Spoliehame sa na Helios v Martine
Ahojte babenky videla som tu podobné skupiny ale sú už neaktívne tak zakladám novú. S priateľom sa snažíme už rok a pol o dieťatko ale neúspešne. Vyskúšali sme toho už veľa ale stále bez výsledku. Vo štvrtok nás čaká druhá návšteva v Heliose v Martine. Budem rada ak sa tu nájde niektorá z Vás, čo tiež momentálne navštevuje Martin a podelí sa o svoje skúsenosti. 🙂 🙂
@katharinka24 hej, myslim, ze ten kratky ma vacsie vyhody, ak neberiem ohlad preco sa robi, budem si pichat sama, aj ked sa bojim injekcii 🙂 na priatela sa nemozem spolahnut, hned mi povedal, ze on mi nechce ublizit, tak radsej to nebude robit, no pri dlhom to vychadza na 3 tyzdne pichania a posledny tyzden su to 2 injekcie na den , v kratkom je to ako ?
@lvancova Aj ja si budem sama a mam tiez strach ale musime to zvladnut. Prva bude najhorsia a potom to uz pojde samo. V kratkom to je tak ze ked dostanes ms musi byt uz rozbehnuta nie spinenie tak 1 den pichnes jednu a od druheho dna pichnes aj gonal. Takto cca do 14 dni moze sa to zmenit zalezi od kontrol. A inak ty mi nevies vysvetlit predlzenu kultivaciu? Ja som sa v tom stratila. A inak u vas je aky problem ak mozem vediet? 🙂
@lenca9219 Aj ja mam ten decapeptyl 🙂 Ides na 1 IVF? 🙂
@katharinka24 áno, prvú... a trošku mam strach z toho všetkého...
@katharinka24 predlzenu kultivaciu ti neviem vysvetlit, myslim, ze mi to hovorili, ale uz si nepametam , ale na stranke Heliosu to mas vysvetlene, u nas je problem, ze mame spermie zleho tvaru ( inak pohyblivost a mnozstvo je dobre vdaka vitaminom ) a ja uz mam iba jeden vajecnik a aj ten je nepriechodny, znicil sa mimomaternicovym tehotenstvom z toho druheho vajecnika ,ktory mi zobrali
@lenca9219 To aj ja mam strach zo vsetkeho ☹ ale aspon sa stane zo mna silnejsia zena ked toto zvladnem a verim ze to vsetko dobre dopadne.
@lvancova ďakujem ;) pichanie mi problém nerobí nakoľko som zdravotník, skôr neviem ako budem znášať hormóny....vždy som bola proti tomu.....U nás má problém manžel,má málo spermií :( . No a ja mám endometriozu plus dermoid.cyst čo mi teraz zistili,ale vraj to by nemal byť pri ivf problém
@katharinka24 určite to dobre dopadne ;)
@lvancova a ake vitaminy su dobre? my sme mali ale nic nezabralo ba sa este zhorsilo
@katharinka24 no tak, moj uziva tribulus, senzen, folandrol
@lvancova No vies co toto uzival a mal este horsie vysledky ako ked ich neuzival ☹ Verim ze sa to nezhorsi
Prosim vas dievcata vasmu drahemu robili aj morfologiu spg?? Lebo ja to nikde vo vysledkoch nemam a neviem ci je to potrebne pred zakrokom mat hotove.
@katharinka24 môjmu manželovi, myslím že ešte nerobili,jedine Halosperm teda genetiku si dal robiť
@katharinka24 ahoj, myslim, ze toto robia vramci spermiogramu v Heliose, co som sa docitala na ich stranke tak , takze myslim, ze ak bol v Heliose na spermiograme, tak morfologiu mu spravia tam , podla toho my sme zistili problem a myslim, ze je to vhodne vediet a myslim, ze na zaklade toho sa rozhoduje metoda oplodnenia
@katharinka24
Ahoj, ja som na tok presne ako ty. čakám na MS dúfam že o týždeň dorazí a začínam.... a myslím si že každá s nám má strach.... mne je len viac ľúto len jedno že to nejde prirodzene.... ale nie sme prvé ani posledné.....
@lvancova Ano robili mu spg, dokonca opakovane ale tam kde je pisana morfologia ma tam hviezdicky. Dnes som volala do Heliosu mali sa mi ozvat ale nestalo sa tak. Viem ze je to lepsie mat vysetrene.
@kacena26 U nas to bolo tak, ze najskor partner ma problem so spg. Bol z toho uplne zruteny ze je neschopny aby ma spravil mamou. Nechcel si pripustit ze kvoli nemu musim podstupit umele. Velmi tazke obdobie to bolo. Stale si myslel ze ho opustim, pritom by som to nespravila. Mame dokonca pred svadbou. A vidis potom sa to vsetko obratilo a nakoniec mam aj ja taky problem, ze nic ine nam neostava len ten zakrok podstupit. Vsetko sa zmenilo je uz ovela kludnejsi a zrazu sa tesi. A ja som teraz ta co ma pochybnosti na jednej strane velky strach a na druhej sa aj tesim a takto dookola. Musime to zvladnut nemame inej moznosti a babatko zdrave chce kazda.
@katharinka24 a kedy mate datum svadby ?
@lvancova 7.10. 2017 je to az za rok ale prislo to este pred tymito problemami.
@ivancova A nakoniec tu morfologiu nam nerobili uz mi volala nejaka Dr. pretoze ma ich velmi male mnozstvo a na tu morfologiu je potrebnych az 5 mil. co nemame 😉

@lvancova Aha to sa dava pri dlhom, no ja mam kratky tak asi preto to nemam. Ja som sa vela docitala o tych vedlajsich ucinkoch, ale uz som to prestala citat. Jej tak ty uz zacinas od soboty. Budes si sama pichat? Daj vediet ako to zvladas potom. A dokedy si budes pichat? Casovo to ako vychadza pri dlhom?