Spoliehame sa na Helios v Martine
Ahojte babenky videla som tu podobné skupiny ale sú už neaktívne tak zakladám novú. S priateľom sa snažíme už rok a pol o dieťatko ale neúspešne. Vyskúšali sme toho už veľa ale stále bez výsledku. Vo štvrtok nás čaká druhá návšteva v Heliose v Martine. Budem rada ak sa tu nájde niektorá z Vás, čo tiež momentálne navštevuje Martin a podelí sa o svoje skúsenosti. 🙂 🙂
@lenca9219 Jeej super drzim palce nech to ide len hladko 🙂 ;)
@lvancova, @katharinka24 ďakujem baby ,verím že všetko dobre dopadne...prvá injekcia Gonalu je už vo mne 🙂 akurát si vybavujem predoperacne,kt.mám v nedeľu doniesť.
@lenca9219 A prosim ta kde si vybavujes predoperacne ? U nas to tak lahko nejde vybavit
@katharinka24 ahoj, no predoperacne sa vybavujú... Krv ti má zobrať tvoj gynekológ.Z Heliosu dostaneš papier na predoperacne vyšetrenie tak to tvojmu gyn.ukazes .Keď budeš mať výsledky z krvi to je cca na druhý deň tak s tým pôjdeš na internú ambulanciu.Nezabudni ešte musíš mať výmenným lístkom od gynekológ svojho na vyšetrenie.Na internej ambulancii ti urobia EKG,odmeraju TK napíšu správu a to je všetko... Potom to len donesies do heliosu.Ja som to mala jednoduchšie v tom, že môj manžel je lekár a dala som si EKG a krv zobrať u neho na oddelení , aby som mala pokoj a nemusela čakať deň na výsledky z krvi. V priebehu 2 hodín som dnes bola vybavena.
@katharinka24 a robila som si u nás v Ružomberku predoperačne.
Prvá injekcia dipherelinu za mnou. Zvláštne mi len bolo, keď som ho už aplikovala do seba. Trocha to aj štípalo. Samotný vpich mi nevadil. Máte podobnú skúsenosť (myslím to štípanie)?
@lenca9219 dakujem za odpoved. U nas sa caka 2-3 tyzdne na interne. Ale ja som to vybavila uprednostnili ma. Takze v utorok idem na krv od stredy zacinam stimulkou a piatok interne.
Ahojte kočeny, tak ja sa pridavam do Vašej groupy 🙂) so stimulkou(Provera, Diphereline, Merional) zacinam tento mesiac (rátam, že to vyjde na koniec augusta) a ked citam vaše príspevky aspon vidim, čo ma čaká 🙂 ale pevne verím, že všetky do dobojujeme do úspešného konca, ved sme silné ženy, dáme to 😉
@zirafka86 Ahoj dalsia spolubojovnicka 🙂 Mozem sa spytam kam do centra chodis a co za problem mate ? 🙂 ja ratam ze koncom augusta uz bude bublinka u mna 🙂
@katharinka24 tiez do Heliosu 🙂 po zlej skusenosti v Iscare v Ba mozem povedat zle zlaty dobry Helios 😀 u nas je problem ze ja mam 15 rokov PCO spontanne ms som za poslednych 15 rokov mala len min.mesiac, pricom AMH mam sialene vysoke... a u muza zla morfologia a aj tych par co ma dobru morfologiu su pomale lenive takze takisto halosperm a ze mame ratat s picsi...tak ale podla toho co tu citam tak mame vela z nas rovnake problemy :( ..dokym som neriesila CAR nemala som ani len predstavu ze tolko parov ma s otehotnenim problem :/ tak uz odratavas dni? 🙂)))
@katharinka24 tiez do Heliosu emoticon po zlej skusenosti v Iscare v Ba mozem povedat ze zlaty dobry Helios emoticon u nas je problem ze ja mam 15 rokov PCO spontanne ms som za poslednych 15 rokov mala len min.mesiac, pricom AMH mam sialene vysoke... a u muza zla morfologia a aj tych par co ma dobru morfologiu su pomale lenive takze takisto halosperm a ze mame ratat s picsi...tak ale podla toho co tu citam tak mame vela z nas rovnake problemy :( ..dokym som neriesila CAR nemala som ani len predstavu ze tolko parov ma s otehotnenim problem :/ tak uz odratavas dni? emoticon)))
@isabella22 to je naaadherne babatenkoo gratulujeeem 🙂 uzasne povzbudenie 🙂 a vy ste mali aky problem?
@zirafka86 dakujem je to moj velky pokkad😊😊😊...ja nemam 1 vajecnik ovulacou bez liekov ziadna a muz male mnozstvo zdravych spermii...
@isabella22 a ako sa vam to podarilo?boli ste na ivf?
@lizza3 ano na ivf...aj na iui ale to bolo onicom..
@isabella22 a pri ivf sa podarilo na prvy krat?
@zirafka86 nie na 3.krat

@lizza3 Ahoj aj my chodíme do Heliosu od februára tohto roku. Včera druhy krát IUI. uwidime o 14 dni.