Spoliehame sa na Helios v Martine
Ahojte babenky videla som tu podobné skupiny ale sú už neaktívne tak zakladám novú. S priateľom sa snažíme už rok a pol o dieťatko ale neúspešne. Vyskúšali sme toho už veľa ale stále bez výsledku. Vo štvrtok nás čaká druhá návšteva v Heliose v Martine. Budem rada ak sa tu nájde niektorá z Vás, čo tiež momentálne navštevuje Martin a podelí sa o svoje skúsenosti. 🙂 🙂
@nadej1986 Ahoj akurat som prisla z Martina. Nakoniec mi zmenili z dlheho na kratky, s tym, ze 1 den menstruacie, ktora ale musi byt rozbehnuta (nie spinenie) si zacinam pichat decapeptyl a od druheho dna pridavam gonal 🙂 🙂 Musim cakat momentalne na novy cyklus, ktory mi vychadza cca 17-18 augusta. Vsetko to prebiehalo super, som spokojna 🙂
@katharinka24 a kolko trva ten kratky protokol ? drzim palce , nech su pozitivne vysledky
@lvancova Ahoj je to individualne, zalezi ako organizmus bude reagovat na stimulku, ale zatial cca 14 dni.
@lizza3 ja som mala predminuly Anemriomolu cize som musela ist na kyret a potom kyrete som sa bala aby sa mi neupchali vajickovody.tak som sa objednala ale nasrastie som dostala bobky a na zakrok som nesla a ani nebolo treba☺preto to viem,je to iste vysetrenie.teda system ako hyfocy aleoni ak kontsrst pouzivaju penu a nerobi sa v narkoze.cize musis mat stery dobre na zapaly ako chlamidie.ureoplazmy a mykoplazmy ak nic nema urobia to.dava sa predtym cipka do zadku.nejaky oblbovak a bez narkozy.cize interne vysetrenie nemusi byt
@katharinka24
Prosim ta a nemala si s terminom problem? Lebo ja ked som sa pytala tak mi na recepcii povedali ze to cele budem moct zacat tak na konci septembra/oktobra, lebo maju vela pacientiek. To si sa dohodla priamo s koordinatorkou?
Ahoj dievčatá,aj ja sa chcem prispieť k téme.my sme začali tiež navštevovať Helios.boli sme zatiaľ na dvoch konzultáciach.u nás je to že viem otehotnieť ale stále potratim,už 4 neúspechy. Manžel je v poriadku(43),ale u mňa (37)je nejaká mutácia a plod stále odumrie.poisťovňa nám schválila IVF,tak budúci týždeň idem po ďaľšie inštrukcie a pustíme sa do toho.tak uvidime co nas ďalej bude čakať.
@lizza3,manželovi spermiogram,ale ten mal súper.ja som mala urobené všelijaké testy od svojho gynekológa. U mna je problém v genetike,mám nejakú mutáciu.musim to riesit s hematologickou.ale v heliose mi už len urobili vyšetrenie na vajíčka a tých mám už veľmi málo,skôr minimum. Tak som zvedavá či mi nejaké dobre vajicka vlastne odoberú.
@nadej1986 Ahoj, vies co nemala som problem s terminom. Mne vo svrtok Dr volal ze co najrychlejsie a dali mi vlastne dnesny termin. Ale ked sme chodili na vysetrenia tak sme mali trosku problem ze nam davali neskoro terminy. A dnes tam bolo docela dost zien. Tak neviem, skus to riesit s Dr ze mas nizke to Amh a mozno ti daju skorsi termin, mali by ta uprednostnit. 🙂
baby včera som bola 25 DC a špinila som do hneda a robila som si test a bol negatívny myslíte, že ešte by bola šanca, že to nemuselo ukázať?
@lvancova Ahoj ty kedy zacinas stimulovat? 🙂

Takže fajn dva týždne čakám na zajtrajšok a zavolajú mi z martina ze pani doktorka je chorá ze nas musí preobjednat. Asi sa dnes opijem alebo co. Niekto tam hore ma naozaj nemá rád.