Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
Tak baby moje, ja som uz testovala na 7,9 aj 10 deň. Nechcela som nič pridávať, chcela som pekne počkať.Či budú silniet. Pomaličky ale áno 🙏 No..Ale v nedeľu na 9dpt som začala krvácať, tak sme utekali do nemocnice. Na sone ešte nebolo nič vidno ,zobrali mi krv a nechali si ma tam ležkat.. Do stredy počkať ci stúpne hcg... A nedávno sme došli domkov 🙂🙂Nariadili prísny kludovy režim tak som si dala spršku a hneď ľahla.. Hodnota nám stúpla tak sme šťastní 🍀🙏 v pondelok bola 68 a dnes 180 🙏💞🍀🎁
V pondelok idem k svojmu ženskému na kontrolu aj s prepúšťaciou správou.. Špinim stále, tak musím oddychovať. Držte nám palce 🙏💞🍀
@weja07 Gratulujeeeem 🙂 . Špinenie, krvácanie skús brať športovo. Ja som tiež špinila na začiatku, neskôr dokonca aj krvácala. Bola som niekolkokrat aj v nemocnici, vyšetrená som už bola brutálne, a dôvod nenašli. Ťahalo to takto somnou až do 7. mesiaca, a malá nakoniec sa narodila v termíne, dokonca s vyvolávačkou 😅. A je uplne zdravá 😊. Každopádne som pochopila prečo niektoré ženy dlhšie nevšimnú že sú tehotné😂.
Ahojte, dnes som bola s prepúšťaciou správou a zobrala mi aj krv sestrička.V pondelok budú výsledky.. Moj gyndos mi kázal vysadiť lieky (anopyrin aj Clexan) vraj som z nich mohla zakrvacat a aby vylúčili mimomaternicove keďže graviditu v nemocnici nesledovali z dôvodu zaciatkoveho týždňa tehotenstva.. (4+2tt)
Kázal mi len progesteron 3 krát denne a femibion 1 denne. Takže som teraz v zmätku a čakám co bude v pondelok 🤦♀️ a ze mysli pozitívne.. Dá sa to? Nedá 🤷♀️ kto nezažije nepochopí 🤫
Dúfam ze bude hcg stúpať a uz bude len dobre... 🙏 Veeeeľmi dlhaaaa cesta 🙏🍀🎁
@weja07 No vidis, mne to nikto nepovedal, ale na zaciatku som tiez pichala injekcie na riedenke krvy ked som spinila. Ale vazne mysli pozitivne 🙃. Aj ked uplne chapem tvoju situaciu, je to na nervy. Ale nic sa neboj, hned ako uvidis byt srdiecko tak to bude zase o nieco lahsie. A potom krok za krokom 😉. Zatial sa tes, vsak zatial stale vsetko ok, nic zle sa nedeje, vela bab spini na zaciatku. A zatial, kedze tu mame take “krasne” pocasie zacni pozerat a citat vsetko co by si este chcela, lebo potom uz to bude problem isty cas 🙃.
Ahojte.. Zase ja 😄 čiarka mi silnie, keby sa nedajbože jednalo o to mimomaternicove, tiež by boli krásne // koľajnice? Ja si myslím že vtedy by malo hcg klesať, ako mi povedal dr včera, že musíme pozrieť hodnotu či stúpa každé 2 dni dvojnásobne, aby sa vylúčilo mimomaternicove.. A v moči teda by malo tiež klesať, nie?!
Teraz som sa trosku ukludnila a myslím že máme nádej bojovať 🙏🍀💞 čo si myslíte Vy?
Ahojte 🥰🥰
Ako som Vám sľúbila, tak Vám píšem.🙂
V piatok mi bola tretí krát braná krv na zistenie stúpania hcg. Hodnota vyšla krásne! 🙏🍀💞
Na 10 deň = 68
12 deň = 181
A 14 deň = 539
Doktor mi dnes oznámil tehotenstvo 🙏🤰🍀💞
O týždeň mám prísť na ultrazvuk 😍 už teraz sa veľmi tešíme 💞🥰 aj keď sme len na začiatku, veríme že tentokrát už úspešne a v januári si privedieme na svet náš poklad 💞💞💞💞💞
Dnes testíky takéto 🥰
@weja07 veľmi sa teším s tebou 🥳🥳 musíš veriť že už bude všetko v poriadku a budeš mať krásne zdravé januárové bábätko.o chvíľočku uvidíš na usg srdiečko a to bude prva s najkrajsich veci ktoré ťa čakajú.ja som pred dvoma týždňami spinila ale prešlo to a dr mi povedal,že to vidí na chlapčeka a teraz mi druhý lekár povedal,že dievčatko tak som zvedavá aj keď je mi to úplne jedno hlavne ,že máme polovicu za sebou ✊✊budem čakať kedy sa zas ozveš 🍀
Ahojte 🥰 Plakala som od šťastia 🍀 že náš poklad, náš Magnumko je na správnom mieste v dutine v maternici 🙏 videli sme gestacny vak, žlté teliesko a embryjko 😍😍😍 na budúci týždeň ideme pozrieť akciu srdiečka ❤️ a pre knižku 🤰🍀🙏 dnes sme v 6tt 💞
@weja07 Velmi sa tesim, ani som nevedela ze sa da az tak zo stastia druheho cloveka🥰. Drzte sa, prajem Van s drobcom krasne, bezproblemove tehulkovanie. Velmi som vam drazala palce, a budem aj nadalej 🙂. Tak nech mas potom co najviac v poho porod v termine ☺️! A daj vediet ako prosperujete.
Ahojte 🥰 dnes akcia srdiečka🙏❤️ ako to tam ťukalo, blikalo, svietilo 🥰💞 nádhera ❤️ Bohu ďakujem za tento pocit 🙏❤️taká som šťastná 🙏❤️🍀slzy sa mi kotúľaľi po tvári 🥰🤩 som ani doktora nevnimala poriadne aká som bola zaujatá na náš Magnum 💞 embryjko zodpovedá týždnu tehotenstvu = 7+1 tt 🙏💞 na prvú poradňu ideme o 4 týždne, predtým bude ešte krvička braná.. No videli sme aj hematom, tak som sa dosť zľakla. Že mal by sa vstrebat, ale ak by náhodou špinenie alebo niečo, tak mám utekať na pohotovosť. A mám pre istotu oddychovať, aby hematom necestoval alebo nerastol. Ze obmedziť pohyb. Tak preto mam len ležať. Ved vlastne ja od vkladu len ležím, bo som mala už špinenie, aj krv, aj v nemocke už sme boli 🙄🤨
Tak sme prišli domkov a uz ležím. Aj tak som dosť unavená tak asi aj zdriemnem 🥰 chcela som sa s Vami podeliť 💞 držte nám palce 🙏 prajem krásny deň 🥰💞
@weja07 pánečku...blahoželám ❤❤❤❤...nebola som tu pár dní ale vravela som si že si už určite pridala dobré správy 🍀❤...hematóm som mala aj ja pri prvom synovi...v 5tt.som ležala v nemocnici až pokým nebola akcia ❤ a potom sa spravil ten hematóm väčší ako bol drobec...prišlo fakt silné niekoľko dňové krvácanie a 2 týždne v nemocke a teraz má to drobátko už skoro 15 rokov😍😍😍😍
Ahojte 🥰🥰 Hlásime sa z poradne ❤️ máme rúčky, nôžky a hlavičku ako ufonik ❤️❤️ 🙏🙏 stále tomu nemôžem uveriť 🤷♀️ taká som šťastná ale aj v strachu 😏 ten hematom ktorý tam bol, tam stále je a dokonca rastie 😒😬 mám byť v prísnom kľudovom režime viac ako doteraz 😐 no ale tešíme sa feeest a veríme, že bude všetko v poriadku 🙏🙏 🤰
Je to nádherný pocit, že vo mne rastie nový život 🤰, naše vytúžené, vybojované, vymodlené 🙏❤️ milujeme ho, náš Magnum ❤️🍀🙏 dnes 11+1 tt 🙏
@weja07 💞💞💞💞💞
@weja07 jeeej to je krásny magnumim 😍 za chvilku máte najhoršie za sebou a už bude len dobre 😍 veľmi sa teším s tebou.ja som začala 25 týždeň a v týchto horúčavách je to celkom fuška 🙈 ale veľmi sa teším,že tento náš zazracik prirodzený bude tiež baba,pretože naša zmrzlinka 1,5 rocna je neskutočne zlatíčko aj keď šidielko.niekedy sa až bojím či budem vedieť aj toto druhé tak veľmi ľúbiť.ale ako sa vraví láska sa násobí a nie delí tak sa teším na dvojnásobok detskej lásky lebo je to tá najkrajšia vec na svete 🥰 držte sa

@naty139 ďakujem pekne 💖🙏 tento víkend si oddýchneme domka, Krajkovic mi aj poradil nasledujúce dni len oddychovať, tak poslucham poctivo 🙃 ale som aj dosť unavená, tak si pospim 😉nechce sa mi ani nič robiť, všetko sme pripravili pred vkladom, spoločne sme spravili obrovské "jarné upratovanie" s mužom. Tak teraz si užívame spoločný oddych 🥰
Cez týždeň sa nám nebude dat nikam ísť tak budúci víkend pôjdeme asi k našim. Tam sa dobíjam energiou 🙏💞 sestra má bábätko,7 týždňové, naše krstňa Matúško, tak sa cítim neskutočne šťastná a spokojná 🧡