icon

Spoliehame sa na Helios v Martine

lizza3
26. júl 2016

Ahojte babenky videla som tu podobné skupiny ale sú už neaktívne tak zakladám novú. S priateľom sa snažíme už rok a pol o dieťatko ale neúspešne. Vyskúšali sme toho už veľa ale stále bez výsledku. Vo štvrtok nás čaká druhá návšteva v Heliose v Martine. Budem rada ak sa tu nájde niektorá z Vás, čo tiež momentálne navštevuje Martin a podelí sa o svoje skúsenosti. 🙂 🙂

lvancova
24. aug 2016

@lizza3 ahoj, ako sa mas ? partner este nepovolil ?

lizza3
autor
24. aug 2016

@lvancova ahoj vieš čo nejako na to momentálne nemyslím, keďže viem, že teraz nič neporiešime. No stále si stojí za svojim, že do martina viac nejde ale vitamíny papa poctivo a povedal, že pôjde na spermigram v septembri na sliač máme to bližšie a, že potom sa uvidí tak ja sa modlím aby mu tam povedali, že sa to zlepšilo on bude mať dobrú náladu a ja ho zlomím potom na martin 🙂 a ty ako pokračuješ vo svojej ceste za krásnym klbkom? 🙂

lvancova
24. aug 2016

@lizza3 je dobra sprava, ze sa rozhodol to riesit a ze to vobec nezamietol 😉 muzi su v tomto citlivi, ide o ich muznost 🙂 no zatial neviem, ako tu citam , vela zien ma vela vajicok , a ja mam zatial len 6 aj to len v jednom vajecniku , co sa tyka priatela tak z halospermu zistili ze mnozstvo a pohyblivost ma vynikajucu az nadpriemernu ,ale morfologia je len 0.5 %, a ta sa neda nijak liecit ☹ takze som velmi skepticka ako to bude pokracovat

lizza3
autor
24. aug 2016

@lvancova áno veď to, že to úplne nezavrhol. To som rada. Ale chce to dieťa rovnako ako ja takže by bol hlúpy keby to nechal úplne tak. A morfológia je čo? mohlo by to vadiť aj pri IVF? 6 vajíčok nie je až tak veľa ako majú ostatné ale myslím si že keď si zoberieme že stačí v podstate jedno tak je to aj dosť. Ako nám povedala pri spermiach. Nemáme žiadne zatiaľ ale na oplodnenie stačí jedna spermia takže keby sa nám podarí aspoň tú jednu tak je nádej 🙂

lvancova
24. aug 2016

@lizza3 morfologia je tvar spermii, bohuzial mame ich zdeformovane, no zatial mi povedali , ze oplodnit sa da , ale musia sa vybrat tie dobre, za co si priplatime 😖 tak si drzme palce nech to vyjde 😉

majond
24. aug 2016

@cukyluky333 ANo 29.8 beriem prvu tabletku PROVERA a potom od 5.9. začínam pichať kým nedostanem znova cyklus a vtedy idem na vyšetrenie do Martina, teda mám hneď prísť ako mi prídu kramy 🙂

majond
24. aug 2016

@cukyluky333 aha tak v tom prípade je to teda dlhý 🙂

lizza3
autor
24. aug 2016

@lvancova tak budem držať palčeky nech sa to podarí na prvýkrát a nech je všetko ok.. A kedy idete na vklad?

lenca9219
24. aug 2016

Ahojte, včera som volala s embriológom no z 24 vajíčok po očistení ostalo 17 a po oplodnení 13 sa oplodnilo.Zajtra ráno znova budem volať a už som veľmi zvedavá čo mi povedia.Dufam,že po tom všetkom ich ostane aspoň polovica.

lvancova
24. aug 2016

@lizza3 tak to este neviem, nemam este ani odber za sebou

lvancova
24. aug 2016

@lenca9219 gratulujem , to je super sprava 🙂

lizza3
autor
24. aug 2016

Jaj som myslela, že keď už vieš že máš vajíčok že už bol odber. Moc sa do toho nevyznám tak som bola v tom 🙂

lvancova
24. aug 2016

@lizza3 to nevadi 🙂 , oni mi to povedali uz na 2.kontrole , teda pocitala som , co hovorila doktorka

zirafka86
24. aug 2016

Kočky potrebujem od Vas radu kedze sa cely den neviem dovolat koordinatorke .... posledne mi velmi zdoraznovali ze ziadne analgetika sa nesmu brat ale...uzili ste ich ked to bolo naozaj nevyhnutne? Ja som totiz od vcera poobedia mala taku migrenu jak nikdy este doteraz..zvracala som asi 100x v priebehu asi 18tich hodin..niekolko hodin az do noci som mala triašku..bez pomoci manzela som nemala sil sa ani posadit na posteli...aj tlak mi vyletel ..vsetko sa mi toci..v noci som uz hovorila ze chcem zomriet tak to bolelo aj usi aj oci ..manzel mi spravil taky megavak z mraznickovych potravin a obalil mi hlavu s tym..ale uz som to nevydrzala dala som si panadol s codeinom...tak dufam ze mi teraz nepozastavia celu stimulku :(((

lvancova
24. aug 2016

@zirafka86 ahoj, tak som sa docitala, ze to neovplyvni stimulaciu , je to napisane na stranke ceskeho heliosu, tak neviem ci ti to pomoze , a uz ti je lepsie od vcera?

lenca9219
24. aug 2016

@zirafka86 mne práve dovolili si dať analgetiká ak by boli bolesti,dokonca teraz som súrne volala s lekárom nakoľko mám po odbere rezanie pri močení a kŕče v podbrušku...zajtra mi kázal prísť na usg a dúfam že sa mi neposunie ET.

zirafka86
24. aug 2016

@lvancova idem si to tam pozriet, lebo ja som sa na poslednej konzultacii na to koordinatorky pytala ze zvyknem mavat mierne bolesti hlavy obcas ale vzdy to riesim panadolom s kodeinom a ona ze tak budem to musiet nejak pretrpiet bez toho ze to ovplyvnuje ten stimul tak nejak sok to pochopila a pripadne vazne stavy radsej jej zavolat...no ale mne bolo tak sialene zle , ze v zivote som take bolesti nemala...tlak som mala v posteli v klude cez 150/110 a srdcovy tep ani nie 50 pricom ja mavam 120/80 a tep nad 85 a po 18tich hodinach v tomto stave uz mam chvalabohu lepsi tlak aj bolesti ustupili ale stale sa citim jak keby som sla kazdu chvilu odpadnut vsetko sa okolo mna toci jak na kolotoci :/ budem este aj zajtra skusat tam volat ...v piatok idem na kontrolu na interne tak som zvedava co mi na ten stav povedia....

zirafka86
24. aug 2016

@lenca9219 analgetika ti dovolili dat po odbere ci pocas obdobia stimulacie?

nadej1986
25. aug 2016

@zirafka86 Mne povedala koordinatorka, ze ked ma bude boliet hlava (lebo mavam obcas bolesti), ze si mam kludne zobrat Ibuprofen....ze to stimulku neovplyvnuje...

lvancova
25. aug 2016

uz sa mi na tie kontroly vobec nechce chodit, je to cele na prd ☹

katharinka24
25. aug 2016

@lvancova Preco ??

lvancova
25. aug 2016

@katharinka24 je to cim dalej tym horsie, vobec mi tie vajicka nerastu , dnes uz mi povedali, ze su len 2 aj to len 8mm ☹ ty si ako dopadla, mala si na sebe pruzkovane tricko ?

lenca9219
25. aug 2016

@zirafka86 aj počas stimulácie aj po odbere... Jedine deň pred odberom vajíčok som ale ibuprofen nemohla iba algifenove kvapky.Ibuprofen spôsobuje väčšie krvácanie.

lenca9219
25. aug 2016

@lvancova ach to ma mrzí že tak malo.A koľko už stimuluješ?kedy by si mala mať odber? Neboj možno sa to este upraví.Nechceli ti zvýšiť dávku hormónov,a co ti povedal doktor na to?

katharinka24
25. aug 2016

@lvancova Och joj je to mozne ? Ved ti zvysovali davky nie ? Ano pruzkate saty s leginkami. Ty si ktora ? 🙂 Ja som asi dobre dopadla. Zatial mam 19 folikuliv z toho este 4 nezrele. Sliznica z 8 na 10. Ja sa bojim ohss teraz. Uvidim ake budu vysledky z krvi. Hlavne hlavu hore.

lvancova
25. aug 2016

@lenca9219 uz som 13DC , hej vravel, ze mi zvysi hormony, ale uz zacinam pochybovat ci nafukovanie hormonmi je dobre riesenie, lebo mozu dorast z nich , ale nemusia byt zdrave ☹ ☹ ☹ ☹ uz mi dal aj recept na pregnyl

lvancova
25. aug 2016

@katharinka24 hej, zvysili mi davky a nepomaha to , ja som mala dnes hnede saty s takymi kvietkami 😉 gratulujem, k tak hojnej urode

lenca9219
25. aug 2016

@lvancova držím ti silno palce aby sa to všetko upravilo, ja som bola tiež dnes ráno na usg pre bolesti.Ak sa budú stupňovať, tak asi ET v sobotu nebude... :( začína sa mi voda robiť v bruchu a vajecnik nie a nie sa vrátiť do normálu. :( :(

lvancova
25. aug 2016

@lenca9219 ☹ je to nespravodlive ☹

lenca9219
25. aug 2016

@lvancova máš pravdu je to nespravodlivé,ale my to zvládneme.Musíme bojovať a veriť,že všetko dobre dopadne.