icon

Spoliehame sa na Helios v Martine

lizza3
26. júl 2016

Ahojte babenky videla som tu podobné skupiny ale sú už neaktívne tak zakladám novú. S priateľom sa snažíme už rok a pol o dieťatko ale neúspešne. Vyskúšali sme toho už veľa ale stále bez výsledku. Vo štvrtok nás čaká druhá návšteva v Heliose v Martine. Budem rada ak sa tu nájde niektorá z Vás, čo tiež momentálne navštevuje Martin a podelí sa o svoje skúsenosti. 🙂 🙂

lizza3
autor
17. aug 2016

@laskac ďakujeme krasne 🙂

lizza3
autor
17. aug 2016

@bambola82 ďakujem krásne dúfam že všetky budeme mať toľko veľa detičiek koľko chceme aaa aj viac 🙂

lvancova
17. aug 2016

@katharinka24 paraada, tak vitaj v klube 🙂

katharinka24
17. aug 2016

@lvancova Dakujem, zacinam zajtra 🙂 Dufam ze to vsetko budem dobre znasat. Ty sa ako citis?

lvancova
17. aug 2016

@katharinka24 hej dobre to budes znasat , neboj, ja sa citim dobre, co som sa cudovala 3 kg som schudla, citim sa nafuknuta a nakoniec ide vaha dole, je pravda, ze nevladzem tolko zjest ako predtym, z tej vody som asi plna , ale som zvedava , co bude z tej druhej davky, ci sa pribera 😉

dedax
19. aug 2016

prajem vsetkym aby im to vyslo poznam v mojom okoli dve zeny co to vydrzali a oplatilo sa drzim vsetkym palce

dedax
19. aug 2016

necitam vsetky prispevky aj ty chodis do heliosu

dedax
19. aug 2016

lizza3 prepac teraz som si vsimla ze pises k tejto teme chcem ta povzbudit vydrz ja som sledovala v tychto temach aj take buduce mamicky co mysleli nevyda a teraz su stastne maju svoje poklady aj tebe to raz vyjde pozdravujem

lizza3
autor
19. aug 2016

@dedax Ďakujem veľmi krásne a verím že máš pravdu. Len to čakanie je ťažké, ale asi na dobré sa naozaj čaká. A ty máš detičky?

lenca9219
20. aug 2016

Ahojte baby, tak dnes som bola na sone ,, aaaaa" v pondelok idem na odber vajíčok 🙂 ešte pichnúť konečnú-poslednú injekciu večer a to je všetko. :D

katharinka24
20. aug 2016

@lenca9219 jeeej paraada. Drziim silno palce nech vajka su kvalitne 🙂

lenca9219
20. aug 2016

@katharinka24 ďakujem krásne ;), keď to budem mat za sebou ozvem sa.... A ty sa máš ako? Ako zvládaš injekcie?

cukyluky333
20. aug 2016

Ahojte dievčatá. chystáte sa teraz niektorá práve na IVF do Martina do Heliosu? prosím ozvyte sa mi. ja áno, tento mesiac chcem začať ku koncu s tabletkami.

lizza3
autor
20. aug 2016

Baby pocujte da sa ísť na IVF aj bez genetiky?kedy tam posielajú ci tak všeobecne?dakujem za info

cukyluky333
20. aug 2016

Na genetiku nam dali odporucenie az po prvom neuspesnom ivf.

katharinka24
20. aug 2016

@lenca9219 Ja sa mam fajn celkom. Injekcie v pohode len decapeptyl stipe a boli. Inak som myslela ze to budem horsie znadat. Trochu mi vadi puchnutie prstov na ruke a brucho mam nafuknute vacsie :/ Idem v pondelok na kontrolu. A jasne ozvi sa 🙂 🙂 drzkaj sa

katharinka24
20. aug 2016

@cukyluky333 Ahoj ja sa chystam ak vsetko bude ok 🙂

lizza3
autor
20. aug 2016

@cukyluky333 aha dakujem lebo čakáme aký bude spermiogram a vraj sa teraz na genetiku dlho čaká objednávajú o dva mesiace tak som zostala nešťastná ze zase tam budeme musieť čakať.

lvancova
20. aug 2016

@lenca9219 to je super, drzim palce , nech bojuju az do konca 🙂

lenca9219
21. aug 2016

@lvancova ďakujem krásne ;) @katharinka24 to nafuknutie vadilo aj mne, ale teraz už ku koncu mi je ok... ani hlava neboli,ani brucho ,nafúknuta tiež už nie som,a dokonco čo som pribrala uz som schudla ...cítim sa úplne ok :D :D všetko prejde, drzim palce, aby ste to dobre zvládali ;)

cukyluky333
21. aug 2016

na genetike sme boli v Žiline. Keď som sa tam dovolala tak ma objednala o 40dní. A výsledky nám prišli o dva mesiace poštou domov. áno dosť dlho sa tam čaká na výsledky a tiež na objednanie. brali nám krv.

nadej1986
22. aug 2016

@lizza3 Da sa ist aj bez genetiky. No ja by som si to pre istotu spravila. Aspon vas dvoch.

Je to zadarmo a geneticka tam chodi raz za mesiac. My sme boli 18.08 a povedali nam, ze vysledky budu za dva mesiace.

lizza3
autor
22. aug 2016

@nadej1986 a kam chodí raz za mesiac?

nadej1986
22. aug 2016

@lizza3 do Heliosu 🙂

lizza3
autor
22. aug 2016

@nadej1986 Aha oni robia aj tam genetické? To som nevedela. A vy ste sa sami objednali alebo oni Vám to doporučili. Bo neviem ako bez doporučenia sa objednať.

nadej1986
22. aug 2016

@lizza3 My sme sami povedali ze by sme sa chceli objednat a ta kocka na recepcii nam povedala, ze ta geneticka chodi raz zamesiac a potom sa na to caka 2 mesiace, pretoze je iba jedno centrum na Slovensku. A na ten pohovor treba zdravotny zaznam.

lizza3
autor
22. aug 2016

@nadej1986 aha ok ďakujem krásne uvidím čo a ako možno to poriešim nakoniec. Radšej teraz ako potom zase čakať

lenca9219
22. aug 2016

Ahojte, tak uz som po odbere vajíčok 🙂 celkový počet 24...doktor sa smial, že vediem dnes nad všetkými čo tam boli tiež na odbere 🙂.... Už sa len modliť aby boli dobre

lvancova
22. aug 2016

ahojte kocky, tak ja som dnes bola na 2. kontrole, asi mi budu zvysovat davky, lebo vajicka su male , a vytvaraju sa len v pravom vajecniku , lavy vobec nic nevytvoril a morfologia z halospermu 0.5 %, dnes ziadne dobre spravy ☹

lvancova
22. aug 2016

@lenca9219 to ti gratulujem, super cislo 🙂