icon

Spoliehame sa na Helios v Martine

lizza3
26. júl 2016

Ahojte babenky videla som tu podobné skupiny ale sú už neaktívne tak zakladám novú. S priateľom sa snažíme už rok a pol o dieťatko ale neúspešne. Vyskúšali sme toho už veľa ale stále bez výsledku. Vo štvrtok nás čaká druhá návšteva v Heliose v Martine. Budem rada ak sa tu nájde niektorá z Vás, čo tiež momentálne navštevuje Martin a podelí sa o svoje skúsenosti. 🙂 🙂

lizza3
autor
27. júl 2016

Takže fajn dva týždne čakám na zajtrajšok a zavolajú mi z martina ze pani doktorka je chorá ze nas musí preobjednat. Asi sa dnes opijem alebo co. Niekto tam hore ma naozaj nemá rád.

lizza3
autor
27. júl 2016

@wanda52 áno nám povedali ze výsledky budú za 10 dní ze si máme zavolať alebo sa objednať na konzultáciu za tých 10dni. Tak sme sa objednali

lvancova
27. júl 2016

@lizza3 uvidis, ze to dobre dopadne, malo to tak byt, a mozno aj vinecko pomoze + romantika s muzom 🙂

katharinka24
27. júl 2016

@nadej1986 Ahoj akurat som prisla z Martina. Nakoniec mi zmenili z dlheho na kratky, s tym, ze 1 den menstruacie, ktora ale musi byt rozbehnuta (nie spinenie) si zacinam pichat decapeptyl a od druheho dna pridavam gonal 🙂 🙂 Musim cakat momentalne na novy cyklus, ktory mi vychadza cca 17-18 augusta. Vsetko to prebiehalo super, som spokojna 🙂

lvancova
27. júl 2016

@katharinka24 a kolko trva ten kratky protokol ? drzim palce , nech su pozitivne vysledky

katharinka24
27. júl 2016

@lvancova Ahoj je to individualne, zalezi ako organizmus bude reagovat na stimulku, ale zatial cca 14 dni.

lucinka511
27. júl 2016

@lizza3 ja som mala predminuly Anemriomolu cize som musela ist na kyret a potom kyrete som sa bala aby sa mi neupchali vajickovody.tak som sa objednala ale nasrastie som dostala bobky a na zakrok som nesla a ani nebolo treba☺preto to viem,je to iste vysetrenie.teda system ako hyfocy aleoni ak kontsrst pouzivaju penu a nerobi sa v narkoze.cize musis mat stery dobre na zapaly ako chlamidie.ureoplazmy a mykoplazmy ak nic nema urobia to.dava sa predtym cipka do zadku.nejaky oblbovak a bez narkozy.cize interne vysetrenie nemusi byt

nadej1986
27. júl 2016

@katharinka24
Prosim ta a nemala si s terminom problem? Lebo ja ked som sa pytala tak mi na recepcii povedali ze to cele budem moct zacat tak na konci septembra/oktobra, lebo maju vela pacientiek. To si sa dohodla priamo s koordinatorkou?

andy7973
27. júl 2016

Ahoj dievčatá,aj ja sa chcem prispieť k téme.my sme začali tiež navštevovať Helios.boli sme zatiaľ na dvoch konzultáciach.u nás je to že viem otehotnieť ale stále potratim,už 4 neúspechy. Manžel je v poriadku(43),ale u mňa (37)je nejaká mutácia a plod stále odumrie.poisťovňa nám schválila IVF,tak budúci týždeň idem po ďaľšie inštrukcie a pustíme sa do toho.tak uvidime co nas ďalej bude čakať.

lizza3
autor
27. júl 2016

@andy7973 držím teda palce aby sa vám IVF hneď podarilo. A ako dlho sa už snažíte?

andy7973
27. júl 2016

@lizza3,dá sa povedať že 10 rokov.v roku 2007 som mala dva potraty,potom sme to neriešili a 2014 mimomaternicové a teraz v máji zas potrat.

lizza3
autor
27. júl 2016

@andy7973 uf a aj vám povedali niečo k tomu?že prečo sa to deje?robili vám nejaké testy?

andy7973
27. júl 2016

@lizza3,manželovi spermiogram,ale ten mal súper.ja som mala urobené všelijaké testy od svojho gynekológa. U mna je problém v genetike,mám nejakú mutáciu.musim to riesit s hematologickou.ale v heliose mi už len urobili vyšetrenie na vajíčka a tých mám už veľmi málo,skôr minimum. Tak som zvedavá či mi nejaké dobre vajicka vlastne odoberú.

lizza3
autor
27. júl 2016

@andy7973 tak len pevne dúfam že budeš dostávať len pozitívne správy a ze budúci týždeň sa pustíte do toho

andy7973
27. júl 2016

@lizza3,dakujem pekne.dam vedieť ako to pokračuje.aj tebe prajem všetko dobre

katharinka24
27. júl 2016

@nadej1986 Ahoj, vies co nemala som problem s terminom. Mne vo svrtok Dr volal ze co najrychlejsie a dali mi vlastne dnesny termin. Ale ked sme chodili na vysetrenia tak sme mali trosku problem ze nam davali neskoro terminy. A dnes tam bolo docela dost zien. Tak neviem, skus to riesit s Dr ze mas nizke to Amh a mozno ti daju skorsi termin, mali by ta uprednostnit. 🙂

lizza3
autor
28. júl 2016

@andy7973 a koho máš Dr v Heliose? a na kedy si objednaná ak smiem vedieť? Lebo mňa preobjednal tiež na budúci týždeŇ 🙂

lizza3
autor
28. júl 2016

baby včera som bola 25 DC a špinila som do hneda a robila som si test a bol negatívny myslíte, že ešte by bola šanca, že to nemuselo ukázať?

lvancova
28. júl 2016

@lizza3 skus o par dni, podla mna to by si musela mat velmi citlivy test , aby ti to ukazal, ale ak by to vyslo, to by bolo super 😉 aky mavas cyklus ? kedy by si mala dostat ms ?

lizza3
autor
28. júl 2016

@lvancova och akože neviem no nádeje si nerobím lebo ani prsia ma veľmi nebolia. cyklus mávam ale dlhší tak v priemere 30 dní takže ms by mala prísť za 5 dní. no skúsim ešte teda za pár dní. 🙂

lvancova
28. júl 2016

@lizza3 tak pokial nepride na 30. den, tak si mozes spravit , drzim palce

lizza3
autor
28. júl 2016

@lvancova dakujem krásne 😊 budem dufat

lvancova
28. júl 2016

@lizza3 drzim palce 🙂

andy7973
29. júl 2016

@lizza3,mňa objednali na piatok 5 ku koordinátorke.raz som bola u Dr. Bornay,ten je tam novy.druhýkrát u Dr.Krajkovica.

lizza3
autor
30. júl 2016

@andy7973 aj ja som objednana na piatok k dr.culbovej takže sa tam možno vidíme 😊. @lvancova tak prišiel menzes. Nechápem síce prečo tak skoro. Cyklus mávam 30 dňový a teraz 25 deň spinenie,26 tiež a na 27 deň som dostala menzes. Nemáš s tým nejakú skúsenosť prosím ze preco tak skoro?

lvancova
30. júl 2016

@lizza3 nemam s tym skusenost, mozno si v strese, moze to byt aj tymto teplom, ale myslim, ze nieje sa coho bat , mne sa zase predlzil, po tych hormonoch co som si davala na iui, predtym som mala 28 dnovy cyklus, teraz mam 32 , uvidis, vsetko dobre dopadne 😉

lizza3
autor
30. júl 2016

@lvancova dakujem máš pravdu. Asi to bude stresom ten vie vela urobiť. Ja som tiez väčšinou mala skôr problém s tým že som mala dlhý cyklus preto ma to prekvapilo ale nejdem to riešiť.to bude naj 😊

lizza3
autor
30. júl 2016

@lvancova a ty dnes zacinas s tým stimulovanim ak sa nemýlim. Už si začala?zatiaľ všetko ok?

katharinka24
30. júl 2016

@lvancova Ahoj ty kedy zacinas stimulovat? 🙂

nadej1986
31. júl 2016

@andy7973 Aky je ten novy doktor prosim ta? Ten Dr. Bornay?