icon

Stimulácia a bolesť po ovulácii

juliavolna
25. feb 2023

Nedeľu/ pondelok som mala ovulúaciu - cítila som aj potvrdená dr

Celu dobu mám tak zvláštne bolesti podbrušku + sem tam pichnutie akoby na strane vaječníka.

Nejdem sa tu pýtať či to mohlo vyjst alebo nie - skôr má zaujíma či nemôžem mat nejaké cysty nakoľko som bola stimulovaná clostilbegytom.

Ako ste sa cítili po stimulácii vy ? Či už ste otehotneli alebo nie.
Dakujem

Strana
z2
janetinka27
6. mar 2023

@juliavolna tak myslim, ze uz vies, na com si 🙂

lucy3080
10. apr 2023

@juliavolna ahoj , písala som ti správu

18monca18
22. apr 2023

@juliavolna ajoj, tak nakoniec sa podarilo? 🙂
Tiež idem na gonasi kit a doktorka mi povedala aby som sa netestovala lebo to robí veľa duchov

juliavolna
autor
22. apr 2023

@18monca18 ahoj áno, na 1x po clostile a gonasi ( sme iba na začiatku tak sa modlíme nech sme zdraví a dobre to dopadne)

To neviem ja som 10 deň mala biely test a potom deň pred menzesom ( keď mal prist ) sa ukázala druha čiarka

pamelaandersom
17. nov 2023

@juliavolna ahoj gratulujem že sa vam zadarilo.tiež si stimulovala closty a gonasi?som čerstvo po iui a tiež som dostala gonasi ale som troška prekvapena lebo žienki v šeki skoro dostanu ovitrele alebo pregnil a ja ne chapem prečo gonasi ved to skoro nikto ne mal aki je rozdiel je lepši poodla teba?

juliavolna
autor
17. nov 2023

@pamelaandersom ahoj neboli sme na iui, gynekológ mi dal clostil a gonasi a na 1x to vyšlo. Už mame babatko doma. Gonasi je telu vlastný preto je lepsi

pamelaandersom
17. nov 2023

@juliavolna a spermiogram ste mali dobry prepač že sa spytam?lebo mi mame problem spermiogramom su pomalšie a morfologia len 2 percent.

juliavolna
autor
18. nov 2023

@pamelaandersom teratozoospermia - 2% ale počet a pohyb v poriadku. Kľudne pis spravu

Strana
z2