Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@zoja82 NR, ale punkcia a ET boli v BA
@busybumblebee si tehotná...to bola určite chyba labáku ❤️🍀😘
@zuzik5891 achh bodaj by si mala pravdu ❤️ som strasne zmatena, pride mi divne, ze prave pri mne by nastala takato chyba, ako vo filme. Este aj zelene zily na prsiach mi vidiet, co doteraz nebolo a taktiez ich mam mierne navrete. Zajtra sa urcite ozvem, co povedali 🤷🏼♀️ inak beriem pregnyl, ale o tom som si zistovala, takze pri nom nehrozi, ze by nejakym sposobom ovplyvnoval HCG
@busybumblebee hmm kedy si si naposledy pichla pregnyl? Nie 2 dni pred opu? Ten sa totiz niekolko dni drzi v tele a testy su pri nom pozitivne ... niektore baby si to aj odsleduju a testuju kazdy den aby videli kedy uz pregnyl v tele nie je...testy by mali zoslabnut a potom postupne stupat so zvysujucim hcg. Preco beries pregnyl?
@busybumblebee určite myslíš pregnyl...nie Duphaston alebo progesterón?... Pregnyl je totiž hcg ... pichá sa pred OPU aby dozreli vajíčka...
@zuzik5891 jaaj pardon, progesteron som chcela napisat, idem to opravit
@evaachesa pomylila som sa. Mal to byt progesteron nie pregnyl
@busybumblebee chvála bohu 😘😘😘😘... takže si tehotná ❤️🍀✊👶
@busybumblebee fuuuuu tak to by hovorilo za vsetko ... potom oki 🙂) ten progesteron je oki
@zuzik5891 dnes je 9 deň čo pichám a druhá kontrola bola dnes, tak to vyzerá na 11-12 folikulov. ja som úprimne pri mojom AMH ani toľko nerátala, doktor je spokojný. niektoré majú už 17mm a niektoré menej. no mám maternicu dozadu tak som zvedavá potom na ten vklad...OPU mám v pondelok. a tebe to ako vychádza?
@susanne08 Gonal si dnes pichnem 7 krát 300IU...ale ja to nechápem...dr.mi povedal že vajíčka sa odoberajú keď majú 18-20 MM...neprerastú tvoje veľmi do pondelka?...
Kontrolu mám zajtra tak som zvedavá na kedy mi naplánuje odber... hlavne nech vajíčkam tá zvýšená dávka pomohla k rastu... predtým na kontrole si mala koľko vajíčok a akých veľkých?...
Inak tiež mám retroverziu maternice
@zuzik5891 ja doktorovi plne dôverujem, vie čo robí a zase viac ich je asi menších a rátal koľko narástli od predvčera. picham od predvčera aj kvôli tomu orgalutran aby nepraskli? tak hlavne nech tam máme dosť vajíčok a nie prázdne folikulky. predvčerom videl tých 11 folikulov a koľko mali aj hovoril, len som sa na ten počet sústredila.
Ahojte baby.Od začiatku Vás tu čítam a vďaka mám mám vieru,že všetko bude dobré,lebo všetky máme niečo spoločné 🙂 ja som bola 25.2. na odbere vajíčok bolo ich 8 no bohužiaľ pk nám zvládlo len jedno a aj to čakalo do poslednej chvíle ,kým sa začalo vyvíjať, kvôli tomu nás čaká ket. 20.3. Budem mať kontrolu usg na 13 DC tak som na nervy čo nám povedia a to že tu čítam vaše príbehy mi veľmi pomáha.dufam,že v apríli už budeme všetky šťastné 🙂
@zoja82 ano hovorila aj do telefonu potom a povedala mi sestricka len ze ten moze byt falosny, lenze mne vysli uz 3 a dost silne, tak neviem ako to bolo mozne. Sama som v napati, ze co ki povedia dnes, nejake vysvetlenie to musi mat
@busybumblebee aj mna strasne zaujima ze ako dopadnes. Neide mi to do hlavy, ja som mala taky isty test 10. den ako ty, a krv na 13 den pozitivnu. Kolko dnove embryo si dostala?
@sassa15 uz som po odbere, takze cakam na telefonat 😊 mala som 5 dnovu krasnu blastocystu (mala som predlzenu kultivaciu)
@busybumblebee krv bude určite pozitívna...o tom niet pochýb ❤️
Ahojte, tak bola som na sono ale uz vcera mi bolo vsetko jasne lebo zo mna lialo ako nikdy :( dnes mi to doktor potvrdil takze prvy vklad nam nevysiel. Ideme dalej, dnes som si naordinovala mliecnu ryzu cokoladovu, lupacku na ranajky,vecer kava kolacik v meste, potom vinko, vsetko co nemozem ....vcera a dnes som si poplakala 😢😳 ....a zajtra je novy den a ideme na to odznova a s odhodlanim 😊 26.3 sono pred KET

@zoja82 ja som skoro odpadla ked mi to do telefonu povedali. Dakujem baby, urcite napisem, ked mi zavolaju zajtra poobede @evaachesa