Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@susangha gratulujem 😊❤💕👶
@zuzik5891 ako si dopadla?
@lostris151 No kontrola v centre je šťastne zamnou... výsledky budú volať poobede...tak možno už cez víkend začnem pichať 3 injekcie...
Ahojte dievčatá. Nechcem sa vám tu naburat len potrebujem počuť že to bude ok. Pred vyše rokom som po iui otehotnela, následne spontánny potrat. Potom ivf - et, ket a nič. Mala som strašne veľa ottocytov lenze embrya len 3 a nakoniec prežili len dva. Samozrejme moja endometrioza je úspešná rastie a nedá pokoj. Začiatkom februára ma operovali 9 cm endometriozna cysta a plno zrastov. Po mesiaci kontrola v reproduk. centre. Cysta 1 cm po mesiaci, vraj mohol ostať zostatok že sa to stáva. Takže už 4 deň picham decapeptyl pretože sa bojí Dr. ze by ta cysta narástla opäť do veľkosti ktorú nechceme. Povedala ze ma chvíľu podrží na decapeptyle a potom začneme umelé. Mam ísť až 20teho marca na kontrolu to je po 2 týždňoch myslíte že už začnem stimulovať? S manželom sme mali ťažký rok, teda povedala by som ze dva roky. Trapime sa obaja a hlavne ja to psychicky prekusnut prečo to je také ťažké. Mam navyše strašne zlu imunitu ktorú nikto nevie vyriešiť, kolíše mi štítna žľaza ale vraj je teraz po operácii v norme. Dievčatá napíšte mi ze sa mam spamätať a vzchopit že to dám a ze v dome ktorý pre nás manžel stavia ma zmysel.
@lostris151 takže od dnes pichám Decapeptyl... Gonal aj Fraxiparin...v pondelok mám predoperačné a v utorok kontrola v centre 😁
@daniela2022 ahoj 🙂 hlavne pozitívne myslenie 🙂 kúp si materskú kašičku. Tá robí zázraky s telom. verím, že ti pomôže a taktiež som počula že dobré výsledky má aj enzymatická liečba profizym - len je to drahé... ale vraj to pomáha... ale ja by som stavila na tu čerstvú materskú kašičku... a uvidíš.... mne pomohla s bunkovou imunitou a taktiež v zime som užívala ecolostrum a nebola som vôbec chorá 🙂
všetko dobre dopadne... držím palce a informuj čo je nové 🙂
@lostris151 ďakujem 🙂
na stres medovkový čaj 🙂 super ukludnuje
@zuzik5891 no to mas riadnu nadielku. Drzim palce a pevne nervy, ja z toho vsetkeho som hlavne strasne rada ze uz nemusim nic pichat. Inak som trosku nervozna zase, v poslednych par dvoch som sa strasne vyhadzala, cela tvar aj hrudnik a neviem z coho, ci som moc laktozy pojedla tymi jogurtmi a tvarohom alebo lepku lebo som mala chleba nejaky alebo ze by ten ananas? Lebo ten ladujem 3 dni uz alebo 4. Vcera som jedla obed zase a tale jedlo co dost casto robim ze kura alfredo- kura, brokolica, cuketa, huby a alfredo omacka ( maslo, cesnak, syrokrem a syr- malo omacky na jednu porciu) no a mala som take behy... teraz neviem ze co to ci to jedlo ci ma mna ide viroza nejaka :( tiez som si medovkovy caj nahodila 1x denne na nervicky 😊🌹
Inak vsetkym krasne MDZ!
ja som si medovkový čaj robila aj 2x denne po 1L :D
@lostris151 pozor na ten ananas... z neho môžeš mať alergickú reakciu... nejedz ho veľa. Ja som minulý rok dostala alergiu ..strašnú bolesť žalúdka a tak som teraz stavila na Rio Fresh Ananás - 100%za studena lisovaná šťava 🙂 a to som pila len 3 dni po transfere.. neskôr sa už vraj nedoporučuje 🙂
@susangha a moze sa to tolko? Lebo vsade citam ze s tymi bylinkami opatrne treba.
@lostris151 áno s bylinkami opatrne. niektoré s mierou a niektoré vôbec... ale medovka je ok 🙂 tá sa práveže odporúča 🙂
@lostris151 súhlasím s @susangha ... podľa mňa to bude ananásom...ale 100% ananásový džús bol v pohodeeeee...neboj... nič na teba nelezie... možno len telo reaguje na rôzne zmeny 🙏... chápeš ❤️....
Inak je zaujímavá že od kedy pijem do 4l vody denne mám neskutočne suchú kožu na rukách...je to normálne?🤦
@zuzik5891 @susangha dufam ze to bude len tym ananasom, uz len na zajtra ho mam rano a finito. Ale dala som si dnes taky vyvarovy dnik plus nutridrinky. No snad to nieco v dobrom znamena lebo sa citim stale rovnako nejako. Tie ruky inak aj ja mam suche, to moze byt aj tymi liekmi, lebo normalne pijem vela ale nemam tie ruky tak suche.
@daniela2022 hlavne pozitivne myslenie, ja viem ze je to tazke a narocne na psychiku. V prvom rade mysli na seba a svoje zdravie daj sa dokopy a ostane pride same. Vsetko sa pre nieco deje a ma zmysel aj ked ho teraz nechapeme raz to bude vsetko jasne, a jedneho dna sa pozries spat na tento cas a ani si nespomenies ako ti bolo lebo bude vsetko super 🙂 len vydrzat! 🌻🌷🌻
@lostris151 dnes mi kamoška poslala fotku testíku...je 11 dpt... žiadne príznaky necíti a testík má pozitívny...👶❤️🙏
@susangha ďakujem pekne určite to budem riešiť. Samozrejme sa opýtam na endokrinológii ešte pre istotu.
@lostris151 dúfam ze máš pravdu a ze to všetko dobre dopadne. Snažím sa dat dokopy ale nejak mi to nejde.
Inak mali ste nejaké bolesti pri decapeptyle? Ja dnes mam riadne kŕče. V centre mi ani nepovedali co mam robiť ci už začať piť veľa vody. Vy ste ako postupovali?
@daniela2022 ahoj...ja pijem do 4l vody denne od prvej injekcie Decapeptylu...pre istotu...
Inak tiež ma pobolievalo brucho... momentálne to posúdiť neviem lebo mám menzes ale pár dní dozadu tie kŕče boli...no nie nejaké výrazné...
@callisia
@susangha
@lostris151 baby...môj chcel somnou včera zažartovať a mňa to rozplakalo 🤦... chudák nevedel čo spravil...

@dominika3101 Ďakujem...ja som ešte len niekde na začiatku.čaká nás toho ešte dosť...kam chodíte do centra?...a ako ste si dávali oplodniť vajíčka?