icon

Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019

lostris151
15. feb 2019

Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂

weja07
27. dec 2019

@salonka28 mrzí ma to. Ale nestrácaj nádej 🙏🍀 držím palce 👊

manna35
30. dec 2019

Ahojte, predám Meriofer Kit 75IU (7ks)

salonka28
13. jan 2020

@weja07 ďakujem už máme naplánovaný ďalší teraz je to už posledné želiezko v ohni tak verím že to bude dobre piatok 17.1 ideme na to 🙂 všetkým šťastným maminam gratulujem

naty139
13. jan 2020

@salonka28 držím veľmi silno palce ❤️😘

zuzu8511
13. jan 2020

@salonka28 držím palce ✊✊✊🍀🍀🍀

salonka28
14. jan 2020

@naty139 dakuj veľmi pekne neviem či sa viac teším alebo bojím

salonka28
14. jan 2020

@zuzu8511 ďakujem veľmi pekne ste zlaté 🙂

weja07
14. jan 2020

@salonka28 silno silno držím palce 🙏🙏🙏🙏🙏my až po výsledkoch do 2 kola. Asi až v máji. Ale v piatok zrovna ideme na kontrolne odbery na imunologiu.
Tak sa drž 🤛🤝

naty139
27. jan 2020

Tak dievčatá, 25.1. Sa narodila naša dcérka spinalnou sekciou. Na svet sa nakoniec vypýtala sama ešte pred terminom. Všetko je v poriadku, bojujeme s kojenim keďže mliečko sa ešte nerozbehlo. Pevne verím, že už čoskoro ❤️

naty139
27. jan 2020

@susanne08 kedy sa ti rozbehlo mliecko po sekcií? Včera má ešte len postavili na nohy, dnes sa snažím fungovať normálne ale veľa mi pomáha môj muž. Bez neho teda neviem či by som si poradila, akosi má to zdolalo viac ako som si myslela. Dúfam, zle každý deň bude lepší a lepší. Malá mi v tom pomôže ❤️

zuzik5891
27. jan 2020

@naty139 zo ❤ ti blahoželám a želám obom veľa zdravíčka...nech Vám maličká princezná robí len radosť 🍀

sassa15
28. jan 2020

@naty139 gratulujem 🙂. Vela zdravicka vam obom ❤

zuzu8511
28. jan 2020

@naty139 jeeej gratulujem a prajem skoré zotavenie a veľa veľa zdravíčka.neboj zo dňa na deň to bude lepšie.mne sa mliečko spustilo na 4 den po sekcii.a presne ako píšeš mala ti pomôže aby si sa pozbierala čo najskôr 😍 aj keď pre mňa boli prvé tri týždne fakt ťažké 🙈 kým sme si obe zvykli.ale teraz si to už užívam 😍

susanne08
28. jan 2020

@naty139 gratulujem ❤️ veľa zdravíčka. Tak to máš super že ti muž pomáha.👍 mne až na piaty deň sa rozbehlo. Berieš senovku a Benedikt? Aj nie tak nech ti muž kúpi kapsule. Buď v kľude dokonca ak mne vraveli, že po sekcii sa môže až do 2 týždňov rozbehnúť. My už máme 2 mesiace, pasieme koníky, hlavne na mamine a tatovi a už sa krásne usmieva dva týždne.

naty139
28. jan 2020

@susanne08 áno beriem, len malá sa narodila pred termínom mala 2910 a schudla na 2500 tak už sa to začalo prejavovať aj na stúpajúcej žltačke ale dnes zase trosku ľahšie idu kvapky cez prsia (nedá sa však povedať o nejakom naliatí) tak kojím ale dvakrát som už dokrmila aj mliekom. Vysvetlili nám že nie je 4kilove dieťa ktoré má z čoho zhodiť tak sa nemáme trápiť a aby aj ona bola spokojná....no prvýkrát som kojila z oboch a dala ešte mliecko, po dvoch hodinách som dala len svoje prsia aby má ťahala a pekne zaspala, tak uvidíme čo ďalšie kojenie......verím že má rozcucká aj keď musíme dokrmovať. No dievčatá, som si myslela že pôrodom všetok stres skončí ale to pravé orechové sa práve začalo 🤦‍♀️😂 aj tak je neuveriteľné, že je to bábätko zo ,,skúmavky” ❤️ A take dokonale!

zuzu8511
28. jan 2020

@naty139 neboj spustí sa to a pár dokrmeni z fľaše neuškodí.ja som tiež dokrmovala v nemocnici a aj kojila a bola som z toho riadne na nervy a potom som prišla domov a až tam sa mi hneď v prvú noc spustilo riadne.hlavne sa skús nestresovat 😉 a presne to boli moje slová ,keď som malú videla prvý krát ,že je dokonalá 😍😍 sú dokonale,vytúžené a hlavne naše ❤ ja tú našu zabku milujem najviac na svete a všetko čo som radila sestre aby nerobila tak ja robím 🙈 a nenechám ju poriadne plakať ani chvíľku 😘

susanne08
28. jan 2020

@naty139 my sme mali len 2360 g, tiež iba kolostrum a dostával UM aby pribral a pustili nás domov. Tak super že už kojis a presne hlavne kľud mliečko bude. Presne hlavne ze sú zdravé 👍❤️🍀
@zuzu8511 ani nehovor ja tiež že nebude s nami spať v posteli a spíme občas. Najradšej mám keď taký spokojný zaspí na mne

naty139
28. jan 2020

@susanne08 @zuzu8511 ďakujem za povzbudenie ❤️ Tak ako mi vase povzbudivé slová pomáhali keď som to celé prekonávala tak pokračujete aj teraz. Ďakujem 😘

zuzu8511
29. jan 2020

@naty139 veď už spolu bojujeme skoro rok 😉 a chvalabohu všetky tri úspešne 😘 je fajn mať oporu v niekom kto ti naozaj rozumeje, lebo naozaj toto nepochopí nikto kto si tým neprešiel.vsetko to stálo za tie naše lásky ,hlavne ,že sme všetci zdraví 😍😍😍

susanne08
29. jan 2020

@zuzu8511
@naty139
veru bola to dlha cesta ,teraz mi to rýchlo uteká🙂 ani nehovor zachvíľu rok! ja často na moju kamarátku myslím nedarí sa, o IVF sme sa bavili tak zbežne, nechcem sa veľmi vypytovať keď sama nechce o tom hovoriť. je to obrovský dar až neuveriteľné z dvoch buniek malý človiečik.

weja07
29. jan 2020

@naty139 Jeej ❤️❤️ srdečne gratulujem a prajem veľa veľa zdravíčka 🙏🙏🙏

naty139
4. apr 2020

Spolubojovníčky ako sa máte? ❤️

zuzik5891
4. apr 2020

@naty139 ahojik...no my sme zatiaľ nemali to šťastie otehotnietale v Brne nás čakajú 3 krásne bublinky ku ktorým sa momentálne nevieme dostať...tak verím že čím skôr táto pliaga pominie a pôjdeme si pre jednu-tú pravú 🙏🍀

naty139
4. apr 2020

@zuzik5891 waaaaau to je super počet!! ❤️ Dúfam, že to rýchlo prehrmí a pôjdete si po ne 🥰 držím palce

zuzik5891
5. apr 2020

@naty139 ďakujem veľmi pekne...aj ja v to verím 🙏🍀❤...ty sa máš ako?

weja07
5. apr 2020

@naty139 ahojky 😍 my rovnako. Počkali sme si na výsledky z imuno a z genetiky a teraz čakáme kým táto pliaga skončí, za mesiac sa ideme sťahovať do domu, tak potom keď trošku našetrime by sme išli do druhého Ivf..
Držte sa ženičky 🙏

zuzik5891
5. apr 2020

@weja07 juuuj ako ti teraz závidím v dobrom že už sa sťahujete ...nám sa akurát riešia prípojky a projekt tak ktovie kedy začneme...ale prajem nech máte doma čím skôr aj drobčeka 🍀❤🙏...

zuzu8511
5. apr 2020

@zuzik5891 často na teba myslím,že ako sa ti darí.tri bublinky sú krásny počet určite tam už na vás čaká tá pravá a verím ,že táto pliaga čoskoro pominie a všetko vám dobre dopadne 🙂 my sme si boli pred rokom 28.3 pre našu jedinú bublinku 🙂 a dnes mi už nedá vôbec spat.a stále si poviem že to je preto lebo bola taká vytúžená tak nám o sebe dáva vedieť 😂
@weja07 veľmi ti držím palce a určite do domčeku pribudne aj drobček. Baby veľmi vám držím palce každá ,ktorá takto musí bojovať by si mala zaslúžiť tú malú uplakanu ale najkrajšiu odmenu na svete.my už máme 16 týždňov je to občas riadne náročné ,ale nelutujem jedine euro ani všetku tú bolesť a slzy.neverila som ,že sa dá až takto veľmi milovať 😍 držte sa v zdraví dievčatá

zuzik5891
5. apr 2020

@zuzu8511 to už má 16 týždňov?...pánečku🥰🥰🥰 ...až keď sa rozpamätám ako sme si tu písali tak si uvedomím že sme sa asi niekde zasekli😂😂😂...to je taká doba...ale tak ani tá naša smola nemôže trvať večne...už bude len dobre ❤❤❤❤

naty139
6. apr 2020

Dievčatá nejdem vás označovať osobitne, ale som šťastná, že idete do toho znovu! Že sa nevzdávate, lebo to by bola podľa mna veľká chyba ❤️ Verím, že kto si ide za svojim cieľom tak ho dosiahne.
Naša jediná bublina mala v sobotu 9 týždňov 🥰 je to pre nás stále neuveriteľné a pravdupovediac ja tomu stále akosi neverím 😅