icon

Spoliehame sa na Helios v Martine

lizza3
26. júl 2016

Ahojte babenky videla som tu podobné skupiny ale sú už neaktívne tak zakladám novú. S priateľom sa snažíme už rok a pol o dieťatko ale neúspešne. Vyskúšali sme toho už veľa ale stále bez výsledku. Vo štvrtok nás čaká druhá návšteva v Heliose v Martine. Budem rada ak sa tu nájde niektorá z Vás, čo tiež momentálne navštevuje Martin a podelí sa o svoje skúsenosti. 🙂 🙂

nadej1986
31. júl 2016

@katharinka24 Ahoj, si pisala ze ti zmenili z dlheho protokolu na kratky....a to preco ti to takto zmenili? To si moze kazda z nas vybrat?

lenca9219
31. júl 2016

@lizza3 ahoj, my tiež chodíme do MT 🙂, akurát užívam tabletky Provera.

katharinka24
31. júl 2016

@nadej1986 Ahoj mne to zmenil Dr. nakoľko mam zle hodnoty a pri dlhom by som nemusela reagovat a ak by sa mi tie vajicka nevytvorili. A Dr. Bornay je velmi pozitivne naladeny pytal sa nas aku sme mali cestu kde pracujeme. Uplne uvolnil situaciu bola som s nim velmi spokojna 🙂

lvancova
31. júl 2016

@lizza3, katharinka24 ano zacala som v Sobotu, zatial beriem len Proveru a na buducu Sobotu uz zacinam s pichanim , zatial je to v pohode, nalievam sa vodou, lebo vraveli v Heliose , ze treba vela pit

lvancova
31. júl 2016

@lenca9219 tak sme na tom podobne 🙂

lvancova
31. júl 2016

@katharinka24 tiez som bola u Bornaya, bol zlaty, vie povzbudit a poradit,je vzdy dobre naladeny , a ak mate dlhe cestovanie , tak vyjde v ustrety

katharinka24
31. júl 2016

@lvancova a preco uzivas proveru ? 🙂

lizza3
autor
31. júl 2016

@lenca9219 takže keď uzivas proveru tak sa chystas na IVF?ci kvôli čomu sa to berie?

lizza3
autor
31. júl 2016

@lvancova tak to je dobré ze zatiaľ je to v pohodke a dúfam to aj bude tak pokračovať. Ale tak inak by to mohlo mať aké účinky?že by ti bolo zle alebo niečo také?

renarik
31. júl 2016

@lvancova dovolim si oponovat, su mnohodetne rodiny, pre ktore je dar kazde dietatko a to ze nemaju peniaze na znackove handry a predrazene hracky a tulanie po nakupnych centrach nie je vobec minus...kazde dieta je dar...my sme sa tiez snazili viac ako 3 roky....a neostali sme iba pri jednom....

renarik
31. júl 2016

@renarik ja som do Heliosu chodila asi rok pred 8 rokmi...ivf sme nechceli a obaja sme mali "chybu"...a nakoniec mame 3 deti prirodzene...prve sice "trvalo" vic ako 3 roky kym som otehotnela, ale potom prislo zrazu same od seba druhe a potom tretie...kde by ma vtedy napadlo, ze budem mat 3 deticky 🙂

lvancova
31. júl 2016

@katharinka24 ano uzivam proveru, lebo idem na ivf

lvancova
31. júl 2016

@lizza3 neviem, ako to ma mat ucinky, tak je to zasah do tela, uvidim, ci na to budem nejak reagovat

lvancova
31. júl 2016

@lizza3 tak mi to nedalo, a som si to trosku precitala, je toho dost , hlavne je to na upravu menstruacie 🙂 ale zatial co som na sebe spozorovala, tak som nervozna , mam taky nepokoj ☹ snad to vydrzim
a pijem vela vody, lebo v tych papieroch co som dostala od Heliosu , je hrubo vytlacene, ze hrozi plucna embolia a treba pit vela vody

lizza3
autor
31. júl 2016

@lvancova ta nervozita je možno aj trochu psychikou ale keď píšu veľa vody tak len pekne pi to je len dobre pre telo.A mne to tiež nedalo a precitkala som si dačo o tom a haluz ze som doteraz o tom nepočula. Ja som sa akurát bola sprchovať a zase mám taký menzes ze úplne hrce krvi a som ani nevedela vyjsť z vane furt sa to lialo.😖

lvancova
31. júl 2016

@lizza3 kolky den mas teraz ten menzes? nebola si nahodou na kyretazi alebo laparoskopii? moze to byt aj zlou zrazanlivostou krvi, skus si dat zelezo

lvancova
31. júl 2016

@lizza3 nervozna som s tych tabletiek, lebo nad tym , ze mam ist na ivf nejak nerozmyslam, cudne 😉

andy7973
31. júl 2016

@nadej1986,veľmi príjemný,všetko vysvetlil,odporučil ďaľšie vyšetrenia.nemôžem nič nadavat

lizza3
autor
31. júl 2016

@lvancova druhý deň. Nebola som ani na jednom zatiaľ ma tam nikto neposlal ale bola som na hematologii a mám zníženú zrazanlivost preto som ani nemohla ísť na laparku.vo štvrtok mám ešte jedno vyšetrenie krvi tak som zvedavá co mi povedia. Ale mám taký čudný pocit ze dačo nebude fajn. Povedz si ze tie tabletky ti majú len pomôcť a skús si povedať že je to len doplnok vôbec nemajú žiadne vedľajšie účinky. Lebo aj ja som si všimla ze strašne veľa mi robí psychika.

lvancova
1. aug 2016

@lizza3 kolegyna mi vravela, ze mala ten isty problem ako ty s tym silnym krvacanim, ale jej zase meskali tyzden, tak neviem, ale asi to bude tou zlou zrazanlivostou, ale myslim, ze to bude v poriadku , ak by ti to nepreslo do tyzdna, tak chod k svojmu gyn.dr.

lizza3
autor
1. aug 2016

@lvancova a tá tvoja kolegyňa to mala z čoho? Ale ja to mám každý cyklus tak. Skúsim to povedať na tej krvi a aj v piatok v Martine, že čo na to povedia či to je ok alebo nie.

lvancova
1. aug 2016

@lizza3 nevie z coho to ma, neriesila to , lebo bola prave vtedy na dovolenke, ale ze jej trvala iba 2 dni , ak to mas kazdy mesiac, tak myslim, ze to bude to zlou zrazanlivostou , v Martine ti urcite poradia , ale nieco som ti nasla ,
http://www.rodinka.sk/zdravie/zdravie/menorrhag...
tiez idem na vysetrenie stitnej zlazy, lebo ako som sa docitala, ta vela zapricinuje

lizza3
autor
1. aug 2016

@lvancova jej Ďakujem si zlatá, to je dobrý článok. No určite to spomeniem v piatok a uvidím čo mi na to povie.

A máš aj nejaké príznaky, že by si mala mať niečo so štítnou?Poslal ťa niekto či sama si sa rozhodla?

katharinka24
1. aug 2016

@lizza3 Ahoj ty uz mas vysledky z krvi a spg ? 🙂

katharinka24
1. aug 2016

@lvancova A tu proveru ti dali v Martine? Lebo mne o nej nikto nic nepovedal. Uz si zacala pichat injekcie?? Drzim palce 🙂

lizza3
autor
1. aug 2016

@katharinka24 nie až v piatok ale neviem sa už dočkať čo mi povedia. A ty ako pokračuješ?

katharinka24
1. aug 2016

@lizza3 Tak budem na teba mysliet a daj potom vediet. Verim ze vsetko bude ok. Ja zatial ziadno. Cakam na novy cyklus ms az okolo 17-18 august a potom zacinam injekciami. Tak ja si zatial uzivam dovolenku. 🙂 A hlavne vela o tom citam a neni to pre mna moc dobre, lebo vela negativ sa docitavam 😒

lvancova
1. aug 2016

@lizza3 bola som na vysetreni a ked som spomenula, ze moja mama ma stitnu zlazu , tak mi odporucila aby som isla, priznaky nemam , ale je lepsie to vediet, lebo niekedy aj stitna zlaza zapricinuje problemy s otehotnenim

lvancova
1. aug 2016

@katharinka24 ahoj, ano proveru mi dali v Heliose, pichat si zacnem v Sobotu, myslim, ze ta provera je na upravu cyklu , je to vsetko naplanovane, tak asi pre to mi ju dali , ale baby co mali dlhy protokol, tak kazda ju mala

lvancova
1. aug 2016

@katharinka24 hlavne pozitivne, ked budes o tom citat vela, tak to ti nepomoze, podla mna kazdy clovek je indidualny , ake negativa tam su ? a 17 Agust je za rohom , tak drzim palce aby to vyslo 🙂