Spoliehame sa na Helios v Martine
Ahojte babenky videla som tu podobné skupiny ale sú už neaktívne tak zakladám novú. S priateľom sa snažíme už rok a pol o dieťatko ale neúspešne. Vyskúšali sme toho už veľa ale stále bez výsledku. Vo štvrtok nás čaká druhá návšteva v Heliose v Martine. Budem rada ak sa tu nájde niektorá z Vás, čo tiež momentálne navštevuje Martin a podelí sa o svoje skúsenosti. 🙂 🙂
@lvancova Ahoj ja som bola dnes na 1 kontrole. Mne sa ich zase dost vytvorilo aj ked hovorim radsej menej a kvalitne 🙂 mne zas budu znizovat davky vraj som sa rozsantila 🙂 🙂
@katharinka24 kedy si tam bola? v ktoru hodinu ? ze ci sme nahodou nechodili okolo seba 😉
@lvancova Okolo pol 8 🙂 A ty ?
@katharinka24 ja som prisla o tristrvrte na 8 🙂 tak uz mi volali, zvysili mi davky Merionalu , zatial ako zvladas tie injekcie ? vsetko v poho?
@lvancova To som tam este bola 🙂 cakala som na krv 🙂 🙂 Zatial ich znasam ok az nato ze vyzeram ako v 6 mesiaci. Brusko mi zavadzia :/ Aj sa mi horsie sedi aj lezi aj dycha a tvrde je :/ Ale picham sa tak ze nemam ziadnu modrinku. Mne volali a znizili mi davky. Vo stvrtok idem na 2 kontrolu a na pihovor k embryologicke 🙂 ty ides kedy ?
@katharinka24 tiez idem vo stvrtok na kontrolu aj na pohovor k embryologicke 🙂 sa priznam, ze tie baby na krvi som si velmi nevsimla , mne sa tiez horsie dycha,je to brutalne , ja mam zase na bruchu na lavej strane samu modrinu, ta lava strana je u mna prekliata 😉 a mam navaly tepla, ale strasneeeee
@lvancova Jeej tak sa vidime 🙂 mna spoznas hned nizka a tucna :D :D Ty mas po plecia vlasy ?
@katharinka24 ty si vtipna 🙂 hej po plecia vlasy, take tmave , skoro cierne, nebola si ty nahodou dnes cela v ciernom ?
@katharinka24 ja som tiež prišla o pol 8 🙂, len hneď som šla na prípravu pred operáciou... Inak to čo som sa tešila, že budem už bez injekcií tak som sa mýlila..
fraxiparin a solumedrol si zas musím pichať, plus vaginálne tabletky 2x denne a také bolesti podbrušku ako mám po odbere som nemala ani pri stimulácii. Dúfam že to prejde.
@lvancova Aj tak neviem ktora 🙂 🙂 Ja som mala leginy a pruzkatu tuniku. Viem ze jedno dievca tam prislo ked som cakala na krv a jedno sedelo pred ambulanciou c.2 🙂
@lenca9219 Ty si taka blondinka ? 🙂 🙂 dve som dnes videlia dievcata co isli na odber okolo pol 8 🙂 🙂 Ty si mala dlhy ? Verim ze mas bolesti ale lahni si a skus zaspat. Mna boli aj pri stimulke brucho cize po odbere to bude hroza. Ale vydtzime to musime.
@katharinka24 mala som bledofialovu koselu 🙂 mala su tuniku s cierno bielymi pasikmi ?
@lvancova Ano presne 🙂 🙂
@katharinka24 áno som blond (špinavý) :D a išla som prvá dnu... Rifle,čierne tričko a šatka biela :D a manžel mal karovanu košeľu modro-zelenú :D :D ta druhá čistá blondínka prišla tesne za mnou na izbu a ona mala vlasy vo vrkôčiku ja rozpusteného 🙂 🙂 bolo nás tam 5 spolu... Áno dlhý som mala,prečo?.... Inak spím ako som prišla domov ;)
@katharinka24 🙂 🙂 tak to si ma obchadzala ked som cakala na krv 🙂
@lizza3 Ahojte, chcela by som sa aj ja pridať do debatky.... My mame za sebou 2 návštevy v Heliose. Po prvej som mala divne pocity, pripadala som si tam ako niekde na pasovej výrobni deti 🤔a po druhej konzultácii s koordinatorkou to bolo uz lepšie. Teraz mám doma všetky tie injekcie a čakám na dátum kedy ich budem musieť začať brat...je toho mega veľa 😔 Ja nemám ani jeden vajcovod a jeden vaječník nefunguje....
Ahojte, dnes som si zacala pichat 1 injekciu a volala som koordinatorke kvoli kontrole. Nezda sa vam divne, ze ma objednali az na pondelok t. j. na 7 den? Ked citam po fore, ako su na tom ostatne kocky, tak vacsinou na prvu kontrolu isli na 4-5 den....
@nadej1986 ahoj, neviem aky mas protokol, ale poviem ti ako som na tom ja. Mam dlhy protokol. Po prvej injekcii (12.8.) som isla na kontrolu vcera, t.j. 2DC. Potom mi volala koordinatorka, kedy mam zacat pichat dalsi druh injekcii a davku. A tiez ma objednala az o tyzden v pondelok.
@majond ahoj. Zacinas s tabletkami teraz 29.08.? Ja tiez.
Ahojte chcela by som sa objednať do Heliosu na vyšetrenie páru, problém je v tom, že o bábätko sa snažíme len 3 mesiac (viem, že je to málo), no mám v mojom okolí známe, ktoré sa snažia už vyše roka a nechcem zažívať to sklamanie, čo majú oni, každý mesiac. Chcem len vedieť či sme obidvaja v poriadku a budeme sa ďalej snažiť. Mojou otázkou je, či je teda taká možnosť sa tam objednať aj pri takomto krátkom snažení, lebo všade som čítala, že až tak po roku snaženia sa to rieši. Ďakujem za odpovede 🙂

@lenca9219 Jej to je super. Tak uz len drzat palce nech su aj kvalitne 🙂 🙂