icon

Spoliehame sa na Helios v Martine

lizza3
26. júl 2016

Ahojte babenky videla som tu podobné skupiny ale sú už neaktívne tak zakladám novú. S priateľom sa snažíme už rok a pol o dieťatko ale neúspešne. Vyskúšali sme toho už veľa ale stále bez výsledku. Vo štvrtok nás čaká druhá návšteva v Heliose v Martine. Budem rada ak sa tu nájde niektorá z Vás, čo tiež momentálne navštevuje Martin a podelí sa o svoje skúsenosti. 🙂 🙂

isabella22
13. aug 2016

@zirafka86 ako 3.vklad myslim a 1 ivf

furstik
13. aug 2016

@zirafka86 ahoj. Mame rovnaku stimulku. 🙂 Len ja som zacala 5.8. - zajtra doberam proveru a zacala som pichat dipherelin.

zirafka86
13. aug 2016

@furstik a zatial sa ako citis zatial ? Pocitujes na sebe nejaku zmenu oproti normalu?

furstik
13. aug 2016

@zirafka86 vobec nic. Normalne fungujem. Jedine, ze chodim stale na WC kvoli tomu pitnemu rezimu. :D Ale koordintorka mi aj vravela, ze by sa to malo zacat cele prejavovat, po menzese, ked pridame merional. Tak uvidim, ale zatial je to v pohode. :D

lvancova
14. aug 2016

@furstik tiez je to nase prve ivf, aj merional budem mat od buduceho tyzdna, ja mam problem s vajecnikmi ( jeden chyba , druhy neprichodny) a problem s morfologiou spermii

lvancova
14. aug 2016

@furstik no tak, to ja som uz dostala menzes vcera, a zatial je to v pohode, ako by sa to malo prejavovat po tom merionale? lebo ja uz si ani nepametam co mi kolko toho vravela

lizza3
autor
14. aug 2016

@isabella22 ich ten môj sa už teraz vzdáva neviem si predstaviť ze by nám dve ivf nevysli :(

isabella22
14. aug 2016

@lizza3 my sme len na 1 boli ivf ale 3.vklad a tiez sme uz stracali nadej...

lizza3
autor
14. aug 2016

@isabella22 aha takto. No ale nakoniec sa to podarilo to sa teším a je to aj pre mňa taká malá nádej ze raz sa k tomu dopracujeme aj my

isabella22
14. aug 2016

@lizza3 drzim ti palce ☺ja som uz nedufala...kolko sa snazite??

lizza3
autor
14. aug 2016

@isabella22 dakujem my rok a trištvrte. A vám to ako dlho trvalo?

isabella22
14. aug 2016

@lizza3 asi tiez tak nejak priblizne...

furstik
14. aug 2016

@lvancova vravela, ze po tom Merionale by som mohla mat nafuknute brucho, byt viac unavena, bolesti brucha a hlavy

furstik
14. aug 2016

@lvancova ale nemyslim, ze to sposobuje samotny Merional, ale uz celkova prebiehajuca stimulacia

lizza3
autor
14. aug 2016

@isabella22 a ako dlho trvalo od kedy ste prislibdo centra to riešiť až kým si otehotnela?

furstik
14. aug 2016

@lvancova a samozrejme este zmeny nalad, na tie sa specialne tesi moj manzel :D

isabella22
14. aug 2016

@lizza3 fuha no skoro rok..aj s vybavovackami cez schvalenie stimulaciu odber vklady...

katharinka24
14. aug 2016

@zirafka86 Ahoj 🙂 eejha a mas kratky ci dlhy protokol ? U nas je problem u draheho ale beriem to ze je to nas spolocny problem. Hej uz odratavam dni a uz aj citim stres v bruchu. Ty uz si zacala ci este cakas ? 🙂

lizza3
autor
14. aug 2016

@isabella22 mne to príde už teraz nekonečne a stále mám taký hlúpy pocit ze nam do toho zase niečo príde co to celé oddiali.ale naopak by som mala myslieť veru

lizza3
autor
14. aug 2016

@isabella22 a tvoj drahý to celé ako bral?aj to chodenie po lekároch a tak

isabella22
14. aug 2016

@lizza3 muz dobre az moc poviem dobre...este lepsie ako ja...podporoval ma a to bolo pre mna najviac...ku komu chodievate k lekarovi tam??ja som mala stale nieco a najcastejsie neppravidelbe krami a nizku sliznicu aach...

zirafka86
14. aug 2016

@katharinka24 mam dlhy protokol, viac menej aj u nas je to tak ze je to 80% problem na manzelovej strane ale tiez stale hovorim že je to spoločny problem (aby si to nevycital..lebo ved vieme akí sú chlapi :DD ) ja ešte čakám na ms a potom zacinam proverou, dipher., merional. Tiez uz to chcem mať radšej za sebou lebo nemam rada ten pocit neistoty, rozhodli sme sa s mužom, ze nebudeme o tom hovorit nikomu ani rodine ani v praci a tak som v strese uz len z toho, že ked by som to nahodou horšie znašala tak ako to uhrám pred okolím..tak preto tu checkujem a pytam sa ako to spolubojovníčky zvladajú 🙂))) a tebe ako vychadzajú datumy ?

katharinka24
14. aug 2016

@zirafka86 Ja mam kratky protokol. U nas to tiez skoro nikto nevie len svokra a mama. V praci mlcim, kamosky vobec nevedia a ani by to asi nepochopili kedze nemali taketo problemy. Mne sa to uz blizi cakam na ms asi v stredu. Tak preto tie stresy. Tebe kedy pride ms ? 🙂

zirafka86
14. aug 2016

mam teraz duphaston do štvrtka tak potom niekedy dostanem ms ( neviem kedy lebo mam nepravidelne tak uvidim...)

bambola82
14. aug 2016

@lizza3 ahoj, ja som bola prvýkrát v heliose pred tromi rokmi, bolo to dost narocne na psychiku, ale oplatilo sa.IVF som absolvovala bez nejakych velkych komplikacii a ET bol uspesny na prvykrat, mame teraz 2 rocnu dcerku...momentalne som po KET a som z toho dost nervozna, kedze som dnes zacala trochu spinit a az vo stvrtok idem na krvny test, zajtra si chcem urobit tehot.test ale uz stracam nadej...tebe drzim palce, nech ten cely kolotoc mas uz za sebou a hlavne, aby to bolo uspesne

lenca9219
15. aug 2016

Ahojte baby, tak ja som včera bola na usg a krvi... Dr.povedal že vajíčka sa mi tvoria ukážkovo 🙂. Dnes poobede si máme volať, čo bude ďalej a o koľko sa mi zas zvýši dávka Gonalu.Dufam,že bud.t už pôjdem na odber vajíčok....inak ako som dostala ms a ako si picham decapeptyl + Gonal pribrala som už 4 kg brucho mam obrovské ako balón,bolia vaječníky a tiež hlava...vrr

zirafka86
15. aug 2016

@lenca9219 držím palečky, to sú skvelé pozitívne správy 😉 ...ale teda že až + 4 kg tie hormony spravili je fakt šialené :( a tie bolesti :( ale čo by sme kvoli drobcovi nespravili, ze? 🙂))

lenca9219
15. aug 2016

@zirafka86 ďakujem krásne ;),máš pravdu tie hormóny sú hnusné, ale ako hovoríš čo by sme neurobili kvôli drobcom...🙂 inak si spomínala, že ty si nikde nevravela, že idete na ivf?No ja som musela, nakoľko robím v zdravotníctve a dvíham ťažkých pacientov, tak som sa musela dať PN.Rodine a kamarátom sme to povedali tiež 🙂 nakoľko bud.t máme ísť na svadbu a ak mi budú ku koncu t.robiť vklad tak so svadby nebude nič... Ale nevadí 🙂

zirafka86
15. aug 2016

@lenca9219 ja viem ze to teraz bude asi zniet hnusne, no uz asi 2 roky dozadu ked som len tak zo srandy pred znamymi v ramci diskusie o tom, ze sa snazime o babo a zatial sa nepostastilo, utrusila ze nakoniec skoncime na umelom oplodneni , tak ich reakcia bola "ááále nieee, snad nechcete dakeho skumavkového mutanta" ma dooost zarazila aj ked to bolo v ramci srandy, tak to bol moment kedy som povedala ze toto uz v zivote pred nikym z mojho okolia nevytiahnem a ešte ked viem, že je problem viac na muzovej strane, tak mu nechcem robit "hanbu" aj pred rodinou, lebo on to berie dost ako vec na ktoru nieje hrdy a hanbí sa za to... :/

lenca9219
15. aug 2016

@zirafka86 ach to ma mrzí, hnevám sa veľmi na takých ľudí čo takto hovoria,lebo nevedia čo ten pár prežíva :( a čím si musí prejsť..