Spoliehame sa na Helios v Martine
Ahojte babenky videla som tu podobné skupiny ale sú už neaktívne tak zakladám novú. S priateľom sa snažíme už rok a pol o dieťatko ale neúspešne. Vyskúšali sme toho už veľa ale stále bez výsledku. Vo štvrtok nás čaká druhá návšteva v Heliose v Martine. Budem rada ak sa tu nájde niektorá z Vás, čo tiež momentálne navštevuje Martin a podelí sa o svoje skúsenosti. 🙂 🙂
ahojte...my sme tiez navstevovali Helios a mozem z mojich skusenosti len a len odporucit 🙂 ... vsetci su uplne super 🙂
Ahojte, tak sa k vám pridávam. Dnes sme boli Heliose a od piatka začínam s Proverou.
No baby ale vás tu je už kolke idete na IVF som zvedavá co nam v piatok povedia. Neviete náhodou niektorá ci pani dr.culbova je už zdravá?ci pracuje?
@lvancova Ano tymi liekami co si pisala a nic nepomohlo dokonca este zhorsene a o dost. Tak uz neviem cim by to mohlo byt.
@deluxea Ahoj a vies nam aj v skratke popisat ako to prebiehalo ake mas pocity ? 🙂
@katharinka24 myslíš odber vajíčok opísať?Lekár ti určí deň odberu...prídeš nalačno,vezmu ťa má izbu,zoberu krv,napichnu kanylu do žily a ležíš a čakaš,na izbe boli so mnou 3 ženy....brali nas postupne na operačný sál....včera vykonávala zákroky dr.Cuľbova.Ide to rychlo,uspia ťa,spravia čo majú a za chvíľu sa preberá na izbe....potom ešte tak hodinu ležíš,merajú tlak,dajú čaj,urobia kontrolné sono....povedia koľko vajíčok vybrali a ideš domov.....nie je to nič hrozné
Dobre ranko spolubojovnicky, tak ja mam od vcera horucku , dufam, ze to nebude horsie
Chcela som sa Vas spytat, ci ste poculi u o tom , ze moze byt z tychto hormonov na ivd nadmerne ochlpenie, lebo kamoska ma vcera vystrasila
@deluxea No ja mam aj z tohoto dost strach. A bolesti si mala ked si sa zobudila ? Mozno blba otazka ale ked ma dat partner spermosky tak ide sam on na odber ci mozem byt aj ja pritomna ? 🙂
@lvancova Ahoj ja som o tom este nepocula ale pytala som sa kamosky co uz ma aj babatko 3 mesacne po IVF a tiez nepocula o tom.
@katharinka24 mozes mu pomoct pri odbere 😉
@katharinka24 tak to si ma potesila
@lvancova Ja myslim ale uz pred IVF ci mu aj tak mozem pomoct? On je vystresovany ale viac sa tesi ako ja 🙂 Tak ty si chorucka ? Hm ked prides domov treba vylezat zababusit sa a vypotit. Ty od soboty zacinas ci ako ? Uz som sa ta to pytala asi 3 x ach ta hlava moja 🙂 🙂
@katharinka24 ja myslim, ze mu mozes pomoct ja pred ivf, hej v sobotu si zacinam pichat, zatial beriem tu Proveru, nevadi, ze sa pytas, aj ja zabudam 🙂
@katharinka24 den odberu mu nebudes moc pomoc si myslím vtom čase ako on bude musieť odovzdať spermie ty budeš na izbe tak pochybujem
@snazilka12345 Aha hned sa mi to nezdalo, no musim ho to nato pripravit. Snad to zvladne aj sam stressman moj 🙂
@katharinka24 aj môj mal strach že mu to nepôjde pol pod tlakom ale sme to potom vyriesili
@katharinka24 som to nepochopila, ja som myslela ten halosperm
@snazilka12345 A ako ste to vyriesili ?
@lvancova halosperm ? Pre mna novy pojem 🙂
@katharinka24 je to vysetrenie integrity DNA spermii , priatel na to ide v polke stimulacie , ideme tam 16.08 , mne spravia ultrazvuk a zoberu krv a on pojde na ten halosperm, tak mi to vysvetlili, ze podla halospermu sa rozhodne ako metodou pojdeme , ci ICSI alebo PICSI 🙂
@lvancova Aha nam nic take nespominali. Vy mate problemy so spermiami ?
@katharinka24 manželovi hlavne vadilo to že to tam v Heliose tak sme to vyriešili tak že sme išli o deň skôr do penziónu čo je hneď tam vedla tak mal kľud 🙂
@snazilka12345 Ano aj my sme to tak chceli poriesit ale museli by sme vraj den predtym zrana prist pre poucenie a kelimok. Mozno to tiez poriesime takto. Nech to nie je pod tlakom lebo to tiez zhorsuje vysledky. A ty si ako natom ?

@katharinka24 ale ved hadam Vam poradia , ako ich pocet zvysit 😉