Spoliehame sa na Helios v Martine
Ahojte babenky videla som tu podobné skupiny ale sú už neaktívne tak zakladám novú. S priateľom sa snažíme už rok a pol o dieťatko ale neúspešne. Vyskúšali sme toho už veľa ale stále bez výsledku. Vo štvrtok nás čaká druhá návšteva v Heliose v Martine. Budem rada ak sa tu nájde niektorá z Vás, čo tiež momentálne navštevuje Martin a podelí sa o svoje skúsenosti. 🙂 🙂
@ivancova *negratuluj 🙂
@katharinka24 hej, tiez idem v Nedelu medzi 08h a 09h a dnes mi volali a ze budem musiet stimulovat dlhsie ako je zvycajne a davky nechavaju rovnake , tak huraaa budem si pichat
pojdem dnes do lekarne a vypytam si cele balenie injekcnych striekaciek ,nech mi to nemusia pocitat 😉
@lvancova Tak sa hadam vidime 🙂 Stale neviem ktora si haha. Ja som zvedava dokedy budem ja. Uz chcem mat hlavne po odbere z toho manlm strach. Drzim palce bojujeme dalej ;)
@katharinka24 bojujme , ale ja uz bojujem aj sa so sebou , ja ta v Sobotu drgnem 🙂 aby si si ma zapametala 🙂 🙂
@lvancova Pockaj tak ides v sobotu ci v nedelu ? 🙂 🙂 A kde som ta mohla vidiet ? 🙂 🙂 Som sa divala na kazdu do tvare ci ktosi pivie ahoj ale nie na oblecenie 🙂 🙂
@katharinka24 prepac v Nedelu, urcite v Nedelu idem, aj som ta chcela pozdravit , ale ked som stala na krv , ale hovorila som si mam cas, ved ta tam urcite uvidim a uz si bola prec , ty si sedela s muzom na tom sirokom kresle a ja som stala v rade na krv 🙂
@lvancova Tak sa vidime 🙂 Uz viem asi 🙂 Taka sympaticka chuda zienka 🙂
@katharinka24 ze chuda, ty si riadna srandistka 🙂 doteraz mi doktor pisal v karte nadvahu
@lvancova Ja som tam ziadnu pevnejsiu zenu nevidela okrem seba 🙂 Tak asi myslim na inu 🙂
@katharinka24 @lvancova Baby a co si tam obliekate. Ja tam idem tiez, tak aby som vas tam spoznala 🙂
@nadej1986 Ja isto leginy lebo nic neobleciem 🙂 🙂 este ti dam vediet.
@katharinka24 @lvancova @nadej1986 babyy a ak sa náhodka stretnete všetky tri tak šup aj dáku spoločnú fotočku aby sme vás aj my videli a nabudúce spoznali 🙂
No u mňa zatiaľ nič nové takže asi najskôr niekedy v októbri sa tam ukážem. Očakávam menzes ale akosi len spinim dva dni.už som aj mala nádej ze dačo by sa mohlo zadarit bo mi bolo kadejako ale dnes som robila test ale biely.Tak mi asi len zblbol menzes.uvidíme.predpokladam ze zajtra prídu dnes dám trošku červeného vínka večer nech ich posurim.
Ahojte,tak moja malá guľka je už vo mne 🙂 ostáva už len čakať....až mi slzy od radosti a nádeje tiekli...
@katharinka24 @lvancova @nadej1986, ahojte zienky, budem mat oblecene dlhe fialove saty 😉 vidime sa
@lvancova Ahoj no ako si dopadla ? Dufam ze vsetko ok myslela som na teba 🙂
@lenca9219 aj mne tam vzdy slzy tecu 🙂
Kocky neviete nahodou, ktory lekar robi ten odber?
@smoulinka13 je to dojímavé 😊 ♥
@lenca9219 anoo a starovecka je tehotna 🙂) super
@smoulinka13 ano ??a ona ma kolko rokov je staršia nie??? v ktorom je meaisci? sranda hehe .)
@maminka1986 noo starsie vyzera neviem kolko ma..no ked som tam bola na vklade 19.8 tak mala velke brucho, podla mna kazdu chvilu uz bude rodit
@smoulinka13 no teda dobre 🙂 no vyzeár staršie dosť teda bohvie .) no tak pojde na matersku a tebe držim palce!!!
@maminka1986 zaucala inac noveho takeho mladeho fesi,,az som sa citila trapne pri vklade.

@lvancova Este negratulujem. Nie je dolezite mnozstvo ale kvalita :( Tak uvidime. V nedelu idem na sono aj ty ?