Spoliehame sa na Helios v Martine
Ahojte babenky videla som tu podobné skupiny ale sú už neaktívne tak zakladám novú. S priateľom sa snažíme už rok a pol o dieťatko ale neúspešne. Vyskúšali sme toho už veľa ale stále bez výsledku. Vo štvrtok nás čaká druhá návšteva v Heliose v Martine. Budem rada ak sa tu nájde niektorá z Vás, čo tiež momentálne navštevuje Martin a podelí sa o svoje skúsenosti. 🙂 🙂
@nadej1986 Ahoj mne to zmenil Dr. nakoľko mam zle hodnoty a pri dlhom by som nemusela reagovat a ak by sa mi tie vajicka nevytvorili. A Dr. Bornay je velmi pozitivne naladeny pytal sa nas aku sme mali cestu kde pracujeme. Uplne uvolnil situaciu bola som s nim velmi spokojna 🙂
@katharinka24 tiez som bola u Bornaya, bol zlaty, vie povzbudit a poradit,je vzdy dobre naladeny , a ak mate dlhe cestovanie , tak vyjde v ustrety
@lvancova a preco uzivas proveru ? 🙂
@lvancova dovolim si oponovat, su mnohodetne rodiny, pre ktore je dar kazde dietatko a to ze nemaju peniaze na znackove handry a predrazene hracky a tulanie po nakupnych centrach nie je vobec minus...kazde dieta je dar...my sme sa tiez snazili viac ako 3 roky....a neostali sme iba pri jednom....
@renarik ja som do Heliosu chodila asi rok pred 8 rokmi...ivf sme nechceli a obaja sme mali "chybu"...a nakoniec mame 3 deti prirodzene...prve sice "trvalo" vic ako 3 roky kym som otehotnela, ale potom prislo zrazu same od seba druhe a potom tretie...kde by ma vtedy napadlo, ze budem mat 3 deticky 🙂
@katharinka24 ano uzivam proveru, lebo idem na ivf
@lizza3 tak mi to nedalo, a som si to trosku precitala, je toho dost , hlavne je to na upravu menstruacie 🙂 ale zatial co som na sebe spozorovala, tak som nervozna , mam taky nepokoj ☹ snad to vydrzim
a pijem vela vody, lebo v tych papieroch co som dostala od Heliosu , je hrubo vytlacene, ze hrozi plucna embolia a treba pit vela vody
@lvancova ta nervozita je možno aj trochu psychikou ale keď píšu veľa vody tak len pekne pi to je len dobre pre telo.A mne to tiež nedalo a precitkala som si dačo o tom a haluz ze som doteraz o tom nepočula. Ja som sa akurát bola sprchovať a zase mám taký menzes ze úplne hrce krvi a som ani nevedela vyjsť z vane furt sa to lialo.😖
@lvancova druhý deň. Nebola som ani na jednom zatiaľ ma tam nikto neposlal ale bola som na hematologii a mám zníženú zrazanlivost preto som ani nemohla ísť na laparku.vo štvrtok mám ešte jedno vyšetrenie krvi tak som zvedavá co mi povedia. Ale mám taký čudný pocit ze dačo nebude fajn. Povedz si ze tie tabletky ti majú len pomôcť a skús si povedať že je to len doplnok vôbec nemajú žiadne vedľajšie účinky. Lebo aj ja som si všimla ze strašne veľa mi robí psychika.
@lizza3 nevie z coho to ma, neriesila to , lebo bola prave vtedy na dovolenke, ale ze jej trvala iba 2 dni , ak to mas kazdy mesiac, tak myslim, ze to bude to zlou zrazanlivostou , v Martine ti urcite poradia , ale nieco som ti nasla ,
http://www.rodinka.sk/zdravie/zdravie/menorrhag...
tiez idem na vysetrenie stitnej zlazy, lebo ako som sa docitala, ta vela zapricinuje
@lizza3 Ahoj ty uz mas vysledky z krvi a spg ? 🙂
@lvancova A tu proveru ti dali v Martine? Lebo mne o nej nikto nic nepovedal. Uz si zacala pichat injekcie?? Drzim palce 🙂
@katharinka24 nie až v piatok ale neviem sa už dočkať čo mi povedia. A ty ako pokračuješ?
@lizza3 Tak budem na teba mysliet a daj potom vediet. Verim ze vsetko bude ok. Ja zatial ziadno. Cakam na novy cyklus ms az okolo 17-18 august a potom zacinam injekciami. Tak ja si zatial uzivam dovolenku. 🙂 A hlavne vela o tom citam a neni to pre mna moc dobre, lebo vela negativ sa docitavam 😒
@katharinka24 ahoj, ano proveru mi dali v Heliose, pichat si zacnem v Sobotu, myslim, ze ta provera je na upravu cyklu , je to vsetko naplanovane, tak asi pre to mi ju dali , ale baby co mali dlhy protokol, tak kazda ju mala
@katharinka24 hlavne pozitivne, ked budes o tom citat vela, tak to ti nepomoze, podla mna kazdy clovek je indidualny , ake negativa tam su ? a 17 Agust je za rohom , tak drzim palce aby to vyslo 🙂

@katharinka24 Ahoj, si pisala ze ti zmenili z dlheho protokolu na kratky....a to preco ti to takto zmenili? To si moze kazda z nas vybrat?