Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@zuzik5891 hnede spinenie, len to uz nemoze byt uhniezdenie skoro 9 dni po, a citim celu maternicu ako ma menzes uz len spustit :(
@lostris151 toto je na stránke Heliosu kam chodím ja...je tam toho viac... keď si dáš do Googlu Helios špinenie vyhodí ti priamo tento článok... hnedé špinenie je bežné... určite budeš v poriadku...ty aj bublinka ❤️
@weja07 ja som v Heliose v Košiciach...pri krátkom protokole začínaš myslím v 2-4dc...pri dlhom začínaš 23dc pichať injekciu Decapeptylu napríklad. .potom čakáš na ms a v 2dc pridáš ďalšiu... napríklad ja mám Gonal a kôli hustej krvi aj fraxiparin... takto vyzerá môj zoznam toho čo si pichám
@lostris151 aj ja som mala špinenie.. 3 dni 🙂 to je uhniezďovanie 🙂
@lostris151 to špinenie som mala tuším na 8den po transfere a doteraz ma pobolieva brucho akoby som mala dostať menzes...vraj je to spôsobené rozťahovaním maternice a vnáraním sa embrya - embryo sa uhniezďuje až 13 dní 🙂 takže kľud 🙂
@callisia ahoj tiez som mala 5 dni blastocystu vklad. Dnes som si robila test ze osmy den mozno cosika a negativny, ani naznak nicoho. Idem v piatok na krv a sono, dali sme to skorej to bude 10ty den - tak uvidim...
@susangha urcite je to tak? Ja vsade citam ze hej je to 6-10 dni ale od oplodnenia preto to vychadza tak 1- 5dni po transfere. Dufam ze nas pracu, ale chvalabohu idem uz v piatok na krv a sono, volala som rano koordinatorke lebo spominala ze v mojom pripade mozeme skusit spravit skor testy koli tomu casovej obmedzeny, tak idem v piatok aspon nemusim cakat este cely vikend. Tak snad to nieco ukaze. Uz tak alebo tak len uz nech to viem 🙄😳
@weja07 no máte toho dosť...môj má rovnakú dg.ako tvoj muž no k tomu aj strašnú fragmentáciu až 52% a morfológiu len 1,8%...ja k tomu tvorím protilátky proti byčíkom spermií...pri laparke v januári mi pichli celú narkózu mimo žilu a potom na zasa nemohli prebrať ... nasledoval zápal žily a následne cievne... potom podozrenie na embóliu pľúc a CT s kontrastom...v centre pri odbere mu vybehla pozitívna rubeola na ktorú som očkovaná 3x tak som behala po infekčnom 🤦... už som si povedala že všetko bude dobré ❤️🍀...
@lostris151
@callisia baby... ako to vlastne je?...za prvý deň kultivácie sa ráta deň keď bolo robené OPU?.... alebo až deň po...kedy sa vlastne robí vklad?
@zuzik5891 uff, tak sme si prešli niečim podobným. 😱 nám tá genetika aj ostatné vyšli v celku fajn,akurat mne našli reaktivny test na HCV (hepatitída -žltačka,pečeň) tak som mala ruky dopichane z ihiel, hematologia nakoniec dopadla ok,no počas ivf mi budú robiť testy,tak už som odolná 😊 koľko máš rokov?
@weja07 v júli 34...ja som čakala 3 týždne na vyjadrenie z národného referenčného centra v Bratislave že rubeolu nemám... oznámili mi to tri dni pred začiatkom stimulácie...tesnotka...na hematológii mi zistili Lupus antikoagulans a nejaký proteín S...genetika mi ešte neprišla aké dr vravela že ak mám toto pozitívne budem mať aj v genetike niečo... kôli tomu ten fraxiparin...ty máš koľko rokov

@weja07 vitaj medzi nami 😉... budeš mať zrejme krátky protokol...kam do centra chodíš?