icon

Spoliehame sa na Helios v Martine

lizza3
26. júl 2016

Ahojte babenky videla som tu podobné skupiny ale sú už neaktívne tak zakladám novú. S priateľom sa snažíme už rok a pol o dieťatko ale neúspešne. Vyskúšali sme toho už veľa ale stále bez výsledku. Vo štvrtok nás čaká druhá návšteva v Heliose v Martine. Budem rada ak sa tu nájde niektorá z Vás, čo tiež momentálne navštevuje Martin a podelí sa o svoje skúsenosti. 🙂 🙂

lvancova
26. júl 2016

@lizza3 niekedy je lepsie nevediet 🙂

lvancova
26. júl 2016

@katharinka24 drzim ti palce, aby bol ten vytuzeny vysledok

katharinka24
26. júl 2016

@lvancova fuuha tak to dost trva ze 1,5 mesiaca. Ja uz som bola v to, ze koncom augusta sa to zacne diat 🙂 Nevadi, budem mudrejsia zajtra. Ja zrovna mam uz teraz svoje dni, tak to budem musiet asi cakat do novej ms. Drzim ti palce. Od kedy zacinas pichat? Ja mam lieky na D a gonal.

katharinka24
26. júl 2016

@lizza3 Aj mna to mrzi, nakolko som to necakala. Neviem cim je to sposobene. Endokrinologicka sa vyjadrila ze aj vela genetika zohrava aj stres. Co som mala poslednych 5 rokov veeeelmi vela. Samozrejme aj drogy aj cigarety to vraj sposobuju co ale nie je moj pripad.

lizza3
autor
26. júl 2016

@katharinka24 inak ten stres to je svinsto. ten môže za všetky zlé choroby, no ale podľa mňa sa to nedá úplne nestresovať. ☹

lvancova
26. júl 2016

@katharinka24 ja mam asi to iste, asi 🙂 , zacnem pichat 8.Augusta , a bojim sa injekcii , takze to bude zazitok , teraz na vsetky choroby je vysvetlenie stres, ale nestresovat sa neda

lizza3
autor
26. júl 2016

@lvancova @katharinka24 pocujte baby a koľko vám vlastne povedali ze si cca máte pripraviť euricok?vôbec si to neviem predstaviť :(

lvancova
26. júl 2016

@lizza3 phuu, tak 800 eur len na ukony, 130 eur za tabletky a injekcie a cestovanie to radsej nepocitam , takze je to do tych 1500 Eur u mna

katharinka24
26. júl 2016

@lvancova No stres je velmi zly. Ale snazim sa ho postupne odburavat. A brat inak zivot. Mam uzasneho buduceho manzela a ten ma drzi nad vodou a samozrejme aj moja mamina. Aj ja sa bojim strasne pichania, ale mam dajake pero tak snad to zvladnem. Drahy povedal ze mi to bude pichat ze uz som sa dost natrapila 🙂 🙂

katharinka24
26. júl 2016

@lizza3 Je pravda ze neda sa uplne nestresovat ale treba brat zivot taky aky je a ja som bola clovek ze vsetko som si pripustala. Ja aj z banalnej veci som stresovala.

lvancova
26. júl 2016

@katharinka24 a ked sa mozem spytat, ako odburavas stres ?

katharinka24
26. júl 2016

@lizza3 Mne so vsetkym aj s cestou do 1300 eur ale radsej davam este rezervu cize ratam 1500 🙂

katharinka24
26. júl 2016

@lvancova Chodim do Ba na take terapie 🙂 To mne pomaha a potom mame este chaticku a chodim tam casto aby som zamestnala hlavu. Vycistila som priatelov a stretavam sa len s par ludmi. A prestala som sa zaoberat co si ludia myslia.

lizza3
autor
26. júl 2016

@ivancova @katharinka24 aj som to baby tak nejak rátala, že to bude. Je to ale dosť peniažkov.. Už mám polovicu našetrenú 🙂

katharinka24
26. júl 2016

@lizza3 Je to dosť peniažkov hlavne keď ja som ešte študentka a priateľ ešte len minulý rok skončil Vš. Ale máme dačo našetrené z brigád a začala som ešte len od septembra pracovať. Aspoň viem, že tie ušetrené peniažky idú na dobrú vec. 🙂

lizza3
autor
26. júl 2016

@katharinka24 Je veru. My síce obaja pracujeme ale začali sme stavať dom a to je dosť finančne náročné ale tak za dieťatko by sme dali poslednú korunu. Preto ma veľa krát hnevá keď vidím rodičov ktorí sa ani nesnažili a majú ho a vôbec si to nevážia a neuvedomujú aký to je vlastne dar

lvancova
26. júl 2016

@lizza3 a to je v podstate len zaciatok, a potom budeme potrebovat dalsie peniazky pre babo 🙂

lvancova
26. júl 2016

@lizza3 alebo aj taki rodicia, co deti maju ako smeti a nemaju im co dat do ust a ani sami nemaju , mna toto hneva, ta nezodpovednost

katharinka24
26. júl 2016

@lizza3 Aj my zaciname od septembra stavat dom, preto je to trochu vsetko naraz. Ale presne za dietatko dam aj posledne 🙂 Tiez to neviem pochopit a je mi z toho do placu. 1x do tyzdna chodim do detskeho domova ucit a tiez to neviem pochopit ked tam vidim aj zdrave deticky. A jedine co im chyba je mama, tato a laska, objatia, pusinky. Co by som ja dala za to, keby mozem dat lasku svojmu dietatu.

nadej1986
27. júl 2016

Ahojte, ja by som sa tiez rada pripojila do debaty 🙂 My sme prave vo faze, ze mame dohodnuty na buduci tyzden pohovor s koordinatorkou, takze asi sme este len na zaciatku, ked to tak citam.....Ja mam predovsetkym nizky AMH, takze sa musime ponahlat☹

lvancova
27. júl 2016

@nadej1986 a kolko mas rokov , ako citam tak si uz druha co ma AMH

nadej1986
27. júl 2016

@lvancova v aprili som mala 30. Ale citala som, ze znizene AMH mozu mat aj mladsie kocky.

nadej1986
27. júl 2016

@katharinka24 ahoj, prosim ta ako si dopadla u koordinatorky? Kedy zacinas? Ides skor kvoli AMH? Ja som podobny pripad ako ty (teda ak som dobre citala 🙂) Mam tiez znizene AMH a ku koordinatorke idem 04.08

nadej1986
27. júl 2016

@lvancova
citala som ze ten dlhy protokol si mala 1,5 mesiaca. Ja idem 04.08 ku koordinatorke, je mozne ze mi povie, aby som si zacala pichat hned na druhy den t. j. 12 DC?

lizza3
autor
27. júl 2016

@nadej1986 tak teda baby do teraz som ani len nepočula o AMH a teraz ste tu už dve 😖 dúfam že ti ten pohovor dobre dopadne a že začete čo najskôr.

lvancova
27. júl 2016

@nadej1986 ahoj, dlhy protokol zacnem tento tyzden, myslim, ze som sa tu docitala na MK , ze v Heliose davaju vzdy dlhy protokol na prvykrat, ale mozno u teba to bude inak , a co sa tyka procesu, bolo mi povedane, ze vsetko sa odvija od prveho dna ms , tak myslim , ze na 12DC si nebudes pichat, lebo to uz mas vlastne rozbehnuty cyklus

lvancova
27. júl 2016

@lizza3 myslim, ze sa este vela veci dozvieme o ktorych sme nepoculi 🙂 🙂

lizza3
autor
27. júl 2016

@lvancova určite áno a to mi už teraz všetky kamošky hovoria, že toho toľko viem o týchto veciach, že to nikdy nepočuli a to pozerám tu že neviem ešte veeeľmi veľa.. Ale tak niektoré veci ani radšej nechcem vedieť lebo to bude znamenať, že si nimi musím aj prejsť ☹

nadej1986
27. júl 2016

Kočky a vy ste zostali pocas stimulky na PN? Ja nad tym rozmyslam, pretoze mam velmi stresovu pracu. Mimochodom chodime do Heliosu.

lizza3
autor
27. júl 2016

@nadej1986 a ako dlho tam už chodíte?