí sa o svoje skúsenosti. 🙂 🙂

weja07
9. aug 2016

@lizza3 Ahoj aj my chodíme do Heliosu od februára tohto roku. Včera druhy krát IUI. uwidime o 14 dni.

lvancova
9. aug 2016

@lenca9219 dnes doobeda ma zacali pichat vajecniky a strasne ma bolia krize, tak uz asi tiez dostanem ms

lenca9219
9. aug 2016

@lvancova možno sa tam stretneme 🙂... Ja ešte stále čakám na telefonát z heliosu, som nervózna...

lvancova
9. aug 2016

@lenca9219 no neviem, mne to vychadza podla toho planu , co mi dali, ze ms by mala prist cez vikend a pojdeme tam az 16.08 lebo aj tak som objednala priatela na Halosperm , tak tam pojdeme spolu , uz by ti mali volat, skus zavolat ty , verim tomu , ze maju vela prace

lenca9219
9. aug 2016

@lvancova pred hodinou mi volali,od zajtra si začínam pichať aj Gonal a v nedeľu musím prísť na sono....

lvancova
10. aug 2016

@lenca9219 tak to som rada, ze ti to nezastavili, drzim palce nech to ma dobry koniec 😉

katharinka24
10. aug 2016

@lenca9219 Jeej super drzim palce nech to ide len hladko 🙂 ;)

lenca9219
10. aug 2016

@lvancova, @katharinka24 ďakujem baby ,verím že všetko dobre dopadne...prvá injekcia Gonalu je už vo mne 🙂 akurát si vybavujem predoperacne,kt.mám v nedeľu doniesť.

lvancova
10. aug 2016

@lenca9219 mozem sa ta spytat ako sa citis? citis neaku zmenu ked si pichas tie injekcie ?

katharinka24
10. aug 2016

@lenca9219 A prosim ta kde si vybavujes predoperacne ? U nas to tak lahko nejde vybavit

lenca9219
10. aug 2016

@lvancova zatiaľ sa to všetko dá,trošku únava,brucho nafúknuté a trošku horšie sa mi dýcha... Ale to sa dá zvládnuť,bola to len prvá inj Gonalu... To horšie ešte príde...

lenca9219
10. aug 2016

@katharinka24 ahoj, no predoperacne sa vybavujú... Krv ti má zobrať tvoj gynekológ.Z Heliosu dostaneš papier na predoperacne vyšetrenie tak to tvojmu gyn.ukazes .Keď budeš mať výsledky z krvi to je cca na druhý deň tak s tým pôjdeš na internú ambulanciu.Nezabudni ešte musíš mať výmenným lístkom od gynekológ svojho na vyšetrenie.Na internej ambulancii ti urobia EKG,odmeraju TK napíšu správu a to je všetko... Potom to len donesies do heliosu.Ja som to mala jednoduchšie v tom, že môj manžel je lekár a dala som si EKG a krv zobrať u neho na oddelení , aby som mala pokoj a nemusela čakať deň na výsledky z krvi. V priebehu 2 hodín som dnes bola vybavena.

lenca9219
10. aug 2016

@katharinka24 a robila som si u nás v Ružomberku predoperačne.

furstik
12. aug 2016

Prvá injekcia dipherelinu za mnou. Zvláštne mi len bolo, keď som ho už aplikovala do seba. Trocha to aj štípalo. Samotný vpich mi nevadil. Máte podobnú skúsenosť (myslím to štípanie)?

katharinka24
12. aug 2016

@lenca9219 dakujem za odpoved. U nas sa caka 2-3 tyzdne na interne. Ale ja som to vybavila uprednostnili ma. Takze v utorok idem na krv od stredy zacinam stimulkou a piatok interne.

lvancova
12. aug 2016

@furstik hej, presne , chvilu to stipe, ale potom to prejde , dalsia spolubojovnicka 🙂

furstik
12. aug 2016

@ivancova tak tak 🙂 Aj ty pichas Diphereline? Aké máš z neho zatiaľ pocity?

lvancova
12. aug 2016

@furstik hej picham Diphereline, no stupnuje sa to , uz druhy den mi je na vracanie , take divne pocity, ale inak nic zavazne 🙂 aky mate problem ? ides prvykrat na ivf?

furstik
12. aug 2016

@ivancova tak som zvedavá ako bude na mna vplývať. Je to naše prvé Ivf a dúfam, ze aj posledné ;) nás problém je málo spermií, ktoré sú pomalé. Vy máte aký problem? Tiež prvé IVF? Aj Merional ti dali, či niečo iné?

zirafka86
12. aug 2016

Ahojte kočeny, tak ja sa pridavam do Vašej groupy 🙂) so stimulkou(Provera, Diphereline, Merional) zacinam tento mesiac (rátam, že to vyjde na koniec augusta) a ked citam vaše príspevky aspon vidim, čo ma čaká 🙂 ale pevne verím, že všetky do dobojujeme do úspešného konca, ved sme silné ženy, dáme to 😉

katharinka24
13. aug 2016

@zirafka86 Ahoj dalsia spolubojovnicka 🙂 Mozem sa spytam kam do centra chodis a co za problem mate ? 🙂 ja ratam ze koncom augusta uz bude bublinka u mna 🙂

zirafka86
13. aug 2016

@katharinka24 tiez do Heliosu 🙂 po zlej skusenosti v Iscare v Ba mozem povedat zle zlaty dobry Helios 😀 u nas je problem ze ja mam 15 rokov PCO spontanne ms som za poslednych 15 rokov mala len min.mesiac, pricom AMH mam sialene vysoke... a u muza zla morfologia a aj tych par co ma dobru morfologiu su pomale lenive takze takisto halosperm a ze mame ratat s picsi...tak ale podla toho co tu citam tak mame vela z nas rovnake problemy :( ..dokym som neriesila CAR nemala som ani len predstavu ze tolko parov ma s otehotnenim problem :/ tak uz odratavas dni? 🙂)))

zirafka86
13. aug 2016

@katharinka24 tiez do Heliosu emoticon po zlej skusenosti v Iscare v Ba mozem povedat ze zlaty dobry Helios emoticon u nas je problem ze ja mam 15 rokov PCO spontanne ms som za poslednych 15 rokov mala len min.mesiac, pricom AMH mam sialene vysoke... a u muza zla morfologia a aj tych par co ma dobru morfologiu su pomale lenive takze takisto halosperm a ze mame ratat s picsi...tak ale podla toho co tu citam tak mame vela z nas rovnake problemy :( ..dokym som neriesila CAR nemala som ani len predstavu ze tolko parov ma s otehotnenim problem :/ tak uz odratavas dni? emoticon)))

isabella22
13. aug 2016

Babulky drzim palce nam Helios velmi pomohol a dnes mame 4 mesacneho krpana😚

zirafka86
13. aug 2016

@isabella22 to je naaadherne babatenkoo gratulujeeem 🙂 uzasne povzbudenie 🙂 a vy ste mali aky problem?

isabella22
13. aug 2016

@zirafka86 dakujem je to moj velky pokkad😊😊😊...ja nemam 1 vajecnik ovulacou bez liekov ziadna a muz male mnozstvo zdravych spermii...

lizza3
autor
13. aug 2016

@isabella22 a ako sa vam to podarilo?boli ste na ivf?

isabella22
13. aug 2016

@lizza3 ano na ivf...aj na iui ale to bolo onicom..

zirafka86
13. aug 2016

@isabella22 a pri ivf sa podarilo na prvy krat?

isabella22
13. aug 2016

@zirafka86 nie na 3.krat