Stimulácia a fajčenie

monikamonika5555
28. sep 2016

Baby neukamenujte ma tu ale bojujem s fajcenim stimulujem 7 dni zatial ale zapalila som si asi dve za cele obdobie ale dnes som zacala pichat injekcie ale chut bola nenormalna .....mam respekt ze mozem zomriet ako bolo pisane ....ale ta chut ...:(( pijem vela vody snazim sa jest bielkoviny len toto fajcenie :(no nenazvala by som to fajcenie kedze ani nefajcim ale keby som mohla klufne by som za den dala aj 3 AKO STE NA TO VY FAJCIARKY??DAKUJEM

marcelatje
28. sep 2016

Ja som prestala keď sme sa rozhodli mať dieťa. Išla som zo 40 cigariet na 0. Urči si priority.

monikamonika5555
autor
28. sep 2016

Priority mam urcene !!!!nie kazdy ma taku pevnu volu tebe gratulujem !!

marcelatje
28. sep 2016

@monikamonika5555 Nemusíš kričať. Ak si chcela počuť že fajčenie je ok, tak nie, nie je. Ani ak ti tu niekto napíše že je. Nech to podáš akokoľvek. Škodí to. Buď sa zmieriš s tým že to škodí (tebe aj dieťaťu) alebo budeš žiť v klamlivej ilúzii že tebe (dieťaťu) sa nič nemôže stať. Iná možnosť nie je. To je realita.

dominika6
28. sep 2016

@monikamonika5555 ono sú rituály čo máš nalinajkované od rána kedy je cigareta súčasť..či sa zobudíš a dáš si ako prvé cigu,alebo pri káve,pri poháriku,v práci,na zábave atd atd..
chuť bude stále a dlhodobo,o tom sa tu baviť nemusíme..
ale ked si raz tie rituály narušíš a nahradíš niečím iným je to prvý úspešný krok..žiadne zázračné tabletky,el.gicarety ani žuvačky nepomôžu..len tvoja JA..to je ako v chudnutí...

bublinka11
28. sep 2016

@monikamonika5555 podla mna tie 3 cigarety pocas stimulacie nic neovplyvnia. Fajcenie je skodlive pred tehu, no viac pocas neho.
Urcite by som si vsak nezapalila od momentu, ako dojde k vkladu.
Ja som fajcila, no prestala som asi pol roka pred otehotnenim...chut raz bola, raz nie, vidina zdraveho dietatka bola silnejsia.
Drzim ti palce.

monikamonika5555
autor
28. sep 2016

Dakujem Vam 🙂

libawet
28. sep 2016

@monikamonika5555 prajem vydržať! Je to o pevnej vôli, o ničom inom.

mirkava
28. sep 2016

@monikamonika5555 celé je to v hlave.... nepotrebujes k zivotu cigartu.... tak prečo?

matulinuska
28. sep 2016

Presne, mas to v hlave. Kolko bolo pribehov ako zo dna na den skoncili. JA som jednym z nich ale o tom nechcem pisat. Pozri no ak sa zamyslis nad tym, preco podstupujes tu stimulaciu tak jednoznacne chces babatko a tym sa aj fajcenia predpokladam vzdat. Vzdy je lepsie tym seknut skor ako ked uz zistis ze cakate babatko. Btw ja uz nefajcim nieco cez 2,5 roka obcas sa stane ze mam chut si zapalit ale neurobim to, pretoze ak som sa z toho hnusneho kolotoca raz dostala nemienim vhupnut spat. Nemysli na fajcenie ako take, mysli na svoje babatko ktore bude pre teba odmenou ze to vsetko zvladnes 🙂

csenibaba
28. sep 2016

@monikamonika5555 My sme sa snazily o babo ale mne dlhe roky (po dcerke) ne podarilo zastat tehotna.Bola som silnou fajciarkou cca 30 cigariet za den niekedy aj viac.Zacala som vo vnutri hovorit ze ked prestanem fajcit zostanem tehotna.1 januara som prestala fajcit a koncom januara som dozvedela ze som tehotna.Uz skoro 5 rokov co som nezapalila.

libawet
28. sep 2016

@csenibaba klobúk dolu, drž sa, nech Ti to vydrží!

libawet
28. sep 2016

@mirkava keby to bolo také ľahké...práve ten mozog v tej hlave ten nikotín potrebuje! Najlepšie je ani nezačať, lenže kto už fajčí...no, možno ešte skúsiť elektronickú cigaretu, kde je len čistý nikotín, kt. je vlastne liečivý a pomáha....ten decht v norm. cigaretách je ten škodca.

lenca9219
28. sep 2016

Ja som prestala fajčiť od 1 dňa stimulacie.Začiatky boli ťažké, ale keďže môj manžel je Dr.a ma skúsení so ženami kt.takto hazardovali so svojim životom...vybrala som si zdravie a neľutujem to. Ivf sa mi podarilo na 1x a teraz sa teším z tehu.Som rada, že som prestala fajčiť ešte pred stimulaciou, lebo keby som sa mala teraz nervovať z toho že nemám cigaretu tak drobčekovi by to určite škodilo.Tehotenstvo je samo o sebe dosť náročné pre ženu,tak prečo si ešte takto škodiť ?? Ak je tvoja túžba po dieťati väčšia než cigareta tak to zvládneš.Tu neplatia žiadne výhovorky,ze ja to nezvládnem alebo dám si len jednu....je to buď alebo

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre