Spoliehame sa na Helios v Martine
Ahojte babenky videla som tu podobné skupiny ale sú už neaktívne tak zakladám novú. S priateľom sa snažíme už rok a pol o dieťatko ale neúspešne. Vyskúšali sme toho už veľa ale stále bez výsledku. Vo štvrtok nás čaká druhá návšteva v Heliose v Martine. Budem rada ak sa tu nájde niektorá z Vás, čo tiež momentálne navštevuje Martin a podelí sa o svoje skúsenosti. 🙂 🙂
@katharinka24 paraada, tak vitaj v klube 🙂
@lvancova Dakujem, zacinam zajtra 🙂 Dufam ze to vsetko budem dobre znasat. Ty sa ako citis?
@katharinka24 hej dobre to budes znasat , neboj, ja sa citim dobre, co som sa cudovala 3 kg som schudla, citim sa nafuknuta a nakoniec ide vaha dole, je pravda, ze nevladzem tolko zjest ako predtym, z tej vody som asi plna , ale som zvedava , co bude z tej druhej davky, ci sa pribera 😉
prajem vsetkym aby im to vyslo poznam v mojom okoli dve zeny co to vydrzali a oplatilo sa drzim vsetkym palce
necitam vsetky prispevky aj ty chodis do heliosu
lizza3 prepac teraz som si vsimla ze pises k tejto teme chcem ta povzbudit vydrz ja som sledovala v tychto temach aj take buduce mamicky co mysleli nevyda a teraz su stastne maju svoje poklady aj tebe to raz vyjde pozdravujem
Ahojte baby, tak dnes som bola na sone ,, aaaaa" v pondelok idem na odber vajíčok 🙂 ešte pichnúť konečnú-poslednú injekciu večer a to je všetko. :D
@lenca9219 jeeej paraada. Drziim silno palce nech vajka su kvalitne 🙂
@katharinka24 ďakujem krásne ;), keď to budem mat za sebou ozvem sa.... A ty sa máš ako? Ako zvládaš injekcie?
Ahojte dievčatá. chystáte sa teraz niektorá práve na IVF do Martina do Heliosu? prosím ozvyte sa mi. ja áno, tento mesiac chcem začať ku koncu s tabletkami.
Baby pocujte da sa ísť na IVF aj bez genetiky?kedy tam posielajú ci tak všeobecne?dakujem za info
Na genetiku nam dali odporucenie az po prvom neuspesnom ivf.
@lenca9219 Ja sa mam fajn celkom. Injekcie v pohode len decapeptyl stipe a boli. Inak som myslela ze to budem horsie znadat. Trochu mi vadi puchnutie prstov na ruke a brucho mam nafuknute vacsie :/ Idem v pondelok na kontrolu. A jasne ozvi sa 🙂 🙂 drzkaj sa
@cukyluky333 Ahoj ja sa chystam ak vsetko bude ok 🙂
@cukyluky333 aha dakujem lebo čakáme aký bude spermiogram a vraj sa teraz na genetiku dlho čaká objednávajú o dva mesiace tak som zostala nešťastná ze zase tam budeme musieť čakať.
@lvancova ďakujem krásne ;) @katharinka24 to nafuknutie vadilo aj mne, ale teraz už ku koncu mi je ok... ani hlava neboli,ani brucho ,nafúknuta tiež už nie som,a dokonco čo som pribrala uz som schudla ...cítim sa úplne ok :D :D všetko prejde, drzim palce, aby ste to dobre zvládali ;)
na genetike sme boli v Žiline. Keď som sa tam dovolala tak ma objednala o 40dní. A výsledky nám prišli o dva mesiace poštou domov. áno dosť dlho sa tam čaká na výsledky a tiež na objednanie. brali nám krv.
Ahojte, tak uz som po odbere vajíčok 🙂 celkový počet 24...doktor sa smial, že vediem dnes nad všetkými čo tam boli tiež na odbere 🙂.... Už sa len modliť aby boli dobre
ahojte kocky, tak ja som dnes bola na 2. kontrole, asi mi budu zvysovat davky, lebo vajicka su male , a vytvaraju sa len v pravom vajecniku , lavy vobec nic nevytvoril a morfologia z halospermu 0.5 %, dnes ziadne dobre spravy ☹

@laskac ďakujeme krasne 🙂