Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@lostris151 ja som o jeden alebo dva dni pozadu za tebou, včera som mala tiež taký stav že je všetko na prd ale už ma to prešlo a verim že bude dobre. Ako sa dnes cítiš ? Ja idem na krv 21. Držím palčeky 🙏🏻😚
@daniela2022 môj má už má za hysterku...a prestávam to riešiť lebo len sebe škodím...a on má aj tak svoju pravdu... občas mám z jeho správania pocit že to vlastne on dáva najväčšiu obeť lebo ma musí znášať 😂😂😂
Kontrola v centre je zamnou...dr.narátal cca 12 vajíčok ale vravel že zatiaľ nebadá že by rástli rýchlejšie... pichám si 5 deň a foliky mám od 4-8mm ...je to ok?...dr.spomínal že bude asi navyšovať dávku... bože baby...nech začnú rásť... taká som z tej dnešnej kontroly nejaká smutná...
@dominika3101 dostala som MS ale mam brutálne kŕče myslíš ze si môžem dat tabletku? Takéto bolesti pri MS som mala naposledy pred operáciou 😱 áno musím pre babo 💞
@zuzik5891 presne Zuzka to si teraz tak vystihla že mi je až smiešne. Nemá to význam mu ani hovoriť jak mi je ťažko lebo aj tak ma nechápe 🤷🏼♂️😂😂
@daniela2022 teraz som šla cez svetelný prechod... samozrejme na zelenú...a nejaký chytráķ šiel autom na červenú a takmer nás na prechode zrazil... písala som môjmu a on mi odpísal ..a ty už aj ideš domov?... toľká "starosť" či som ok ma až doháňa k slzám,🤣🤣🤣🤣 ..
@daniela2022 Keď tak si daj len paralen, alebo skus vydrzat aj keď verim že to je ťažké. Aj po výbere to býva podobné. Ja som vydržala aj vtedy bez tabletky lebo som si povedala že už toho mám v sebe aj tak dosť..
@lostris151 to som mala aj ja ☺️ dobre to dopadne uvidíš. Test este nemusi nic ukázať. Este si ho nerob. vydrz par dni. Ked bude boliet brucho lahni si.. Oddychuj hlavne. a nezabudni na kyselinu listovu a omega.
@daniela2022 joj no citim sa strasne unaveno a vycerpano.. Mam chut stale len spať a ked nie spať tak plakať. Ostala som strasne precitlivela. Drahý sa zo mna smeje ze sa konecne menim na človeka a na ženu 😂 zacala som revat rano lebo som sa nevedela rozhodnut co si dam na ranajky. 😂 Strasneeeee
@zuzik5891 presne odpoveď jak môjho 😂😂😂 normálne sa smejem pri čítaní tvojej správy 😂😂😂 môj dnes ešte stále neprišiel z roboty mam pocit ze hra urazeneho a pôjde rovno na stavbu. A to ma tiež asi dohna k slzám ako píšeš 😂😂😂
@dominika3101 Ja som už mala jedni ivf neúspešne tak viem aké bolesti sú lebo som mala aj nábeh na ohhs. Len ja odkedy mam endometriozy mam brutálne MS 🤷🏼♂️
@susangha ja verím ze to vyjde fakt z celého 💞 vám to prajem viem aké to je. A hej no aj mňa rozplače všetko a to som len začala brať injekcie ja nechápem ale tak čítala som ze mesiac po operácii, k tomu už ďalšie hormóny je veľa aj na koňa tak snáď ma neporazi do výberu
@daniela2022 ďakujem veľmi pekne 🙂 neboj.. pridáš sa :D
@daniela2022 práve mi volali z centra... zvýšili mi dávku Gonalu zo 150 na 300IU...
@zoja82 ahooj aj my sme vkladali 7 ale len jednu 5 dňovú blastocystu. Kľud nevešaj hlavu, dobre bude a nestresuj sa zbytočne testami 😊
Dakukem dievcata za povzbudenie 🤗😊 dobre mi to padlo, uz som trosku lepsie naladena. Bola som trosku na vzduchu pozametat kolo domu ale inak relaxujem, len ja mam vrtulu v zadku vacsinou tak toten relax uz pre mna zacina byt trosku na psychiatriu a potom zbytocne premyslam, ale vcera som bola v kine a kukala taku pritrafenu show na Netflix, ale bola tak pritiahnuta ze som som sa len nad tym zamyslala tak pomohlo heheh no a este do 18.3 budem mat komplet novy satnik asik 😂 uz mam 3 siat kupenych, kabat a teraz som na topankach 😂🤣😁😊 akurat maminu presviecam nech so mnou ide do obuvi, esteze som chlapovi nabalila 11kg ked siel do kanady lebo neviem kam to pomestim 😁😁😁
@zoja82 ani nám žiadne nezostali 😏cítim sa úplne normalne nič zvláštne na sebe nebadam. Dnes som cítila jemne pichanie v ľavom vaječníku a mám stále nafúknuté brucho ale inak vôbec nič. Nerobila som si žiadny test možno v nedeľu to skúsim, ale to si tiež ešte niesom na 100% istá...nechcem byt smutná ak náhodou nič neuvidím, tak stym chcem počkať čo najdlhšie 😊
No dievčatá z nášho KET teda nič nebude dnes som bola u diabetológa a dg mi inzulínovú rezistenciu hraniciach s cukrovkou nasadil mi metformin a odporučil.odialit KET o cca tri mesiace 😥išla.som si.oci vyplakať ... Zajtra idem do centra sa teda.dohodnut čo a ako 😥 všetkým.ostatnym držím palce
@zuzik5891 no mala som mierne zvýšenú v rámci predoperačné ho vyšetrenia ale každý rok chodím na preventívnu a tam som to mala v norme tak neviem ale moja gynekologycka mi vravela že že PCmO býva často spojené s inzulinovou rezistenciov dúfam že to poriešiť ale aspoň som rada že to celé nemusím.absolvovat celé že máme tri zmrazené ebrya tak snáď nakoniec všetko dobre dopadne ajnu mňa
No dievcata tak moj tusaksa asi bohuzial potvrdi, vcera som mala normal dostat ms a dnes 8 dni po ET aj napriek liekom spinenie :(
@lostris151moja ... nič predsa nieje stratené ... špinenie je hnedé či čerstvá krv ...
Ahojte ženičky. Chcem sa pridať do témy 😊 Čakali sme na schválenie žiadosti z poisťovne, po 2 tyzdnoch schválili a budúci týždeň ideme na stretko s koordinátorkou. Koncom mesiaca by sme mali podstúpiť Ivf. Všetkým nám prajem veľa šťastia, nádeje a pozitívnej energie 😘

@daniela2022 podľa mna to zasa prejde, niektorý deň to je silnejšie, iný zasa ani nevieš. Ale to vydrzis, predsa len vieš kvôli čomu si sa na to dala 😘